Új hozzászólás Aktív témák
-
zsuzskalili
csendes tag
Nem ''annyira'' zavar, csak ez nem normális dolog. Eddig egyik telcsim sem csinálta.
Az aktív flipet azért nem használom, mert volt már pár kihajthatós telefonom és egyiknél sem szerettem, mert volt olyan, hogy véletlen visszacsukódott és egyből bontotta a vonalat. Csak ezért nem használom. Nekem 120 ingyen SMS-em van és minden hónapban ki is használom, ezért nem szeretném, ha most ez csak mondjuk 60 db lenne. Szó mi szó, nem vagyok túl elégedett ezzel a telcsivel. -
zsuzskalili
csendes tag
válasz
Viktor0610 #356 üzenetére
Nem tudnál nekem segíteni? Mi az az UNICODE? Honnan küldöm el magamnak a balra dőlőket? Lehet, hogy hülye vagyok, de légyszike magyarázd el nekem részletesen ezt az SMS dolgot! Nincs kedvem duplán meg triplán küldözgetni őket! Előre is köszike!!
-
zsuzskalili
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, de érdekel a téma! Most vettem (dec.28-án) egy ezüst színű Motorola V3-ast! Nagyon szép, meg minden, de már most gázos az egész!
1. Nekem is zúg a kijelző, vagy valami a kijelzőnél! Nem akarom elhinni, hogy ez normális!
2. Az akksival meg vagyok elégedve ( 6 nap és mindennap beszéltem és üziztem )
3. Amikor valaki hív és kinyitom a fedlapot, tiszta fehér a kijelző, amikor pedig megnyomom a hívásfogadás gombot, még úgy 3-4 másodpercig csörög és csak utána tudok beszélni! Teljesen olyan, mintha le lenne maradva egy ''kicsit''.
4. Egy normál SMS-t néha 2-3 oldalban küld el. Ezt sem akarom elhinni, hogy normális.
5. MP3-at nem tudok rá letölteni.
Más most nem jut eszembe, de egy hét után egy picit sok, nem? Ehhez túl drága volt, hogy ilyen legyen!
Vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest