- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Android szakmai topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

gh csendes tag válasz  outcast^

üzenetére outcast^

üzenetéreattol fugg, hogy mit szeretnel csinalni a teloddal, es hogy min keresztul. 
 bluetoothal egyszeruen felkell instalallni a bluet es akkor a mobile phone toolssal tudsz masolgatni ra szinkronizalni satobbi. ha nemmenne egybol akkor a general setupnal beallitod a change modem gomb segitsegevel a communications ful alatt, hogy bluetooth bla bla es ok.
 ezutan mar fog menni szepen btvel.
 persze program nelkul is tudsz kuldeni a telora cuccot. java programot feltenni ugy a legegyszerubb, hogy jobklikk a javara, kuldes -> bluetooth -> telo
 kabellel mar kell hozza par dolog. a mobile phone toolshoz eleg motorola usb modem drivert feltenni. ez lelehet toleteni a legtobb oldalrol.
 linket most igy hirtelen nem tudok mondni 
 de megis: pl www.motomodders.net ingyenes regisztracio utana a downloadsba vannak softverek. (Win98/Win2K/WinXP Motorola DriverPack, Version 2.9) ezzel elvileg felrakja az usb modemet is. azert igy mondom mert en ezt meg nemhasznaltam. azert igy mondom mert en ezt meg nemhasznaltam. en kulon raktam fel. de ez igy elvileg egyszerubb. en kulon raktam fel. de ez igy elvileg egyszerubb.
 remelem tudtam segiteni valamicsket 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eredeti játékok OFF topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Arc Raiders
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest