- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
He-Nike
aktív tag
Én úgy tom mindhárom szolgáltató (matt)fekete színben árulja ezt a készüléket!
De sajnos olvastam (nemtom hol lehet pont ebben a topicban), hogy szoftverfrissítésnél max csak egy újjabb T-s szoftvert tesznek a tellóra, de nó para a vodafonnál is csak egy újjab live-os szoftvert frissítenek attól függően, hogy milyen szolgáltatónál vetted a tellót...
Pannon az egyetlen amelyik nem túrkál bele a szoftba...
Szerk.: a színnel kapcsolatban az előző hsz-ből ítélve tévedtem... (bocsi)
[Szerkesztve] -
-
He-Nike
aktív tag
Ha a garancia nem annyira számít (bár ahogy olvasom neked számít), akkor vedd meg a tellót és dobj rá egy stock V3-as szoftot és máris eltüntek ezek a magnetás mizériák...
Ha viszont a gari is fontos akkor még van az a lehetőség, hogy lemented a t-mobile-os szoftot felrakod rá az eredeti motorolásat, és ha esetleg vmi hibát észlelnél a tellóba vissza a régi és mehet a T-hez gariba elvileg észre sem veszik hogy babráltál a szoftban (de ebben a témában inkább Napalm GSM-el konzultálj, ő ezt keni-vágja)...
Na jó ez csak egy megszálott telefonbuheráló ötlete volt...ha követted a fórum Hsz-eit rájössz nekem volt az a v3-am (azaz még van is és működik töretlenűl
)amejik a boltbol való kihozatak után köbö 2 nappal már elvesztette a gariját, de hála ég még máig sincs semmi baja...
-
orkester
őstag
Mármint nem a v3mat bánom, hanem néha az előfizetést, ha félreérthetően írtam volna. A szoft szerintem jó. Én kifejezettem szeretem a Motorolák !gyári! szoftvereit. (Most is egy v620asom van) Egy problémám volt csak a készülékkel, hogy nem állt a kezemre...ezért is sikerült egy óvatlan pillanatban leejtenem mikor vettem ki a zsebemből.
Kicsit talán rövid az üzemideje, de nem vészes, azért nem kell minden este a töltőre dugni.
A memória sem túl nagy, de ha nem akarod mp3 lejátszóként használni, akkor bőven elég. Egyéb hiányosságot én nem találtam.
-
orkester
őstag
Hello!
Szerintem nagy esély van a magenta menüre, mert láttam, a logójukat rányomatták a készülékre. De ezt talán a Tmobile ügyfelesei biztosra megmondják Neked. Én anno a Vodánál vettem, ott se logó, se live menü nem volt. Gyári dobozban adták, még azon sem volt semmi szolgáltatóra utaló jel. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged