Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
scs
csendes tag
Na hát a következő képet kaptam az új v3-mal a Pannonnál:
![[kép] [kép]](http://scs.web.elte.hu/tmp/02-07-04_1657.jpg)
Azt mondták, hogy előttem bontották ki a dobozt, biztosan új a telefon, és hogy a kép akkor kerülhetett rá, amikor tesztelték a raktárban. Ebben maradtunk, mivel tényleg zsír újnak néz ki a cucc egyébként.
Viszont azóta használom. Azért vettem, mert megtetszett a design-ja, most viszont már azt gondolom hogy ezen a telefonon a Motorolánál csak a designerek dolgoztak. Amibe eddig belefutottam, összehasonlítva az előző nokia alsóközép kategóriás telefonommal
- rosszabb a hangja,
- jóval hamarabb lemerül,
- nem olyan érzékeny, ez főleg azért szívás, mert melóhelyen épületben ahol ülök kicsi a térerő, a régi még mindig talált, ez pedig sokszor nem,
- ha elveszti a térerőt vagy megtalálja, csipog. Nem tudom kikapcsolni, csak ha lehallkítom, akkor viszont nem csörög; kávézás közben ezért pl. időnként csipogással boldogít a térerő szempontjából még gázosabb konyhahelységben,
- ha a flippen lévő gombbal akarom csendes üzemmódba kapcsolni (mert mondjuk bementem egy moziba és elfelejtettem), szintén ordít, ez is kikapcsolhatatlan,
- sim kártyáról vagy törlöm a telefonszámaimat (egyébként egyesével lehet), vagy nézhetem duplikálva őket, vagy melózhatok kategóriák kialakításával, amit kikapcsoláskor állítólag elfelejt, mert olyan nincs, hogy csak sim vagy csak telefon memóriát használjon,
- sms-t nem lehet ám elmenteni, csak elküldeni, tegnap fel akartam valamit jegyezni a telefonba, el kellett küldenem egy kamu számra, hogy megjelenjen az elküldöttek között,
- informatikához nem vagyok hülye, de nem sikerült beizzítani a cd-n kapott programot, szerencsére a frissített változat már működik.
Ennyi jut hiretelen eszembe. És tényleg zúg, a hangszóró környékén. A design viszont még mindig tetszik, és egy pozitívum még, hogy tölti magát usb kábelről.
Na mindegy most már egy darabig ez lesz, majd megszokom.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- Hogwarts Legacy teszt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gaming notebook topik
- Futárcégek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest