- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
Ha valakinek kellene egy vodás fekete v3-as, akkor dobjon privit.
-
sss
őstag
A teló egész jó képeket csinál, ahhoz képest, h csak 640x480-as a max. felbontás.
-
sss
őstag
Most, h leszedtem az mpt-t a p2kcommander meg a motomidman miatt, most hogy tudok képeket átrakni a telóra meg vissza?
-
sss
őstag
válasz
ez_meg_emaz #1217 üzenetére
Kösz a sok segítséget.
-
sss
őstag
válasz
ez_meg_emaz #1214 üzenetére
Úgy csináltam mindent ahogy leírtad. Mpt-t leszedtem a gépről. A motomidman ilyen adapted jar meg jad fájlokat csinál az eredeti fájlokból. Az jó? Meg a commanderben a telót kiválasztva egy ''a'' nevű könyvtárat látok. Az normális? És hova tegyen a játékokat? Az mindegy?
-
sss
őstag
Ja meg p2k commander fagyogat...
-
sss
őstag
válasz
ez_meg_emaz #1211 üzenetére
Mindent feltelepítettem amit mondtál(motomidman, p2k comm. ,stb.), most hogyan tovább?
[Szerkesztve] -
sss
őstag
válasz
Viktor0610 #1203 üzenetére
-
sss
őstag
válasz
ez_meg_emaz #1194 üzenetére
Motomidman az meg mi?
-
sss
őstag
válasz
ez_meg_emaz #1194 üzenetére
Kösz a választ. Motoportalon regelve vagyok, meg már nézegettem is ott a játékokat.(Amit adtál linket.) Azért gondoltam, h elveszhet a garancia, mert az adatkábelen alapban csak képeket, zenéket, meg videókat lehet átrakni.
-
sss
őstag
Előző hsz-t már nem tudom szerkeszteni...
Hogyan lehet pl. játékokat (garivesztés nélkül) átrakni telóra? Adatkábelen nem nagyon sikerült, lehet bluetooth célravezetőbb lenne?
[Szerkesztve] -
sss
őstag
Pár napja boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen telefonnak.
Már régebben kinéztem, de úgy alakult, h csak most vettem meg, többek között a két évvel ezelőtti csillagászati árának köszönhetően...
Pár dolog ami nem tetszik benne:
Zúg a telefon. Ha otthon használom ahol teljesen csend van, akkor hallható, és eléggé zavaró. Vajon a v3 család összes tagja is így zúg? (v3i,v3x,v3xx,v6)
Néha eléggé halk. Hiába van max hangerőn. Néha viszont teljesen jó, pedig semmi hangerőt sem állítottam rajta.
Lehet, h űrfémből készült meg mittomén, de nem tűnik túl masszívnak. Régi telómat párszor sikerült leejteni, de sztem a v3 már az első ilyen alkalommal széttörne.
Így hirtelen ennyi negatívum jut eszembe, de nagyon tetszik egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Formula-1
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged