- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
válasz
oettinger01 #771 üzenetére
Szintén Trémobil, de nekem nem villog. Bár ha villogna sem venném észre, mert ugye az a külső kijelző jobb felső sarkában van, és én azt nem szoktam figyelni.
-
TayRol
nagyúr
válasz
oettinger01 #769 üzenetére
Hm... Nekem nem
-
TayRol
nagyúr
Szevasztok!
Tudtok olyan programot, amellyel az sms-eket lehet lementeni pc-re? Persze, hogy utána el is lehessen olvasni? -
TayRol
nagyúr
Nekem pénteken került a kezembe egy T-Mobile-os, aznapi szállítással hozták, és az ég világon semmi T-s nem volt benne, csak annyi, hogy a wap be volt állítva T-sre, ill. az akksifedelén volt egy szolid t-mobile felirat. Amúgy minden gyári rajta, pozitívan csalódtam T-ékben...
-
TayRol
nagyúr
Ciao!
Döntöttem, jövő héten veszek egy gyári függetlent ezüst színben, nekem az jobban bejön. Most már azzal a szoft-tal adják ki, amelyiknél 7 mega a memória? -
TayRol
nagyúr
válasz
Viktor0610 #692 üzenetére
A függőség nem érdekel, csak a szoft...
Köszi a töltő infókat, akkor megnyugodtam, mert az e398-é az valami szörnyű volt...
Egyébként T-nél milyen színben van? Mert nekem a fekete jobban tettszik!
Üdv. mindenkinek!
TayRol -
TayRol
nagyúr
Szevasztok!
Ott tartok, hogy megveszem T-nél ezt a telót...
Arra volnék kíváncsi, hogy ha elviszem a Motorolához szoft. frissítésre, akkor a gyári, vagy a T-s szoftot teszik fel rá? Illetve ennek is megfekszik a töltő-csatlakozója, mit az e398-nak, vagy ennek másfajta a töltője?
Thx!
Üdv.! TayRol
[Szerkesztve] -
TayRol
nagyúr
A gari mindenképpen számít, szóval annyira buherálgatni nem merném, bár a tudása nekem megfelel T-sen is, nem kell nekem nagyobb tudású telefon, a külső nagyon bejön, csak éppen bosszantó, hogy a csúcs kijelzőhöz készít a T-Mobile egy ilyen 9 ikonos gagyi főképernyőt...
Igazából valószínű, hogy veszek valamelyik boltban[link]függetlenül, s azt használom...
Azért köszi mindenkinek a tanácsokat, jól jöttek, ezek után rajtam a sor
Üdv.! mindenkinek
TayRol
[Szerkesztve] -
TayRol
nagyúr
válasz
orkester #674 üzenetére
Hát ma benéztem a T-Mobilehoz, s megkérdeztem a menüt...
Sajna magentás ikonok vannak benne alapból, igaz, hogy van 3 fajta színválaszték, de az ikonok azok nagyon gagyi t-mobileosak. Egyébként az L6 menüje is ilyen
Na mind1, meglátom mi lesz, de a végén tényleg gyári független lesz 2 év garival, akkor méf gszerződést sem kell kötnöm. Egyébként megér ez a teló szerintetek 47000 pénzt (csak mert annyi függetlenül, újonnan)?
Üdv.! TayRol -
TayRol
nagyúr
válasz
orkester #670 üzenetére
Sorry a félreértés miatt, én a telefonra hittem a hiányosságokat...
Amúgy elég batár kezem van, nem lenne gond a méretével
Még mindig a szoft. miatt vacilálok, nemtettszik a magenta cuccos benne...
Mp3 csak a csengőhang lenne, tölteni meg szinte mindenhol lehet. Köszi az infókat, meglátom mi lesz belőle, mert a független v3i árát még sokallom, azt majd egyszer.
Üdv.! -
-
TayRol
nagyúr
válasz
orkester #665 üzenetére
Körülnéztem már, de a 2 év aláírásához képest (ott 29.900ft) azért nekem kicsit több az adott linken lévő ár, bár mondjuk az 2 év garanciára érvényes.
Hm... alszom egyet rá, s meggondolom. A v3i is tettszik, bár nekem a fényképező része s a mem.kari nem érdekel, szóval nem adok ki érte annyival több pénzt. Remélem az injektoros és a karburátoros verziónak is u.a. az menűje!
[Szerkesztve] -
TayRol
nagyúr
válasz
Viktor0610 #661 üzenetére
Oks, de alapból T-Mobile-os van benne? Mert pl. a Samsungokban még a háttér is ilyen gagyi magenta...
Azért köszi, lehet beruházok egyre, nagyon tettszik, igazából a mérete s a bluetooth érdekel benne. Mostanában már azzal a soft.-al lehet kapni, amelyikben alapból 7.7 mega a memóriája?
Üdv.! TayRol -
TayRol
nagyúr
Üdv. mindenkinek!
Szemezgetek ezzel a telefonnal, s csak az a kérdésem volna, hogy a T-Mobile függőben (mert azt szeretnék venni) milyen a menű? Tehát a magenta 9 ikonnal s 5 színnel, vagy a gyári? Mert ha a magenta, akkor lemondok róla, mégiscsak ki szeretném használni a kijelző erejét
Köszi! TayRol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Ford topik
- Google Pixel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Home server / házi szerver építése
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest