- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
oettinger01
őstag
hirtelen meghülyült a a v3asom. ha be akarok lépni a beérkezett üzenetekbe akkor autómatikusan a telefonkönyv nyílik meg
írni tudok, kimenőket tudom nézni csak a bejövőknél van ez. neten keresztül USB-vel tudom orvosolni szerintetek? mit csináljak?
-
oettinger01
őstag
találkozott már valaki azzal a problémával, hogy nem kap meg sms-eket és amit küldeni akar az ember azt meg beteszi várakozóba, majd ha kikapcsolod és újra be akkor működik megint.
mi a gyógyír? -
oettinger01
őstag
bekapcsolásnál neketek is villog a kék fog kb. 30 mp-ig?
-
oettinger01
őstag
netről lehet leszedni szoftvereket amiket az usb-s csatin fel tudok tolni a telóra?
-
oettinger01
őstag
válasz
zsuzskalili #360 üzenetére
úgy, hogy bemész a szolgáltatódhoz, vagy egy komolyabb telcsi boltba, vázolod a helyzetet mi a helyzet a kagylóddal és rátöltik a nyú verzsönt
ennyi....
-
oettinger01
őstag
válasz
DamonBounce #229 üzenetére
mire gondolsz?
-
-
oettinger01
őstag
válasz
DamonBounce #190 üzenetére
persze, hogy megy. nekem a world is mine csühög rajta
melyik szolgáltatónál veszed? -
oettinger01
őstag
válasz
DamonBounce #186 üzenetére
USB van a csomagban
mindent át lehet tölteni a számítógépről és vissza is.
a játékokat nem tudom sosem játszottam még rajta
ne számíts rá, hogy sokmindent rátöltessz, mert a memóriája nem kifejezetten erre alkalmas.
mennyiért veszed? -
oettinger01
őstag
nem babráltam még túl sokat a telcsimet, de azt hiszem ebben nincsen telefonzár ugye
-
oettinger01
őstag
hát ha napi 5-10 percet beszélgetnék akkor lehet, hogy én is rekordot döntenék de én sokat beszélek nagyon (havi 40 körül van a számlám) mindíg mérem a kimenő hívások idejét és 15-18 órát beszélek egy hónapban. ezért idegesítő nekem ha folyton lemerül ilyen hamar a telefonom, mert ha autóval sem megyek ezen idő alatt akkor nem tudom tölteni sem ha nem vagyok itthon. az meg kicsit LOL ilyen telefonnál, hogy hordozgassam magammal a hálózatit és ahová belépek dugjam be tölteni......... lehet veszek egy másik telefont, nem szenvedek tovább ezzel. visszatérek a nokiához, abban még nem csalódtam soha...
-
oettinger01
őstag
nektek is gond van az aksi töltöttség jelzővel
mert nekem nagyon elegem lett abból, hogy ha egy rublika lemegy akkor olyan hirtelen kezd lemerülni a telefon, még ha nem is telefonálok közben, hogy maz 3-4 óra és csontra lemerül! egyszerűen miért nem tudják ezt úgy megcsinálni, hogy már el se merjek indulni itthonról, hogy ha egy hiányzik, mert hirtelen lemerül a telefonom. kezd elegem lenni a motóból...... -
oettinger01
őstag
röviden, tömören...... a V3 egy exkluzív külsejű design-os telefon, viszonylag gyors is, nem azt mondom, hogy azonnal reagál minden gombnyomásra de nem nevezhető lassúnak... a ami telefonok már nem olyan gyorsak smsezéskor, mint anno a 6110 vagy a 3210-esek voltak... viszont szerintem (pedig nekem V3asom van) a 6230i-vel jobban jársz..... én nem vennék még 1x V3-at, bár lehet azért, mert nincs 6230-asom
-
oettinger01
őstag
újabb problémám akadt a telcsimmel
az sms-eket nem kapom meg és nem is küldi el, hanem ha megnézem az állapotot azt írja, hogy küldés.... de nem küldi el. ha kiveszem a kártyát is vissza kapcsolom azonnal jönnek ez sms-ek de egy idő után megint semmi..... mi lehet a baj?
-
oettinger01
őstag
válasz
Viktor0610 #60 üzenetére
megtettem de semmi.... pedig már 10 perce legalább elküldtem. biztos jó ez a módszer?
-
oettinger01
őstag
válasz
Viktor0610 #60 üzenetére
na erre kíváncsi vagyok...... eszembe sem jutott eddig ez.
-
oettinger01
őstag
meg tudja nekem valaki mondani, hogy hogyan tudok elküldeni képed E-mail címre a telcsivel? mert én még nem jöttem rá.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest