-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz Totarpad #11776 üzenetére
3175 alap / 10,033 = 316,4 Perc amit lebeszélhetsz...
erre jön még 127+953 Ft..
ergó 3580 Ft, netet nem írtál.... perc vs. mp alapú?
Ki a szám tulaja, továbbszámláz vagy te neveden marad?
ez a 953 Ft nekem az Agnátus Kft-t juttatja eszembe, örülök hogy megszabadultam!!!
DPI 3620 Ft... egész lebeszélhető bruttó 10,8Ft-tal, 335 perc... és van benne 20 sms és 200 Mb net... és MP alap... ja... és én vagyok a szám tulaja... nem egy cég.... és nincs hűségidő....
[ Szerkesztve ]
-
Sayuar
senior tag
válasz Totarpad #11334 üzenetére
"DIGI flottán belül 6 ft
A szolgáltatón belül, ami nem tudom melyik 15 Ft
Más mobil 24 FT"
Ez milyen csomag? Erről még nem halottam. Csak azért, mert digim van otthon (vezetékes) + digi voda flotta a mobilban.Ezen kívül van egy spanyol digi.mobil SIM-em.
A spanyol digi roaming árakat nettóban adtad meg, arra még rá jön a 21%-os áfa. Jövőre (2014-07-01) lesz érdekes az ár: a mostani bruttó 43 Ft-os percdíj valószínűleg 25 Ft-ra csökken (nagyker. ár 5 cent + 2 cent árrés + 21% áfa). Ami még érdekes: a spanyol digi mobilt csak az alábbi módon lehet feltölteni: spanyol/olasz/ román bankkártya, spanyol/román bolthálózat, spanyol telefónica utcai telefon (bedobod a feltölteni kívánt összeget, ezután billentyűzöd a feltölteni kívánt számot).
Sajnos a spanyol digi mobil nem működik valami jól Magyarországon, kb. minden negyedik hívás megy ki, a többi 20 másodperc várakozás után "elhal" mielőtt kicsöngne. Ami azért érdekes, mert pl. a spanyol telefónica kártyákkal (ami a spanyol diginek biztosítja a hátteret) ezt nem csinálják a "magyar" telekom cégek. Igaz, annak a roaming díjai azonosak a "magyar" telekom cégek által alkalmazott díjak mértékével.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robotporszívók
- Lexus, Toyota topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.