- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuko
aktív tag
válasz
Pubszon #18818 üzenetére
Értem, köszi. Tudnál ajánlani valami olcsó megoldást rá? Arduino nem annyira hangzik annak - otthoni netezős géphez lenne, elsőszámú szempont a praktikusság.
Pl egy ilyet rá lehet kötni?Illetve ha nem ilyen távirányítóval lehetne kapcsolni, hanem rá lehetne kötni egy fél fokkal masszívabb kapcsológombra, az lenne az ideális, de igazából már egy ilyen távirányító is jó lenne (és feltépőzáraznám az asztal melletti szekrényre).
-
cuko
aktív tag
Sziasztok,
Lenne egy valószínűleg elég egyszerű kérdésem moddinggal kapcsolatban, amire nem nagyon találok választ Google segítségével - valószínűleg rossz keresőszavakat használok.Elromlott egy éve kb az otthoni számítógépházunkból az előlapi bekapcsológomb - valami Aerocool modell értintőgombokkal, amiknek kellett betáp és szereléskor az a kábel elromlott. Nem akartam nagyon szórakozni vele, ezért simán kiszereltem egy régi házból a bekapcsológombot és azt rádugtam a lapra kivezettem a ház mellé - elég gány megoldás volt, de működött.
Most átkerül a gép máshová (asztal alá) és szeretném ezt a ház hátuljából fityegő drótot leváltani valami másra. Létezik olyan adó-vevő kapcsoló, aminek az egyik részét a házban rádugom az alaplapra, a gombot pedig felszerelem a ház tetejére, vagy esetleg az asztalra? Ha igen, hol találok ilyet?(természetesen gondoltam simán billentyűzetről történő bekapcsolásra is, de ha lehet megcsinálnám inkább a házat egy működő gombbal - illetve azt kevésbé valószínű véletlen benyomni és bekapcsolni a gépet.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Nyaralás topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest