Új hozzászólás Aktív témák
-
_Alex_
csendes tag
Igen, kipróbáltam, a kódra rájöttem.
Még egy észrevétel, sms-eket nem tudtam olvasni mert csak egy fehér lapot láttam(valszeg fehér a háttér és a szöveg is).
Megpróbálnék a szövegek színén változtatni hogy passzoljon a hátteremhez, de még nem jöttem rá hogy lehet. A skinner4moto_v026-al próbálkoztam, ebben van ilyen lehetőség? Te melyik progit használod? -
_Alex_
csendes tag
Tuti lett ez a skin, mégegyszer gratulálok. Pont ilyen átlátszó soft gombokat akartam én is csinálni de nem sikerült, úgyhogy felhasználom a tiédet. Remélem nem gond!
Nálam csak annyi gond volt hogy világos a hátterem és emiatt pát helyen rosszul olvashatók a szövegek, illetve néhány helyen a felirat kilóg a neki szánt helyről. -
_Alex_
csendes tag
Leht hogy hülye kérdés, de tuti nem lesz semmi gáz ha kipróbálom ezt a skint? Eddig még nem mertem új skint felrakni(csak az eredetit módosítottam kicsit) mert több helyen olvastam hogy utána előfordulhatnak mindenféle hibák, lefagy meg ilyenek. Garanciális a telóm és nem örülnék ha valami maradandó baja lenne, ráadásul a gari is elúszna...
edit: Hú most nézem, király lett ez a skin! Előre is gratula!
Kérdés: A soft gombokat alul és is ''átlátszóvá tettem'' hogy ne takarják a háttérképet. Ha belépsz valami menübe pl. a telefonkönyvbe, akkor is ugyanígy néznek ki ezek a gombok vagy megoldható hogy ott ne legyenek ''átlátszóak''?
[Szerkesztve] -
_Alex_
csendes tag
válasz
Devil Reborn #502 üzenetére
Ha frissíted a szoftvert az +2Mbyte memória, az már nem rossz szerintem. Persze ha mp3-ra kell akkor nem szóltam.
Tegnap megcsináltattam a frissétést, negyed óra volt, nagyon elégedett vagyok. Annak is érdemes megcsináltatni akinek a BT-al van gondja. Barátnőm E550-eséhez eddig nem tudott kapcsolódni, most ez is megoldódott. -
_Alex_
csendes tag
válasz
Viktor0610 #499 üzenetére
Új a telcsi, én nem akarok hozzányúlni. Bevinném a Tmobilhoz, ott azt rakják rá? Meg jól jönne a jobb kereshetőség a neveknél, azt olvastam hogy ezt is tudja az új szoft.
-
_Alex_
csendes tag
Igaz az, hogy szoftver fissétés után több lesz a memória?
-
_Alex_
csendes tag
Ezzzaazzzz! Működik!
Köszi szépen az infókat!
A multiflahflex-nem tényleg semmi köze hozzá, viszont! Feltettem ezt a PST-t és az feltett még divereket, valami accassores, meg data logging mcu. Elindítottam a PST phone programmert, és felismerte a telefont! Ezután pedig már a P2KC is felismerte!!! -
_Alex_
csendes tag
Egy másik fórumon olvastam hogy el kell indítani a MultiFlashFlex-et és utána felismeri. Ezt honnan lehet letölteni?
-
_Alex_
csendes tag
Kimenő portot nem tudok megadni a BT-nak, mert nem látja a telefont. De pl képet küldeni és fogadni is tudok a gépről BT-al. Bemenő meg van adva kettő is. A P2K commandernek meg ennyi az options menüje, nem tudok sehol portot állítani: [link]
[Szerkesztve] -
_Alex_
csendes tag
Restart már volt. Az MPT-vel úgy tudtam nem lehet skint feltölteni. Le is szedtem, mert valahol azt olastam hogy az MPT és P2K driverei ütik egymást.
-
_Alex_
csendes tag
USB kábellel próbáltam, azt el is felejtettem írni. Most próbáltam BT-al de úgy se megy. Mit kéne állítani? A progiban nem is lehet semmit állítani hogy hol keresse a telefont.
-
_Alex_
csendes tag
Egy skint szeretnék felrakni a telefonra, de a P2K Commander nem ismeri fel a telefont.
SP2 fent van. MPT fent volt de leszedtem. Felraktam a 2.9-es drivereket. Elindítom a commandert, kiírja hogy AT divice found, de mikor rákattintok a P2K mobile phone-ra nem találja meg a telefont. Mit rontok el? Mi kell még hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Overwatch 2
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged