-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forrest85
senior tag
A DPI flottát már prohardver flottának is hívhatnánk.
A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
forrest85
senior tag
Sziasztok
Tudtok a DPI-n kívül olcsóbb telenoros flottát?
-
forrest85
senior tag
Sziasztok,
Érdeklődni szeretnék, hogy aki kért a Vodafone-tól 1000perc ingyenes beszélgetést neki akkor is az 1000percből ketyeg a levonás, ha flottán belül beszél?
-
forrest85
senior tag
-
forrest85
senior tag
Ahol néztem mindenhol 2 év hűséget iratnak alá. 1 év hűség alá nehéz lenne menni, szerintem. Amiket láttam mind mp. alapú volt, egy helyen volt 10mp. alapú számlázás, de szerintem ez sem lehet annyira gáz. De mindenképpen a mp. alapút részesíteném előnyben.
Mivel IT, ezért netes opciókkal (többel is) kellene rendelkeznie a flottának.A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
forrest85
senior tag
Akkor lejjebb licitálok. Max. 10 HUF percdíj.
A flotta szerződést pedig úgy kell megkötni, hogy azaz előfizető nevére vonatkozzon. Így magának a flotta tulajnak ne legyen kára belőle.(vagy hogy is hívják)A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
forrest85
senior tag
Én is jobb árakat akartam írni. Csak elnézve mondjuk a Kalandlövészet árait, nem mertem kevesebbet írni. De max. 12Ft/perc perdíjjal ki lehet egyezni. De lehet, hogy még ezt is soknak találjátok?
Nem tudom melyik lenne az a szolgáltató, amelyik 12Ft/perc alá engedné a percdíjakat.A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
forrest85
senior tag
Szerintem a Vodafone, ~1000 előfizetővel már szerződést kötne.
Szerintem ezzel a szolgáltatóval kellene elsőként leülni. Lehet, hogy meglehetne velük egyezni. 2500HUF körüli díjért cserébe. Ki kéne alkudni valami csomagot.
1500FT, bármely hálózatba. 1000FT hálózaton belül lebeszélhető lenne.
Percdíj max 15Ft. De inkább legyen 12. Másodperc alapon számlázhatna.De a Kalandlövész flotta díjait, egy az egyben átemelném a flottánkba.
[ Szerkesztve ]
-
forrest85
senior tag
Az én ötletemet felkapja más?
Ehhez először is a PH engedélye kell, ha az Ő nevükben akarunk valamit. Persze lehetne egy teljesen külön álló dolog is.A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
forrest85
senior tag
válasz szabi__memo #4665 üzenetére
Szerintem is megérné a dolog. 1000 embert szerintem itt össze lehetne szedni.
-
forrest85
senior tag
válasz lsBaCkbOnE #4663 üzenetére
Mennyi a tagdíj?
-
forrest85
senior tag
.
[ Szerkesztve ]
-
forrest85
senior tag
Tagdíjat is lehetne szedni. évente 1000HUF. Nem sok, de nem is kevés. (Vagy ingyenes tagság.) De sok kicsi sokra megy. Csatlakozáshoz pedig igazolást kiállítani.
Csak sajnos adószám meg ilyenek mindenképp kellenek. Nem biztos, hogy így már megérné.A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
forrest85
senior tag
de lehet akár IT Cafe flotta is. elég sokan vónánk hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
forrest85
senior tag
ASPI FLOTTA amellyel megéri telefonálni...
Ahogy nézem 8 forintos percdíjjal hirdetik magukat, és:
Mobil Flottánkba cégek, és magánszemélyek is beléphetnek. Felkel hívnunk figyelmüket, hogy a Mobil Flotta tagság érvényesítéséhez egyesületbe, illetve egy Kft. "spórolunk" Clubjába kell belépni. Ennek nincs tagdíja, kötelezettsége, mindössze csak egy belépési nyilatkozatot kell aláírni így publikálva azt, hogy "sokan vagyunk-, többet spórolunk" elv érvényesüljön!"A tarifahűség 2 év.
[ Szerkesztve ]
-
forrest85
senior tag
egzinet erről van valami info? megéri?
nézegetem most a flottákat.A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
forrest85
senior tag
itt van ilyen flotta, hogy olcsoelet.hu. ez megéri a csatlakozást? nem sok info van a honlapjukon. tudni lehet róla valamit? milyen szolgáltatóval műxik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest