- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
V.Stryker #1372 üzenetére
Idéznék az Alapelvekből:
''Wareztevékenység'', vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
használatára buzdítás,
segítségkérés ezek beszerzésében, használatában;'' -
válasz
V.Stryker #1367 üzenetére
Pszt!
A 3110 Classic is mini USB-csatlakozós -a [link]elt oldal alján a kép és az infó!
(Sz.tem itt arról lehet szó, h. a gyártók előszeretettel tesznek olyan megoldásokat a saját kábeleikbe, ami miatt aztán más gyártótól származó darabokat nem -v. csak korlátozottan- lehet használni.) -
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
(Kolombusz) #1268 üzenetére
Úgy tudom, h. ez csak szoftver módosítással megoldható.
-
válasz
ez_meg_emaz #1264 üzenetére
''-p2k buzerálás(csak annyi hogy mp3-at tettem velae fel) után a csengőhangok listája kicsit összekavarodik és ha épp ugy választod ki a csengőhangot hogy a listában nem szol akkor ha hivnak akkor se fog.''
Ez sz.tem nem a telefon hibája, mivel a felhasználó nyúl bele a szoftverbe... -
-
válasz
Viktor0610 #1253 üzenetére
Most kérdeztem meg kolleginától, a 1430-on lehet regisztrációt kérni v. egy üzletben tudod megrendelni a szolgáltatást, személyesen.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
st.hubertus #1107 üzenetére
Pedig semmit nem használok ki a ''tűzközelségemből''. A Vodafone-től veszem telefonjaim, előfizetéses áron.
Használt telefonnal fürödtem már be nem egyszer, azóta csak újat veszek.
A készüléked a szerviz, majdnem biztos, h. u.olyanra cseréli, ha cseréli. Azt nem tudom, van-e módod más típust kérni... -
válasz
st.hubertus #1105 üzenetére
Én ezért nem veszek használt telefont...
Ki tudja, milyen előélete volt, kinek a hóna alatt... -
-
-
válasz
szepnorbi #1075 üzenetére
Amennyiben a WAP beállítására gondolsz, azt a hellomoto.com oldalról letöltheted pár kattintás után.
Viszont, ha a netet szeretnéd használni a telefonnal, mint modem, ebben nem tudok segíteni.
Előbbihez WAP-csomag megrendelése szükséges, utóbbihoz (egyes szolgáltatóknál) net-csomag kell. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
A függetlenítést ne reklámozzuk a fórumon, ha kérhetem.
Köszönöm. -
-
-
-
válasz
FANaticpass #964 üzenetére
Nekem V525-öm volt, annak idegesítően lassú volt a szoftvere néha.
Gondolom, ez a V3-nál sincs másképp'.
Az utolsó mondatod nem értem. Azért biztos nem cserélik ki, mert lejtetted, viszont, ha v.mi hibát produkál, kicserélhetik az eséstől függetlenül is -persze, azt a ritka esetet figyelembevéve, h. gazdaságtalannak tartják a javítást. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Attis27:
Sz.tem több-kevesebb átfedéssel jók a V300-játékok a V3-hoz is.
ufonauta:
Mondjuk, felteszed tölteni?
Vagy nincs ''normális'' töltőd? -
válasz
Coyote2000 #782 üzenetére
Lejött e-mailben, h. ez a ''zizegés'' a telefon velejárója, mert v.milyen alkatrész a hallható tartományba eső rezgéssel dolgozik.
Ezzel legjobb tudásom szerint nincs mit tenni. -
-
Kalandor:
Sz.tem nem megoldható a dolog a program közreműködésével (aztán mejd jönnek az okosok és megerősítenek/megcáfolnak).
Amennyiben nincs sok extra infó egy névhez, mentsd el a neveket a SIM-re, aztán másold át a kártyáról a másik teló memóriájába a kontaktokat.
evasmall:
Ez nem bug, ez feature!
A billentyűzet energiatakarékosságból világít csak időközönként, mikor a telefon kevesebb fényt érzékel. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
''Ja és Amerikába két mobil szolgáltató betiltotta mert hibásak a készülékek.''
Ezt kifejtnéd bővebben?
Csak mert a napokban volt egy hasonló hír itt a Mobilarenán, de annak az volt a vége, h. már elhárították a hibát, csak vissza kellett hívjanak készülékeket -nem betiltották azokat.
Ez több gyártóval is előfordult már, csak ez Amerikában történt, gondolom, azért kapott nagyobb sajtót... -
-
válasz
Motion_Blur #598 üzenetére
Az apróneten kb. 40-ért mennek.
-
-
-
-
-
-
válasz
Celithrandi #433 üzenetére
Amennyiben olvasgatod a topikokat, észreveheted, ha tudok, segítek -ez nem az az eset. U.akkor azt is észreveheted, ha v.ki nem megfelelő hangnemben ír, szólni szoktam -ez az az eset.
-
válasz
Celithrandi #430 üzenetére
Csak egy megjegyzés. Kicsit finomíthatnál a beszélőkéden.
Három hsz.-ből kettőben szerepel a ''szar'' szó, a harmadikban pedig a ''hülye''...
Peace és offtopik vége... -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Autóhifi
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- 3D nyomtatás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged