Hirdetés
- iPhone topik
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaslerka
tag
Rowon:
Saját alkotás minden (kész az egér is, csak nem fényképeztem még le)
Nagyon-nagyon sok idő...
Bár a nagy része a tervezés volt, hogy a 12-es furatok jó helyre kerüljenek.
Minden magasan zárt anyát egy M12-es 1,5cm-es hatlapfejű csavar tart a helyén.
Ezeken kívül/belül összesen 90db alátét van, ami nem alátét, hanem PB gázpalack tömítés, csak lefújva signal red színre.
A sodrony nagyon merev, nehéz volt áthúzni mindenen. Gyakorlatilag egyben van, 3 láthatatlan vágás van benne, hogy szét lehessen szedni ha valamit cserélni kell benne.
A fújás az 3 rétegben került fel, hogy vastag legyen, hogy ha elkezdem csiszolni, akkor ne egyből a fekete kerüljön elő. A 3 réteg után pedig felkerült egy Sadolin Plus mahagóni lazúr. Az lett visszacsiszolva dörzsivel. (4db dörzsi porladt el a végére)
Ill az éleket szikével szedtem vissza feketéig/fémig.
A biohazard logok a4-es matricára kerültek nyomtatásra, majd kivágtam, felragasztottam, lefújtam. Minden felirat, ill kép az photoshop és prémium minőségű fotópapír. Ezek kerültek felragasztásra egy öntapadós 1mm vastag mágneslapra. Szóval minden bármikor leszedhető, megunás után cserélhető.
A bill necces volt, mert bár rohadt drága, az ASUS volt olyan korrekt, hogy a red cherryket ráforrasztotta a nyákra, így körbe kellett "tézázzak" mindent.razorbenke92:
Köszönöm szépen.
Csak aláfestés, de hasonló a hangja per pillanat, mert az egyik venti kicsit "zörög", szervizelnem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest