- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Nem. Neked volt igazad. Én két simmel csatlakoztam és abban az esetben 6.000/sim. Egy sim regisztrálásakor 10.000 van az én adatlapomon is. Bocs. Nem egyféle flottát értékesítenek és van ahol alacsonyabb, van ahol magasabb. Én a Vodás XL/SO, és S-t választottam, ( gondolom, te ebből nézted szintén az XL korlátlant. ) Erre a flottára érvényes sajna az egy sim: 10.000, 2 sim:6.000/ sim, több sim esetén pedig egyedi ajánlat.
[ Szerkesztve ]
-
BPeter01
tag
Sziasztok,
Esetleg ha lenne itt valaki, aki be tud vinni a katolikus flottába, legyen kedves privát üzit küldeni.
Előre is köszi.
Üdv: BPeter
-
veterán
szeretnék korlátlan előfizetést ahogy olvasom a royal egy erős opció. Csak ott sokallom a 10.000 ft-ot simenként ... Esetleg később még fontos lehet hogy más kisebb előfizetéssel egy csoportba lehessen rakni ilyen lehetőség van szerintetek?
-
cekkk
veterán
Valaki eltudná küldeni nekem a MOL flotta csomagjainak a perc díjait és a megnevezéseit? Köszönöm!
-
Zeki
nagyúr
Anno ezeken a neveken mentek a molos vodás flották:
http://www.vodafone.hu/uzleti/kisvallalkozasok/telefonok-es-tarifak/tarifak/vallalkozoi-fixelérhető, tudatos, felfedező, maximalista.
Ám most nézem ezen az oldalon, mindnél van egy kiegészítő havidíj, ami nem dumálható le.
-
.vik.
csendes tag
Sziasztok,
Én is mobilflottát keresnék
4 számról lenne szó, jelenleg a vodánál vagyunk.
Két kisebb csomag lenne (2.000 körül vagy alatta, ha van ilyen), és két kicsit nagyobb, internettel.
A mol-ost néztem ki anno, de mire beléptünk volna, pont felfüggesztették
A mobilflották ajánlatát ismerem, ott talán van is egy, ami nem lenne rossz, de hátha van van még más lehetőség. És itt 8.000/szám a belépés...
Tudtok ajánlani valamit?
köszi -
OccsE
aktív tag
...sokkal inkabb nekik menjen !!!
az hogy mennyi lehet a neveden szerintem mar a szolgaltato fugges. Es szerintem lehet annyi mert most a Voda nyomja ezerrel, hogy ha vki vmilyen flottaba van akkor most szolhat ismeroseinek es bevonhatja oket.
Sajnos "csak" sajat szam ala....(igazad van a net sem lebeszelheto)
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Csak 900 forintot lehet lebeszélni én úgy látom a papíron. Mert nem csak a Matolcsy, hanem a mini internet csomag is benne van.
Az kb pont annyi a 24 hónap alatt mint máshol (8-12 ezer közötti összeg) a belépési díj. viszont ennek tényleg nagyon kedvezőek a perc díjai. Kb 200-300 perc között beszélek egy hónapban, nem tudom, hogy ez sok van kevés-e De inkább 300De akkor ezért a havi 500 forintért 5 kártya lehet a nevemen?
Egyébként lehet, hogy inkább ide lépnékbe és menjen a tűzoltóknak a pénz mint valami üzletkötő cégnek
[ Szerkesztve ]
-
OccsE
aktív tag
A HTFSZ-nel a teljes elofizut le lehet beszelni (kiveve a Matelcsy adot).....
es ha jol tudom havi 500 Ft-ert mar partolo tag tudsz lenni. Ez pedig szerintem elenyeszo osszeg....
Persze ha nem 15 percet beszelsz havonta.........de azert egybol mindent vegyunk ki az elso hozzaszolasbol mert a TE elvarasaidnak nem felelnek meg...
-
Gizmo94
veterán
válasz silentkiller #7582 üzenetére
Ha a fórum keresőjébe beírod, hogy royal, elolvasod amiket írtam és úgy gondolod ,hogy érdekel, akkor privátban adok elérhetőséget. Ez egy több éves, stabil flotta, a számod a neveden marad, csakúgy, mint az előfizetésed is. Telenortól mentem, a számhordozás is teljesen simán ment.
-
silentkiller
senior tag
Melyik korlátlan flotta csomagot ajánljátok? Azért kérdezem mert az összes, itt a fórumon is fellelhető flottás site-ot megnéztem de olyan kellene amely a jövő hónapban nem dől be, tehát "kezelve" van az ügyfélkör és hosszútávon lehet velük tervezni.
Mivel T-s vagyok és a flottások zöme V-s (és nem ismerem az ottani helyzetet) ezért csak remélni tudom, hogy az előfizun lévő számot nem kell "átadnom" a flottának hanem maradhatok én a tulajdonosa és saját magam fizethetem a számláimat...
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
xcsabo
senior tag
dinhminh kollégát ismeri valaki? kellene egy elérhetőség. email, vagy telefon. privátban persze
-
cekkk
veterán
Szóval a HTFSZ flottába nem léphet be csak az aki szakszervezeti tag. Na most akkor én nem értem, hogy mit keres a listában.
Szerintem majd írok is a moderátoroknak, hogy vegyék ki, mert így csak egy tök felesleges köröket futnak vele az emberek.
Akkor még a NEO válaszára várok.Még egyszer valaki tud mondani jobb kondíciókkal rendelkező flottát mint amit itt leírtam?
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
Nem mondtam,hogy mindenkinek jó, mert mindenkinek mások az igényei de számomra ez teljesen megfelelő. Havi 15k a kettő együtt, ami kevesebb,mint a fele az eddigi normál előfizetéses havi számláimnak. Mivel a másik kártya velem ingyen beszél, így nem kell kínlódni, hogy megcsörgetsz és visszahívlak, továbbá beszélhet más irányba is bőségesen. Ez így számomra tökéletes. Természetesen, mindenkinek más és más a megfelelő.
-
cekkk
veterán
Van egy flotta ami egész jó, de kérdésem az lenne, hogy ezen kondícióknál tud-e valaki jobban ajánlani mint amiket leírok, vagy nagyon ne keressek mert nincs.
így néz ki:
Előfizetési díj: 1842 forint + 490 telefon adó 14.5/perc és 10MP alapú a számlázás a 1842 forint az lebeszélhető teljes mértékben és ezek bruttó árak.Szerintetek?
-
Gizmo94
veterán
Nyilván nem mind lebeszélhető, mert benne van a telefonadó is, meg valami office egymás ingyenes hívásához. Ha nehéz volt értelmezni: havidíj 4100 Ft, minden hónapban lebeszéhető 120 perc, bármilyen irányban. A lebeszélhetőségen felül bármilyen irányba indított hívás 12.60/perc, másodperc alapon. 20 sms-t tartalmaz még, meg talán 50 mb. mobilnetet. Nekem ez a kisebbik csomag csak a flottán belüli ingyenes elérhetőség miatt kellett, amit én használok az korlátlan, korlátlan sms-sel, 2Gb. mobilnettel. De ez is jobb, mint amit linkeltek, 27 Ft-os percdíj az vicc.
-
Zeki
nagyúr
Akkor frissítésnek:
IKEA Family tag bárki lehet.
Kap egy plasztik kártyát , aminek a sorszámával beléphet a Vodafone webshopjába, és rendelhet.Bruttó árak:
havidíj 2500Ft ez hálón belül ledumálható, + a 490Ft kiegészítő havidíj.
Percdíj: 16.63Ft
sms 18.75Ft
IKEA tagok egymást ingyen hívják.
másodperces számlázás
vannak vezetékes körzet és sms csomag opciók. -
Gizmo94
veterán
Szerintem meg ezek kifejezetten magas percdíjak, kicsit sem találom barátinak őket.. Egy 4100 Ft-os havidíjú flottában, amit választottam a korlátlan előfizetés mellé, a havi 120 perc lebeszélhetőségen felül a percdíj bruttó 12.60 Ft bármely irányban. Ez már baráti(bb)...
-
Zeki
nagyúr
-
szilard28
aktív tag
7000 ft-os havidíjjal 15-17 ft-os percdíj.
Kb a legrosszabb flották közé tartozik ezzel, ilyen percdíj a 2000 ft-os flottáknál sincs.De ha beszervezel 3 balekot, akkor ingyé' lesz neked. Úgy tűnik hogy mi vagyunk itt a hülyék, hogy ehelyett inkább a normál flottákat és a fvd-t propagáljuk.
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz zzidane #7540 üzenetére
Szia!
Mi nem rég öten léptünk be, de van itt más is akinek náluk van flottás csomagja. Én bátran tudom ajánlani őket, gyorsak, korrektek, és jók a csomagjaik. A kapcsolat menüpontban a megadott telefonszámon hívd fel Őket, és kérj árajánlatot, illetve listát. Mielőtt tőlem kérnél... Mi Március 4. -én léptünk be, de azóta változtak a belépési feltételek, és a csomagok is, amiket már Én sem ismerek feltétlenül.http://mobilflottak.hu/blog/130-300-perc-mobilozas-havi-2-400-ft-alatti-elofizetesi-dijert/
Hogy lásd nem kispályás a cég, itt van neked az anyacég is.:
http://www.auditandcredit.hu/HUN~/fooldal.html
Az a feladatunk, hogy segítsük és támogassuk, nem pedig, hogy elítéljük egymást. / Danielle Steel /
-
Zeki
nagyúr
válasz szilard28 #7543 üzenetére
Értem. Havi 30 usd sok. Ezt mondjuk benéztem.
Van egy butatelóm, amin még wap sincs.
Ha fel akarok hívni egy callback numbert, akkor annak 0680-asnak kell lennie, különben sehogy sem lesz 17Ft egy percdíj.
Vannak ingyenesen hívható callback központok (local acces number) itthon?Amúgy meg tényleg jobb egy dellmontos szolgáltatót választani, mondjuk freevoipdeal.com
-
Zeki
nagyúr
válasz zzidane #7540 üzenetére
nimfas írt róluk, őt kérdezd:
http://mobilarena.hu/tema/mobil_flottat_de_milyet/hsz_4580-4580.html -
Zeki
nagyúr
válasz greendream #7538 üzenetére
Nem foglalkozva a beszervezősdivel, engem ez érdekelne részletesen:
Havi 30 USD feltöltéssel, a világ bármely országából, a világ bármely országát hívhatod, mobil és vezetékes számokat egyaránt:
– Net nélküli hagyományos mobillal: havi 400 percet beszélhetsz le (kb.15 - 17Ft/perc).
Ez esetben a Cég SIM kártyáját meg kell venned hozzá, ami egyszeri 60 USDTehát 60 dollárért kapok egy sim kártyát, amit feltöltök 30 dollárral (ugye nem havonta kell?) és ezt szépen le tudom beszélni akár országon belül is, net nem kell, sima butatelefonban is mükszik.
A percdíjak meg mennyik dollár centben kifejezve?
Perc alapú vagy másodperc alapú a számlázás?
Hol tudom megnézni az egyenlegem?
Melyik mobilhálózatot használja az a sim kártya? Magyar vagy külföldi a sim? -
zzidane
csendes tag
Üdv, még új vagyok ebben a témában. Most szeretnék váltani valamilyen flottára. Kérdésem, hogy milyen tapasztalatok vannak az AGNATUS és a MOBILFLOTTÁK.HU-val kapcsolatban.
Előre is köszi. -
club1
veterán
válasz greendream #7538 üzenetére
Na, ti se nézitek hülyének az embereket. A háttérben meg a Dellmonttól ennek a harmadáért megkapjátok a voipos perceket. Eleve a havi 30-99 USD halott ötlet, a 60 dolláros sim kártyának a 90%-a jutalék. Ez így lehúzás.
-
greendream
csendes tag
Globális mobilforgalom és telekommunikáció!
Világcég szolgáltató indult Magyarországon, saját fejlesztésű SIM kártyájukat egyaránt lehet GSM és VOIP rendszerben használni! Roming díjak nélkül hívhatsz 108 országban a mobiladról bármilyen telefont, az egész világ irányában, akár net-kapcsolat nélkül is és nincs hűségidő.1. TERMÉK: Telefonálj az egész világgal, roming nélkül!
Havi 30 USD feltöltéssel, a világ bármely országából, a világ bármely országát hívhatod, mobil és vezetékes számokat egyaránt:– Net nélküli hagyományos mobillal: havi 400 percet beszélhetsz le (kb.15 - 17Ft/perc).
Ez esetben a Cég SIM kártyáját meg kell venned hozzá, ami egyszeri 60 USD
– Netes okos telefonnal havi 800 percet kapsz (kb. 7,5 - 8,5 Ft/perc), és nem kell SIM kártyát venned hozzá. Egy ingyenes szoftver feltelepítésével minden telefont, netkapcsolat nélküli mobil és vezetékes telefonokat is elérsz, sőt, számítógépet is hívhatsz!
– Számítógéppel: Feltöltheted a telefonálási egységeidet számítógépre, tabletre, és a szoftver segítségével hívhatod mások telefonjait, szintén havi 800 perc erejéig.
– A rendszer tagjai egymást ingyen hívhatják 108 ország bármelyikében legyenek is.Unlimit-korlátlan csomagunk van, amely lehetővé teszi számodra, hogy korlátok nélkül telefonálj egész hónapban 99 USD- ért.
Három barát, és nincs több telefonszámla!
Amennyiben 3 személyt regisztrálsz, akik megvásárolják a havi feltöltésüket, a saját feltöltésed ingyenes lesz! Nem kell 30 $-t befizetned.
Ha pedig három 99 dolláros partnered van, akkor a 99 dolláros korlátlan feltöltést kapod teljesen ingyen!2. TERMÉK: ADKASH: Pénzt kapsz minden hívás után!
Ingyenes, szabadalommal védett szoftver Android 2.2 feletti okos telefonodra való telepítésével, minden bejövő hívásodnál, vagy SMS-nél, MMS-nél a készülék kijelzőjén meg fog jelenni egy hirdető cég szolid reklámlógója – BMW, IKEA, Coca Cola stb. –, akik fizetnek a mobilreklámért. Te pedig minden ilyen alkalommal kapsz 1 - 5 centet (kb. 2 - 10 Ft).
Akit érdekel: PÜ, vagy e-mail!
Három barát, és nincs több telefonszámla! Pénzt kapsz minden hívás után!
-
Alzs
csendes tag
Küldtem üzenetet az adminnak, feltették a listába a t-mobilos flottát ahova akár ki csatlakozhat (KIVOSZ) néven. Honlapot régen frissítették, de e-mailban kértek tájékoztatást elküldik az aktuális percdíjakat a kommunikációs adó miatt és beléptetés menetét. Csatlakozás jelenleg 6500ft/sim/2 év
Telenor DPI flottához privátban tudok elérhetőséget biztosítani.
További kellemes flotta vadászatot!
-
kano
nagyúr
válasz tillandi #7528 üzenetére
Az egyik korlátlan beszélgetés a másik meg nem? Ezek akkor nem lesznek egy flottában, így nem beszélnek egymással ingyen. Az első hsz-ben van pár flotta, ott keresgélj.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
tillandi
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, beleolvasgattam a hsz-ekbe, de ha nem baj, nem olvasnám el a 7ezer hszt.Flottát keresek, 2 sim kártyával. Lehet új szám is, nem ragaszkodok a régihez.
Legyen net, az egyiknél lehetőleg korlátlan beszélgetés, a másiknál nem fontos, nem telefonálok sokat. A két szám ingyen beszéljen egymás között.
Nem baj, ha nem kerül a nevünkre a kártya.
Megbízható flottát keresek, ami nem adja be az unalmast 2 hónap múlva.
Ajánlanátok? Belépési díj se gond, lebeszélhetőség jó lenne, ha az egészet le lehetne beszélni.
Köszönöm! -
Gizmo94
veterán
válasz SárkánySzív #7526 üzenetére
Ugyanebbe a flottába léptem én is. Tőlük is megkaptam.. Egy és ugyanazon flottáról van szó.. Vodafone-os..
-
Gizmo94
veterán
válasz petty88 #7524 üzenetére
Szívesen. Sajnos én nem tudok többet.. Viszont, ha onnan le tudsz lépni bármilyen módon, akkor tudok segíteni,de az a része a tiéd.. Olyan flottát tudok, ahol nem a te neveden van az előfizetés, hanem a flotta nevén, cserébe nem számít, hogy melyik szolgáltatónál, vagy akár mindnél vagy feketelistás.. Tudsz szerződni flottába és nagyon jók a feltételek is. Egyetlen hátrány: nem marad a neveden az előfizetésed, de gondolom, neked ez már ezen a ponton nem számít..
-
-
Gizmo94
veterán
válasz petty88 #7522 üzenetére
Sajnos azt hiszem, hogy erre nem lesz megoldás. Ha hűségidőt írtál alá, onnan nem tudsz kötbér nélkül lelépni a hűség letelte előtt. Hűségidős simet pedig flottába vinni sem igen tudsz, csak rendezett állapotú, tehát tehermentes, vagy új simet regisztrálnak a flották is, tudomásom szerint. Bár lehet,hogy létezik ezalól is kivétel, de olyat én nem tudok pl. személy szerint sajnos.. Jobban meg kellett volna gondolnod alighanem, mielőtt beleugrottál ebbe a dologba..
-
petty88
csendes tag
Sziasztok!
Egy problémával kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni. Adott egy vállalkozás 3 simmel, pár hónappal ezelőtt a t-mobile ÉnCégem csomagjába lett beléptetve mind a három, ügyfélszolgálati hivogatások, rábeszélések után. Persze csak később derült ki, hogy egy csomó infot elhallgattak, kiderült, hogy a régi előfizetés sokkal jobb volt, nem részletezem, a lényeg az, hogy valami megoldás kéne arra, hogy menekülni lehessen ebből a szerződésből, kötbér fizetése nélkül ugye. A kérdésem: az előfizetésekre ugye két év hűség van, létezik olyan, hogy egy flotta így beveszi a 3 simet? Hogy működik ez? Vagy flották esetén mindig új simet kell beléptetni?
még annyi, hogy mit tudtok ajánlani, mi a legjobb t-mobile-os flotta? Mivel jár a belépés, vagy hogy lehet ennek nekiállni?
Előre is bocs, ha nagyon hülye kérdéseim vannak, most kezdtem el ismerkedni ezzel a dologgal, hátha találok valami alternatívát.
Köszi a segítséget! -
Carotta
csendes tag
Sziasztok,
Ha valakinek van gyakorlati tapasztalata olyan jellegű tarifával, mint a Vodafone RED érdekelne.
(fix havidíj, korlátlan hálozaton belül-kívül, belf. vonalas is díjmentes, első 50-100 SMS az árban)
Valami hasonlót keresek.Előre is köszönöm.
-
Gizmo94
veterán
válasz NorbiG2 #7516 üzenetére
Én is az akartam maradni, ezért döntöttem a Royal flotta Vodafone-os ajánlata mellett. Minden a legnagyobb rendben ment. Két simmel csatlakoztam a flottához, és az első mailváltástól számítva a harmadik napon hozta a futár a két kártyát, amk már aktiválva voltak. Mindent online intéztem, sehová nem kellett mennem egy lépést sem. A számhordozás is teljesen problémamentesen a megadott időablakban, éppen egy órája történt meg. Nem tudom, hogy itt milyen ügyfélszolgálattal beszéltem a Vodafone-nál több ízben is, de szinte várakozás nélkül, pár másodpercen belül kapcsolta az ügyintézőt, aki udvarias, kedves volt, minden tájékoztatás profi volt a részükről. Ennyit tudok eddig elmondani a dologról, minden a legtökéletesebben ment.
-
NorbiG2
tag
válasz Gizmo94 #7509 üzenetére
Értem, így gondoltam. Ámbár van két általam ismert flottacég Mizsefon, Magofon, ahol az van amit írtál, velük szerződik az ügyfél, nem a szolgáltatóval (Vodafone). De ha akar az ember intézni valamit, nem a közvetítővel kell beszélni, hanem a kiemelt ügyfélszolgálat segít mindenben. Nem szenved hátrányt, csak ha a cég megszűnik.
Én mindenesetre a magam ura akarok maradni. -
Gizmo94
veterán
válasz NorbiG2 #7508 üzenetére
Nagyon egyszerűen működik pedig. A flottacégnek van egy szerződése a szolgáltatóval és az ő x számú előfizetéseik képezik a flotta tagságát. Te pedig a flottacéggel, azaz egy vállalkozóval szerződsz, tehát a te számod egy lesz az ő előfizetéseik közül, így leszel flottatag. Bármi is történjen, a te számod egy lesz a flottatulajdonos x száz vagy x ezer előfizetése közül, amihez neked a továbbiakban gyakorlatilag nincs sok közöd. A szolgáltatónál (T-Telenor-Vodafone) te nem tudsz eljárni semmilyen problémás ügyedben, reklamálni sem, szóba sem állnak veled, mivel nem állsz velük szerződésben. Csak a flottás kapcsolattartóval tudsz inténzni bármit, a szolgáltatónál semmit. Magyarul ha pl. ki akarsz lépni a flottából , vagy elengednek-vagy sem, továbbá ha megszűnik a flotta, a te számod is megszűnik. Mígnem a másik esetben, ahol közvetlenül te szerződsz a szolgáltatóval, ha bármi történik a flottával, téged maximum kiraknak egy publikus csomagba, de a számod és az előfizetésed él tovább. Ha pedig nincs, vagy letelt a hűségidőd, szabadon viheted bármelyik szolgáltatóhoz a számodat, illetve léphetsz vele másik, újabb flottába is. Egyszerűsítve: ebben az esetben a magad ura vagy teljes joggal, mint voltál a flottacsatlakozás előtt, a másikban pedig nem.
-
kisbogyai
csendes tag
válasz SárkánySzív #7505 üzenetére
Igen,csak bátran !
Nagyon korrektek,és segítőkészek szinte bármikor. -
Cicómama
csendes tag
Sziasztok!
Mobilflottához akarok csatlakozni. Vodafon kizárva. Havi 2-3000Ft-os, teljes lebeszélhetőséget és megbízhatót tud-e valaki? Syngular Med-et hagyjuk ki!
Szép napot Mindenkinek! -
sifarr
senior tag
Miért nem akar lenni egy mobilaréna flotta?
Erre a kérdésre csak a portáltulajdonos tudna adekvát választ adni.De 1-2 válasz kitalálható.
A portál minden bizonnyal mindhárom szolgáltató támogatja, ki így, ki úgy. A teszteknél pl. rendre olvasni lehet, hogy az egyik szolgáltató - jó, kimondom, a T-Mobile - egyik szolgáltatása segítette.
Ha flotta szerveződne az egyik szolgáltatóhoz kötve, amit ugye a fórum önmagában is reklámozna, akkor a többi szolgáltató közel sem maradna semleges. Nehezebben adna infót, megszűnhetne az eddigi segítség, romolhatna az eddigi munkakapcsolat, stb.
Tehát mobilaréna, prohardver, IT café flotta akkor jöhetne létre, ha mindhárom szolgáltató lehetőséget kap rá. A tagság is ezt igényelné mondjuk a lefedettségi, szolgáltatási különbségek, hasonlók miatt.
Egy ilyen flotta viszont gyakorlatilag teljesen nyílt flotta lenne. Mi érdeke fűződne a szolgáltatóknak a teljesen nyílt versenyre a nem publikus fronton? Ahhoz túl nagy a portál nézettsége (100 ezer feletti napi látogató, a regisztráltak számát nem tudom becsülni).Valamint ott a kérdés, ki lenne tagként a flottára jogosult?
Minden fórumra regisztrált tag?
Ez esetben az újoncok száma ugrásszerűen nőne. Regisztráció, igazoláskérés, aztán ennyi. Többet nem is látogatnák a portált. Ez nem érdeke a portáltulajnak. Nem növeli az igazolható látogatottságot.
Vagy a fórumtagság szintjéhez kötötten lehetne flottaigazolást kérni? Akkor rögtön teleszemetelnék a fórumot az újoncok off-okkal. S ha megvan a szint, megint csak viszlát.Aztán hogyan működne a flottatagság megszerzése, megtartása?
Az igazolások kiadása egy rakat adminisztrációt igényel, mert ez költség. A portáltulaj ezt nem hiszem, hogy ingyen felvállalná. Tudom a választ, kérjen egy méltányos adminisztrációs díjat.
Ez még mondjuk megoldható.
De a flották sosem szólnak örökre. Általában csak 2 évre. Viszont ki tartsa nyilván, hogy valakinek a jogosultsága még fennáll? És mikor maradjon meg a jogosultság?
HA a tagsági szinthez kötődne a flottajogosultság, akkor a fórumtagság szintjének rendszerét át kell alakítani. Mert az jelenleg a hozzászólások függvényében csak egyre magasabb szintű lehet. Át kellene alakítani mondjuk úgy, hogy csak az elmúlt 2 év hozzászólásai alapján osztja ki a szinteket. És akkor újra felvetődik az igazolások megújításának a költsége.Szóval van itt sok kérdés. És biztos sok más is.
Nem kizárt egy ilyen flotta létrehozása. De ehhez kevés a fórumosok igénye. A portáltulajnak és a 3 gráciának is meg kellene találnia benne a maga érdekeltségét.
Viszont 4 fél érdekét összehangolni, ez szinte a csodával egyenértékű!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest