- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaSee
csendes tag
SZiasztok! Kéne egy kis segítség!!! Mivel a simen levö telefonszámokhoz nem lehet hozzárendelni semmit sem, átmásoltam a tel.membe mindent. De most mindent kétszer jelenít meg. Megpróbáltam beállítani neki hogy csak az elsödleges kapcsolatokat mutassa, de még úgy sem tünt el!!! Nagyon idegesítö hogy minden kétszer van benne. Hogy lehet ezt megoldani? (most vettem a telefont 2 napja)
Amúgy nagyon meg vagyok vele elégedve, eddig csak a pozitivumait élveztem, semmi gondom nincsen vele. De ezt nem tudom megoldani! Illetve azt még megg tudnátok mondani hogy eredeti gyári programjával témát lehet rá tenni? Vagy azt már ilyen P2K Commanderrel lehet csak megoldani? Segítségeteket nagyon megköszönném! -
SaSee
csendes tag
válasz
Viktor0610 #647 üzenetére
Köszi a gyors választ. Az USB-n keresztül való töltést nem értem igazából.
-
SaSee
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hozzátok mint tapasztalt v3 felhasználókhoz,
Hogy az mp3-at ha beteszed csengőhangnak milyen minőségben tudja lejátszani?
Illetve hogy hogy müködik a töltése? Mi ez az USB-s cucc? Ennyire el vagyok maradva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged