Új hozzászólás Aktív témák

• cuko

aktív tag

Sziasztok,
    Lenne egy valószínűleg elég egyszerű kérdésem moddinggal kapcsolatban, amire nem nagyon találok választ Google segítségével - valószínűleg rossz keresőszavakat használok.

Elromlott egy éve kb az otthoni számítógépházunkból az előlapi bekapcsológomb - valami Aerocool modell értintőgombokkal, amiknek kellett betáp és szereléskor az a kábel elromlott. Nem akartam nagyon szórakozni vele, ezért simán kiszereltem egy régi házból a bekapcsológombot és azt rádugtam a lapra kivezettem a ház mellé - elég gány megoldás volt, de működött.
    Most átkerül a gép máshová (asztal alá) és szeretném ezt a ház hátuljából fityegő drótot leváltani valami másra. Létezik olyan adó-vevő kapcsoló, aminek az egyik részét a házban rádugom az alaplapra, a gombot pedig felszerelem a ház tetejére, vagy esetleg az asztalra? Ha igen, hol találok ilyet? :R

(természetesen gondoltam simán billentyűzetről történő bekapcsolásra is, de ha lehet megcsinálnám inkább a házat egy működő gombbal - illetve azt kevésbé valószínű véletlen benyomni és bekapcsolni a gépet.)

Új hozzászólás Aktív témák