- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Viktor0610 #1265 üzenetére
Ahogy vesszük. Ha neked az belenyulásnak számit hogy zenét teszek a telora. Annyi a különbség hogy nem gyári cd-n lévő MPT-vel hanem p2k commander-al...
-
ez_meg_emaz
őstag
Kezdem közben kitapasztalni a hátrányait.
Jah leszögezném a V3 nem u.a. mint a V3r! Bár erről hátrébb már volt szo. Lehet vhogy be kéne szerkesztenem #1hsz-be...
Hardveres különbségekről van egy pdf-em. De szoftveresen is biztos van vmi különbség.
Első negativ benyomások:
-1 sms nem jött meg(nem feltétlen telo hibája de v3-nak szokása)
-p2k buzerálás(csak annyi hogy mp3-at tettem velae fel) után a csengőhangok listája kicsit összekavarodik és ha épp ugy választod ki a csengőhangot hogy a listában nem szol akkor ha hivnak akkor se fog.
De utobbira is van megoldás mint sokmindenre. Egyenlőre lusta voltam utánajárni mert ha szorakozok teloval egy picit akkor be tom ugy löni hogy szoljon az amit akarok.
Jah és java motomidman-el tökéletesen(és egyszerüen) müxik. Kb 560 játékot lehet leszedni motoportálrol és amit eddig probáltam azok jok(6-7).
Lassan majd a skin-ekkel is elkezdek foglalkozni.(mármint feltenni stb)
Jah és egy elég jo progi nem csak mp3 tömöritésre(vbr) hanem konvertálásra és egyébre: Easy CD-DA Extractor 6
Eddig gondom nem volt vele.
Sound forge meg egy kis csengőhang készitésre akár
Bár nemigazán erre találták ki de én ezzel csinálok egy számbol magamnak csengőhangot(effektek,vágások,konvertálás). Szerintem elég komoly kis progi. -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ez_meg_emaz #1223 üzenetére
Közben kiderült a telo v3r és a memo csak 5,8mb. Nemvágom miért csak ennyi amikor a voda oldalán is 7,5 szerepel.
Azért mert ez nem sima v3 hanem v3r? Amugy ugyanugy néz ki csak (szerintem) szoftveres különbség van. (v3-asbol csak ez van vodánál, a v3r.)
Nemtom sima v3-asoknál hogy van de ennél nincs fényérzékelős bill világitás. (Mintha mondtátok volna anno hogy v3-ban van ien.)
Bodz-tol szivesen veszek minden választ. motoportálon nincs ien általános topik v3r-ről amiben ien alap dologkrol lehetne beszélni azért sem irtam oda.
[Szerkesztve] -
ez_meg_emaz
őstag
Nah végre megvan a v3-asom...
Majdnem 3ora szenvedés után, de megvan. 4x kellett visszamenni de remélem megérte...
[Szerkesztve] -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
leitnor #1198 üzenetére
Motorola betegség az hogy a szoftver néha behülyül. Motonak kéne egy normális programozo társaság vagy ha az megvan többet kéne költeni szoft fejlesztésre mert nekem is csak az az 1 bajom van a motokkal hogy megesik hogy a szoftver csinál érdekes dolgokat.
Bnőm régi moto-ja(a tipusát már nemtom, régebbi kék szinu kinyithato kerekitett alaku) is elég érdekes dolgokat produkált. Aztán egyik barátom barátnőjének v360-asa is érdekes dolgokat csinál. Viszont egy dolog elmondhato a v3-asrol, mégpedig az hogy iszonyat szép. Legalábbis nekem elöször ezért tetszett meg. Nomeg a 3510i-mnél többet is tud. Bár az akksija meg a szoftvere nokiámnak biztos sokkal jobb. De hajlando vagyok kockáztatni.
Ha nagyon érdekes dolgokat csinálna a telefon, ami akadályozna abban hogy rendesen tudjad használni: 1 év gari van rá ha ujan veszed és akkor simán visszaviheted.
v3-rol sokat tudnék beszélni(hogy szerintem mien telefon) de nemhiszem hogy mindenkit érdekelne. Amugy csak holnap lesz v3-asom, csak végigolvastam ezt a topicot, meg még 1-2 külföldi oldalon nézelődtem meg motoportálon olvasgattam azért tudok ennyi dolgot a v3-asrol anélkül hogy lenne. Lehet ha lesz kedvem logout-ba irok egyet rola. Bár a v3i-s írás is a lényegre tapintott kisebb gondok, hátrányok vannak de szeretnivalo ez a telo. És mondj egy telefont ami tökéletes....amiben nincs fölös funkcio és tud mindent ami az illetőnek(pl:neked) kell, ráadásul olcso is. Ien csak akkor lenne ha te magad terveznél. -
ez_meg_emaz
őstag
Motorola phone tools ha jol tudom elég hozzá.
Ha azzal nem menne. Akkor először is le kell szedni a M.P.T.-t aztán ujrarakni a drivereket a p2kdriver-rel majd feltenni a p2k commandert.
p2k driver telepitési utmutatom van. Commendert meg állitolag nem nehéz feltenni. De annak is utána tudok nézni.
[Szerkesztve] -
ez_meg_emaz
őstag
Programokkal.
Jah és ki mondta hogy garivesztéssel jár? Szerintem nem jár.
Bluetooth: jobb klikk a jar fájlon-->küldés-->Bluetooth eszköz
Kábel: Letöltöd a Motomidman nevű progit
Részletesebben:
Leszeded a driver tool nevű progit a letöltésekből(motorportál - regelned kell!:[link]). ez leszedi a p2k drivert a gépedről. nyomj egy restartot, aztán telót rá a kábelre kábel a gépbe, és mikor kiírja, hogy új hardver, akkor add meg neki a driver elérési útját, és ne engedd hogy hogy a windows a saját driverét használja. összesen 4 dolgot telepít fel. ezután már tudod használni az összes progit. miután az első driver felment, utána ajánlatos a p2kcommandert elindítani, mert különben csak sokára veszi észre.
miután fennt van mind a 4 driver, utána elindítod a motomidmant és beolvassa a javakat. utána tudsz telepíteni, törölni. fontos hogy p2kmódba legyen a teló, ezt a p2kdeamonnal tudod ellenőrizni, citromsárga csillagnak kell lennie.
De a legfontosabb, hogy a Mobile Phone Tools ne legyen fent!!
Játékokat szintén innen[link] szedhetsz le. v3-hoz 176x220-as mappábol. Elvileg csomagokba vannak azaz 1 csomagba több játék van. Válogass. -
ez_meg_emaz
őstag
Ha vkinek észrevétele lenne az #1 hsz-el kapcsoltaban szolhat nekem vagy Viktor0610 -nek. Arra gondolok hogyha pl vmi abszolut nem állja meg a helyét vagy javitásra szorul!
Ha kell vmien progi a leírásbol mert a linkje nem müködik és a linkelt oldalakon sincsen fennt akkor szoljatok nekem felteszem rapidshare-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam Deck
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen processzort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 4
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest