- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0se
tag
Hali Alz, hát én is egy V3 tulaj vagyok T függő, scs amiket felsorolt engem azok közül 1 zavar a hangja, nem az első telefonom most már zsinorban aminek nem az igazi a hangminősége, nem tudom mintha mostanában a telefon - telefon mivoltát hanyagolnák el a gyártok egy kicsit, nem csak motorolaval jartam igy... mert mégiscsak beszélgetésre talaltak ki ezt az eszközt...ugylátszik ezt ma már nem nagyon veszik ezekszerint figyelembe vagy én nem tom... nem tudom vki esetleg vmi megoldás erre? esetleg sw update vagy vmi hasonló segíthet ezen, hogy jobb legyen? V3 szakértők várom a hozzászólásokat
-
cse978
csendes tag
''akkor kerülhetett rá, amikor tesztelték a raktárban''
ugye nem gondolod hogy a kamera tesz így történik?
Vmi raktárban, melegítő rucis emberek között.
MegaLOL
Emléxszem nagyon gyerek voltam, vettem egy kb 1GB-os HDD.
Volt rajta NT rendszerfájlok.
Viszem vissza boltba aszongya eladó ''japánba így tesztelik''
Na ez kb. ilyen. -
scs
csendes tag
Na hát a következő képet kaptam az új v3-mal a Pannonnál:
Azt mondták, hogy előttem bontották ki a dobozt, biztosan új a telefon, és hogy a kép akkor kerülhetett rá, amikor tesztelték a raktárban. Ebben maradtunk, mivel tényleg zsír újnak néz ki a cucc egyébként.
Viszont azóta használom. Azért vettem, mert megtetszett a design-ja, most viszont már azt gondolom hogy ezen a telefonon a Motorolánál csak a designerek dolgoztak. Amibe eddig belefutottam, összehasonlítva az előző nokia alsóközép kategóriás telefonommal
- rosszabb a hangja,
- jóval hamarabb lemerül,
- nem olyan érzékeny, ez főleg azért szívás, mert melóhelyen épületben ahol ülök kicsi a térerő, a régi még mindig talált, ez pedig sokszor nem,
- ha elveszti a térerőt vagy megtalálja, csipog. Nem tudom kikapcsolni, csak ha lehallkítom, akkor viszont nem csörög; kávézás közben ezért pl. időnként csipogással boldogít a térerő szempontjából még gázosabb konyhahelységben,
- ha a flippen lévő gombbal akarom csendes üzemmódba kapcsolni (mert mondjuk bementem egy moziba és elfelejtettem), szintén ordít, ez is kikapcsolhatatlan,
- sim kártyáról vagy törlöm a telefonszámaimat (egyébként egyesével lehet), vagy nézhetem duplikálva őket, vagy melózhatok kategóriák kialakításával, amit kikapcsoláskor állítólag elfelejt, mert olyan nincs, hogy csak sim vagy csak telefon memóriát használjon,
- sms-t nem lehet ám elmenteni, csak elküldeni, tegnap fel akartam valamit jegyezni a telefonba, el kellett küldenem egy kamu számra, hogy megjelenjen az elküldöttek között,
- informatikához nem vagyok hülye, de nem sikerült beizzítani a cd-n kapott programot, szerencsére a frissített változat már működik.
Ennyi jut hiretelen eszembe. És tényleg zúg, a hangszóró környékén. A design viszont még mindig tetszik, és egy pozitívum még, hogy tölti magát usb kábelről.
Na mindegy most már egy darabig ez lesz, majd megszokom.
[Szerkesztve] -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- További aktív témák...
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest