- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz
Dracula72 #49457 üzenetére
Kerestem ilyen nevű céget a cégjegyzékben, de ez így konkrétan nem létezik. Elírhattál valamit?
A székhely Budaörsön van, a fióktelep Pécs, Szentmiklós dűlőn, a megadott Szigeti úton az ügyvezető saját lakcíme van csak. Még szép, hogy ott nem vesznek át semmit.Amúgy most lesz vége a telekomos magenta 1-ünknek, mivel egy net és egy vezetékes telefon megy a levesbe, a két mobil L +4GB net emiatt 2x 9180Ft lesz, és még elégedett se vagyok, a Balatontól 4km-re alig van térerő, wifi hívással még egész jó, de úgy meg nincs hívásvárakoztatás, szóval ezek helyére van most valami normális ajánlat? Telekom vagy Voda érdekes.
-
Rick4
félisten
válasz
Marci79 #49193 üzenetére
Szerintem ezt is, mint minden mást, aminek a képességeiről, tulajdonságairól nem tudtál előtte magad meggyőződni, és a szerződéskötés távollévők között zajlott, ugyanúgy 14 napod van visszavinni, és a szerződést érvényteleníteni.
Telenor ászf:
Elállás, felmondás az online megrendelésre tekintettel
Az Előfizető a szerződéskötéstől számított 14 napon belül jogosult indokolás nélkül
elállni a szerződéstől – feltéve, hogy a szolgáltatás nyújtása még nem kezdődött meg.felmondani a szerződést – ha a szolgáltatás nyújtása a beleegyezésével már megkezdődött. -
-
Rick4
félisten
Sziasztok! Elköltöztem a Balaton mellé, a jelenlegi telekom mobil xl előfizuknak menni kell, ezek helyett keresnék mást, elsősorban vodás flottát, telenort nem csípem, a hangminőség is fontos, telekomnál van volte, vodánál is mennie kellene. Készüléket nem akarok vásárolni, kártyával tudok számlát kiegyenlíteni, mailben küldött számla előny, nem nagyon szeretnék az ügyfélszolgálattal beszélgetni, de ha kell valami, ne heteig tartson.
Mivel itt annyira gyenge a telekom térerő, hogy az épületben, ahol a hónap 95%-át töltjük, szinte nem lehet telefonálni, wifi híváson keresztül megy ugyan rendesen, de úgy viszont nincs hívásvárakoztatás, és 3-asával jönnek a nem fogadott hívásról az sms-ek, az asztal két oldalán ülve, a 2m-re lévő másik készülket tárcsázva, másikat hívva is simán bemondja, hogy nem elérhető, többször próbáltuk, ez sajnos ilyen. Más hívóknál is megtörténik ugyanez, a másik fél olyankor azt hallja csak, hogy nem vagyok elérhető, a hívott felet sms-ben értesítik. Mivel az előző helyen a net+ vezetékes tel is fel lesz mondva, a magenta1 is bukik, ergo a mobil tarifás 20% kedvezmény is odalesz, szóval ideje körülnéznem, merre mozduljak.
Tudtok olyan flottát, ahol korlátlan belföldi beszélgetés 4GB net korlátlan sms vagy legalább 200db sms belefér 5-6-7 ezresbe? Amennyiben eu-s számot tudok hívni ingyenesen a csomagban foglalt összegből, csak pozitív, 4G net 4GB adatforgalmi kerettel legalább legyen, van, mikor a fele is megmarad,de jó a ott van, a telekommal rendkívül sok a baj, m7- m5, m3 vonalán is le- leszakad a net, itthon is, menet közben is megszakadnak a hívások. Telefonra nem lehet panasz, két db oneplus 8 pro, és mindkettőnknél jelentkezik.
Jelenlegi jelszintek:
-
Rick4
félisten
válasz
4Grider #48696 üzenetére
Most hét végén voltam lent, talán ez az időszak még nem különösebben nyaraló szezon, ennek megfelelően kb senki se volt a helyieken kívül, telekom az épületen belül edge, net nyista, udvaron, vagy a ház előtt állva 2-3 mbit, na mondom biztosan rossz helyen vagyok, Marcali tesco parkolóban tudott 15 mbit-et, a fejegységben most egy voda tuti sim van, és egy belső 4G LTE modem, azzal ment a 8-9 mbit is.
Szegedhez képest brutál, ami ott zajlik.Tudom, ezek szerint még mindig esélyesebb a mikrós net, lehet nem ok nélkül mondtátok azt napokkal ezelőtt is. A sebesség beesés nem fog tetszeni.
-
Rick4
félisten
Sziasztok!
Régebben kérdezgettem már itt, de akkor a fix net mellé tettétek le a voksotokat, de hátha van mit aktualizálni a kérdésen.Költözöm hamarosan (kb 1 hónap, már itt is meg ott is vagyok) egy olyan Balaton melletti városba, ahol az oszlopokon fent van már a telekom optika, de a bekötés még nem kezdődött el, elvileg ez év második félévében tervezik, a telekom oldalán már megtalálható a teljes rezes rendszer megszüntetés tervezete októberi határidővel, és GPON rendszerre áttérés, szóval van remény, de addig baj van.
Jelenleg csak 4-6Mbit-es rezes telekom adsl lenne 1 év hűséggel, vagy 80Mbit-es mikrós net havi 11-ért, de most kiderült, vagy lepakolok 63 ezret belépésre, és akkor felmondom amikor akarom, vagy ez is 1 éves hűséges, holott nekem 4-5 hónapra kell max, de az egy év szinte kizárt, és nem fizetnék havi plusz 11 ezret, ha már megvan a telekom optika.
Ezek alapján ismét a 4G-s mobilnetes net lett előtérbe helyezve, arra a pár hónapra tökéletes, utána beraknám ezt a kártyát az egyik autóm androidos fejegységébe.
Ilyen okokból megint a 4g router+ korlátlan adatos kártya felé terelődött a gondolat, segítsetek már annyit, hogy telenoros flottás korlátlan net valóban korlátlan? 1TB fölött is megy? Ha lassít, milyen sebességre lassít? Itthonról dolgozunk, böngészők futnak, de azért napi 15-16 órában havi 25 napban csak elcsorog pár bit így is, szóval szerintem napi 10-15GB-tal merek számolni, 1TB-os szerintem nem érem el, de a 100GB tuti kevés. Már a 20-30 mbit sebesség is elég, a publikus ip se muszáj, megoldom azok nélkül is.
Ezeket találtam: [link] [link] biztosan tudtok jobbat- korrektebbet. Ha lebeszéltek, az se baj, csak ne utána derüljön ki valami fontos.Köszönöm előre is.
-
Rick4
félisten
válasz
4Grider #47152 üzenetére
Az 1TB+ több az az én értelmezésemben nem igény volt, hanem arra szólt, hogy kb ezzel merek számolni, meglepetést nem szeretnék, tudtok-e ilyentől vagy sem, vállalható-e vagy sem, mert nem ismerem az egész kínálatot, a sebesség vagy adatmennyiségi korlátozásokat, de gondolom azért nem baj, hogy igyekeztem elsőre összeszedni, mik azok a fontos körülmények, amik már ismertek...
Szimplán kimaradt egy betű, mellégépeltem, a chrome meg nem húzta alá, ismerem a két fogalom közötti különbséget, a szomszéd helyiség a Kéthely nevű település, kedves vagy, hogy még erre is szánsz időt- energiát. A tótól távolabb, ennek a településnek a víztornyán van az antenna, adótorony, légvonalban kb 2.5 km, az optikai rálátás is tökéletes, pont ezért is mondtam, furcsa a 2 mbit, talán kijelenthető, a túlterhelés nem róható fel a nyaralóknak.Próba lehet, de amennyiben nincs 1TB-ot meghaladó valós korlátlan forgalmú csomag (amiről még mindig nem tudok, hogy van-e, ellenben a helyesírásomról már tudom, hogy kifogásolható), illetve nem tudok a sebességről legalább pár tapasztalati alapon megírt csúcsidei- csúcsidőn kívüli méréses adatot, addig ennek nem sok értelme lenne.
-
Rick4
félisten
válasz
4Grider #47146 üzenetére
A sebesség egy pontig nem érdekel. A ping egy picivel fontosabb, azzal nem is hiszem, hogy baj lenne. Nem néztem ki semmit se belőle, de nyilván egy bizonyos területen egy bizonyos rendszernek van egy adott átlagsebessége, amivel lehet számolni. Ez volt egyedül érdekes. Ugyanarról beszélünk végig, csak nincs tapasztalatom tartós mobilnet használatban, ezért is kérdezek először, nyilván másképp látja az, aki használja, van-e sebesség ingadozás, (ami nem a 60 mbitről 50-re esés nyilván, hanem elméleti síkon a nekem fontos 10 mbit alá csúszás) más gond, mint én, aki max menet közben ránéz egy üzlet nyitvatartására, elérhetőségére.
Ezt az egészet pontosan azért kérdezem, mivel augusztus végén, egy vasárnap este 6 óra utáni alkalommal, tehát nem a csúcs közepén, a helyszínen az utcán állva, tehát kültéren telekom mobilnettel 2-4 mbit/ 0.2-0.5 mbit sebességet mértem, pedig nem is volt sok nyaraló- fürdőző, és az említett ház a parttól 3.5 km-re van, ráadásul a tornyok a szomszéd helység víztornyán vannak, csak a leterheltség adhatott okot ilyen alacsony sebeségre.
Nyilván nem tétel a havi 11 ezer, akkor sok, ha a mobilnet ugyanazt tudja 5-ért. Ha a mobilnet beeshet 2-5 mbit környékére, akkor számomra alkalmatlan a használatra.
-
Rick4
félisten
Sziasztok!
Nézegetem az internet lehetőségeket, a Balaton mellé költözök, és a t-s 1000-eskábelnetet itt hagyom Szegeden. Az ottani lehetőségek: vdsl 30 mbit 4500-ért, mikrohullámú 80-as net 8000-ért, plusz fix ip havi 3100Ft, na ezeket nem erőltetném, ha van stabil, otthon routerrel osztható, korlátlan, mindenre használható net, ami publikus ip-t is tud, kamerarendszer, otthoni nas, stb miatt. Nem hardcore, de dolgozni is kell a gépen, plusz egy- egy film, youtube video is becsusszan, így a havi 1000GB kevés. Nem átszom, 30-60-as ping is tökéletes, csak ne szakadjon a net.
Az IQ pro-t nézegetem, van valaki, aki feszegette már az adatforgalmi határokat?
Hasonló használatnál észlelhető szakadás, kimaradás?
Akkor most mennyi a pontos ára havonta?
Amennyiben veszek egy telenoros simet, telefonban mérve kb azt kapom, amit majd ez a csomag is nyújt?
Van bármi buktatója egy klasszikus otthoni nethez képest? 50-60 Mbit elég, nem erre húzogatom rég, de a 10-20 kevés, a 80-ért a 11 ezer meg sok, arany középutat keresek.Köszönöm előre is a segítséget!
-
Rick4
félisten
válasz
Gizmo94 #8001 üzenetére
Azok után, hogy egy hozzászólás pár tőmondatából egy betűt sem tudsz a saját előnyödre fordítani, és csak a negatívumokat látod, utána a magyarázat ellenére beismerés helyett is csak belekötni próbálsz, ez már igazán semmiség, engem meg különösen nem is érdekel, hogy mit gondolsz vagy mit nem.
Akinek szüksége volt infóra, az ennyiből vagy megkapta, vagy tovább kérdez. -
Rick4
félisten
válasz
Gizmo94 #7994 üzenetére
Szerintem meg pont azért segítség, mivel megosztottam, hogy ez egy sima, komoly kapcsolatok nélküli flotta 500 fővel. Akinek ez nem elég infó arra, hogy leüljön tárgyalni a flotta tulajjal, miszerint információi vannak, hogy egyes mobilszolgáltatóknál van még tartalék ennyi főnél is, annak megvannak a maga korlátai, neki valóban semmitmondó volt. Mindenki más, aki szeretett volna kezdeni valamit az információval elraktározhatta ezt magában, és a megfelelő helyen meg előhúzza a kártyákat.. Szerinted aki most benne van egy flottában, és ott van 80 ismerőse akiket ingyen hív, az miért akarna ide jönni? Nem elég, hogy tudja, lehet még lejjebb menni a percdíjakkal?
De nem vagyunk egyformák, van aki érti amit írok, sőt, van aki elsőre is, van aki meg nem.
Egyébként ide is lehet jönni, ezt is leírtam, ismerőseim, családtagjaim jöttek is ide, én vállalok értük anyagi felelősséget is. Ismeretlenekért nyilván nem teszem meg ugyanezt.
-
Rick4
félisten
Hogyhogy melyik? Egyik a sok közül, ismerős cégéé, de mivel nem publikus (vagyis lehetne, akárkit hozhatnék, viszont ahhoz ismernem is kellene, hiszen felelősséget is kellene vállalnom, hogy kifizeti amit telefonált) ezért lényegtelen a cég neve is. A lényeg, hogy van ilyen, és a méretből kiindulva lehet máshol is.
-
Rick4
félisten
válasz
weinmaker #7950 üzenetére
Nézem ezt a flottás díjszabást, nincs ebben semmi különleges. Nekünk az egyik sim red, a másik egy hasonló flottás, igaz, szerintem jobb összességében, mindössze 500 fővel is. Alapdíj 2500Ft bruttó, ebből lebeszélhető 1900ft lebeszélhető, de nincs telefonadó, tehát az egymással ingyenes beszélgetésekre nincs a 2Ft sem, 50MB net( ezt bármikor lehet növelni, de ennyi jár ingyért, percdíj itthoni mobilra másodperc alapon 9Ft +áfa, vezetékesre 5Ft+áfa.
Vagyis havi 2500Ft-ból van egy számod amin mindig elérnek, (számhordozás megoldott) ha kell, ránézhetsz egy egy levélre, ha úgy jön ki, vezetékes irányban lebeszélhetsz 300 percet, mobil irányba meg 166 percet, ami egy feltöltősnek leányálom, a havi 3 ezres meg a 100 perc beszélgetésre is elmegy ott is.
Valahogy ennél jobbat nem látok sehol, van a t-nél valami féltitkos autóversenyzős tarifa, ott 5 ezresért oda telózol ahova akarsz, de mivel már megvan a red, az most kilőve, elég az a maga 3Ft-os percdíjával, legutóbb számolva annyira jött ki.
-
Rick4
félisten
válasz
Core2duo6600 #4905 üzenetére
A flottán belül vagy, tehát a hasonló feltételek, készülékárak, ingyenes hívások minden rád is érvényes, a számlafizető Te leszel, de a szolgáltatásra egy cég szerződik. A kedvezményes készülékár és a lebeszélt összeg valakinek fizetendő, ha Te nem fizeted, szerinted ki fogja?
-
Rick4
félisten
válasz
stuntmanmike #4900 üzenetére
Én nem azt írtam, hogy ez egy zárt flotta. Beléphetne, ha én vállalnám bárkiért is ismeretlenül a felelősséget, a korlát mindössze ennyi, nyilvánvaló, hogy nem teszem, miért is tenném, csak rosszul járhatok, ha az ismeretlen másik nem korrekt, és még szándékosság se kell, közbejöhet neki bármi váratlan. A gond ott van, hogy ilyen 400-500 fős flottát bárki bármikor csinálhat, ebben sincsen semmi különleges, az viszont hogy a havidíjak és a percdíjak ennél 25-30%-kal magasabbak, számomra érthetetlen. Ez utóbbi véleményemnek adtam hangot.
-
Rick4
félisten
Nekünk ilyen van, egy snassz cégnél van kb 500 előfizu, mobil hívása 9Ft + áfa/ perc, másodperc alapon, minden időben, vezetékes 5Ft + áfa minden időben, 17500Ft + áfa alapdíj, +352+áfa net, amiben van 1100+ áfa lebeszélhetőség, 50MB nethasználat és nincsen a 2Ft/perc adó, egymás között ingyen, vodás szolgáltató.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest