Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Kisebb verzióban is elérhető a Redmi Pad 2
-
Mobilarena

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N-vidi-A
őstag
Ha olyan folttát találok, ahol nem én vagyok a közvetlen szerződő fél, tehát nem közvetlenül a szolgáltatótól kapom a számlát, az mennyiben gond?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Deller2010
üzenetére
Egyetértek, havi 5 ezerből 1800 a leduma, és még 10-es a beugró. Ez fos.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
Deller2010
üzenetére
Valószínű,hogy ez valami több flottának is leadott konstrukció...korábban előfordult már.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Deller2010
üzenetére
Akkor ezek szerint van ilyen flotta Vodásban is. Viszont ha eladó neki a cucc, hogyhogy nem készséges még privátban sem? Ez itt alap lenne, ha ügyfél kell. Eddig flottaügyben csak maximálisan segítőkész és agilis emberekkel találkoztam,bármelyik után érdeklődtem is, és tényleg.

-
Gizmo94
veterán
válasz
Deller2010
üzenetére
Ühüm, ez egy Telenoros flotta, nincs vele semmi baj. Egy hármas csoportban van, amit közzétett, azon kívül még kétfajta havi és percdíjas csomaggal van egy flottában. A Vodafone küldi?? Nálam szakasztott ugyanez van Telenoros, a Mobilflottak.hu-tól.. de a Royalnál is ott van ez.

-
Deller2010
tag
Urak, erről a flottáról valakinek valami jó/kevésbé jó híre van-e?
Mert a hirdetést feladója elég titokzatos még privátban is...Nekem már csak ezért is szimpatikus:
"Ami nincs:
közvetítő cég
rejtett költségek
belépési díj""Sajat szemely kapja a szamlat, a Vodafone kuldi. Igen, szamhordozas lehetseges."
-
Gizmo94
veterán
-
Emirabdul
tag
válasz
.bruszli.
üzenetére
Mivel konkrétan van egy flotta kezelő cég ( mi ) akiknek ez a feladatuk így neked nem kell sorban állnod telefonálnod stb ha valamit el akarsz intézni. Felhívsz engem és elintézem neked amit kérsz.
Ha pl este vagy hétvégén kell valami sos akkor pedig emailt írsz és intézzük azt is
-
.bruszli.
senior tag
válasz
Emirabdul
üzenetére
Nem is az a lényeg,hogy kitől jön a számla,hanem hogy ha bármi előfizuval kapcsolatos ügyet intéznék,azt csak meghatalmazással tudom megtenni...ami ha nem helyben van a flotta központja,akkor elég körülményes. Plusz ugye ha esetleg később váltanék,küzdhetek ( ill. perkálhatok a névre íratásért ) a számomért...
-
Emirabdul
tag
Nah sikerült elcsesznem

Tehát tényleg magas a normálnál a havidíj

Nettó 3500 a havidíj és ebből lebeszélhető nettó 1400.Gizmo : Ezért írtam hogy stabil a cég. Nálunk nincs ilyen veszély hogy elveszted a számodat ...
Vagyunk olyan nexusban már a cégekkel hogy ilyen nem fordul elő.
Sőt azt is elintéztük már egyszer hogy egy bedőlt flottából olyan számokat sikerült elhoznunk amik több ezer éve a z ügyfél nevén voltak és mások miatt lehúzta a flotta az ablakot
de elég az önfényezésből. Akit érdekel privátban megtalál
Üdv!
-
Gizmo94
veterán
válasz
Deller2010
üzenetére
Igen, azért nem választottam ezt a flottát , mert nem lett volna a nevemen az előfizetés, én pedig ragaszkodom a számaimhoz és bármi gáz esetén azokat elfelejthetem.. Amúgy tetszett volna. Mondjuk én azt sem tudtam, hogy Telenoros számokat nem lehet átvinni, mert így már nekem eleve esélytelen lett volna.
Igen, a Royal Basic csomagjában a havi előfizetési díj sajnos csak Vodán belül beszélhető le. Az meg azért nem kellett, így maradtam a Vodás korlátlannál.
Emirabdul Igen, így már tiszta. Sokat gondolkoztam a ti korlátlan flottátokon, már emlékszem, nekem a Royal ajánlotta, az ő kínálatukban is megvan, most találtam meg. Mondjuk így, hogy Telenoros számot nem lehet átvinni, eleve nem lett volna jó nekem sajna. Egyébként vannak, akiknek kifejezetten előny, ha ti számláztok, és nem a Telenyomor, gondolom, érted..
tehát nem olyan rossz flotta ez a kettő így együtt, pl. ha valaki két kártyát vinne, egy korlátlanra és mondjuk egy családtagnak mellé a kisebbet és nem fontos neki a személyes szerződés. -
Emirabdul
tag
válasz
Gizmo94
üzenetére
Mi számlázunk. A Szolgáltatók sajnos már nem preferálják hogy ők számlázzanak ...
Nekünk is nehezebb így mivel több a meló, de egy az egyben ugyanazt a számlát kapja mindenki mint amit a szolgáltató küld csak a az előfizető adatok módosulnak. Tehát pontról pontra látszódik a számlán minden forgalom stb... -
Deller2010
tag
válasz
Emirabdul
üzenetére
10.000 Ft a csatlakozási díj SIM-kártyánként, ami kicsit sok.
Nem az előfizető nevén van/lesz a szerződés.
Telenoros számokat nem vesztek be.
A havidíjnak csak a 35,6%-a beszélhető le.Bőven van más, ahol kedvezőbbek a feltételek.
---
Ami pedig a legnagyobb parasztvakítás a flottás csomagokban, az x db "ingyen" SMS...
-
Gizmo94
veterán
válasz
odihari
üzenetére
Igen, azt hiszem én is azért nem választottam, mert cska hálózaton belül beszélhető le a 2500 Ft. Amúgy nem lenne rossz kis flotta, hogy nincs hűségidő. Természetesen a bruttó árak másként mutatnak.

(#7876) CineDOG1
Nem egy tuti kedvező ajánlat, ez tény, de azért fosnak nem nevezném, vannak sokkal szarabbak is. Ez olyan alsó középmezőny. A normál havidíjasnál ez is ezerszer jobb.Emirabdul Ismerősnek tűnik ez a flotta a korlátlanja miatt, ami jó. Mintha nekem is ajánlották volna ezt... Csak.. Mondd csak, itt a szerződő fél nevén fut az előfizetés, tehát mondjuk én vagyok a Telenyomorral közvetlenül szerződő fél, az én nevemre jön a számla, vagy átszámlázós flotta? Ezt azért fontos közölni...
-
Emirabdul
tag
Sziasztok!
Ezt ajánlom a figyelmetekbe.
Az árak bruttó árak. 2 csomag van amit lehet kérni. Függetlenül hogy melyiket választod ingyen beszéltek egymással. NINCS HŰSÉG IDŐ (amennyiben nem vásárolsz készüléket )
Telenor hálozaton van a Flotta.
Vodafone és Tmobile számokat át hordozunk . Telenoros számokat nem áll módunkban át hozni...
1.
Előfizetési díj :4990
Ebből lebeszélhető: 1778
Percdíj 9,2 minden irányba (vezetékes + mobil )
Budapest (1es körzet vonalasba ) 6,3
20 db ingyen SMS minden irányba
200Mb internet (nincs túlforgalmazási díj csak lassítják)
2.
Előfizetési díj :9990
Korlátlan beszélgetés
2gb internet
40 db ingyenes SMSBelépéskor egyszeri 10.000 ft csatlakozási díj van. Utána nincs más költség csak a telefonszámlád.
A számlázó a cég tehát minden hónapban a cégtől kapjátok a számlát!A cégről röviden. 10 éve vagyunk a piacon.Több mint 5000 előfizetést kezelünk. Elsők között kezdtünk foglalkozni különböző flották kezelésével.
tehát nem egy hirtelen indult cégről van szó ami pl 1 év múlva becsődöl mert nem fizetett valaki
Bármi kérdés felmerül privátban írjatok.
Köszi a figyelmet!
-
myk74
senior tag
Sziasztok!
Céges előfizetésből,átléphetek DPI flottába?Talán még is csak megtartanám a számomat! -
Gizmo94
veterán
Ugyan nincs benne mobilnet, de szerintem hűség nélkül egyáltalán nem rossz ez.. Nem azt mondom, hogy nincs jobb, vagy húde durván jó, de normál havidíjasnál azért sokkal jobb és bármikor felmondható.
Nem, ezek az összegek nettóban értendők!
BASIC
Havi előfizetési díj 2500 Ft
Kiegészítő havi díj 385 Ft
Lebeszélhető 2500 Ft
Mobil Internet opcionális
Adatforgalom díja a felhasznált mennyiség után Net lassítás
Mobil és vezetékes hálózatok percdíja 10,40 ft 4,40 ft
Flottán belül 0 Ft/perc
Ingyen sms hálózaton belül Nincs
SMS díja 15 Ft/db -
Gizmo94
veterán
válasz
desire1
üzenetére
Ebben vagyok én is, csak kihagytad a 2GB mobilnetet, amit még tartalmaz ezért a díjért. Ha jól tudom, van nekik T-s flottájuk is, de korlátlan ott nincs. Flották között viszont nem tud váltani hűségidőn belül, csak flottán belül nagyobb csomagra. Tehát ha T-s flottába szerződik hűséggel, akkor ott is marad, nem tud váltani Vodás korlátlanra két évig, amíg a hűség tart.
Szerk: Igen, a Royalnak van a Basic flottája hűségidő nélkül. Átmeneti megoldásnak a normál havidíjasnál mindenképpen sokkal jobb, amíg valaki nem tudja eldönteni, hogy melyik flottát válassza. Egyébként egészen jó kis flotta az is..
-
Deller2010
tag
válasz
NorbiG2
üzenetére
Minden hónapban br. -200 Ft a számlád végösszegéből, ha igénybe veszed az E-számla szolgáltatást, ami annyit jelent, hogy online kapod a számlá(i)d, PDF-ben le is töltheted, de papír alapút nem küld a Voda.
-
NorbiG2
tag
válasz
SárkánySzív
üzenetére
Vodás flottánál olvasható:
"Elektronikus számla szolgáltatás igénybevétele esetén a havi számla mindenkori végösszegéből bruttó 200 Ft állandó jóváírást biztosít a szolgáltató!"Most ez, hogy értelmezhető? (Egy sokak által ajánlott jó flotta.)
-
N-vidi-A
őstag
válasz
Gizmo94
üzenetére
Ezt tudom, ha más nem lesz, akkor az lesz, most azt próbálnám kideríteni, kell-e a korlátlan, kb havi min 400, max 500 perc körül beszélnék, min 500MB net, kellene.
Van-e arra lehetőség, hogy kötök egy ilyen szerződést, majd ha esetleg ez keves, akkor módosítom a vételen beszélgetésesre, tehát fölfelé itt is válthatok bármikor?
üdv
-
N-vidi-A
őstag
válasz
Deller2010
üzenetére
Igazából ha megbízható, jó, 1-2 év hűség is beleférhet, nem csak a percdíj a fontos, de az a legfontosabb, tehát megérné-e egy végtelen beszélgetés inkább 11e körül 2GB nettel, vagy ha 8e körül kijövök 500-1000MB nettel és 400-500 perc beszélgetéssel, akkor az is jó lehet.
üdv -
Deller2010
tag
Van bónusz (Dupla tarifacsomag), nincs bónusz (Kedvenc tarifacsomag).
-
N-vidi-A
őstag
Sziasztok.
Melyik a legajánlottabb, legmegbízhatóbb Vodafone-os flotta, aminél a legjobb a percdíj? Esetleg még T-mobile is érdekes lehet.
üdv -
bega82
tag
Most akkor jól értem, hogy ez először 2000 Ft, aztán pedig gyakorlatilag havonta (illetve 35 naponta) 3000 Ft-os feltöltés, és ennyi? Vagy a feltöltésekkel aktiváljuk újra a szolgáltatást, és ilyenkor a 2000 Ft-ot is mindig újra levonja?

Meg ennek viszont a net a gyengéje... 10 mega, hát az vicc.
Az 500 megás meg már 4000 Ft... -
Bazsaj91
csendes tag
Sziasztok!
Lassan egy hónapja keresgélek egy jó ajánlatot. Írtam már a mobilflottának és a royalnak is, de nem teljesen találtam meg amit kerestem.
Jelenleg T-mobilos vagyok, szeretnék is az maradni.
Amit keresek az egy olyan csomag amiben van kb 500MB net, a havidíj legyen elfogadható (5000Ft körül), nem kell nekem se korlátlan beszélgetés, se 2Ft-os percdíj. A jelenlegi 32Ft/percnél legyen jobb és én boldog leszek. Mindenképp magánszemélyként szeretnék belépni, mert telefont is vennék. Ha van valakinek ötlete kérlek írjon, ha nem akkor így jártam és marad a mozaik s... -
club1
veterán
És a lényeg az apró betűs részben:
A kedvezményben részt vevők közül legalább kettőnek Vodafone Matrix, Vodafone Kontakt, Smart, Plus vagy Plus Surf tarifával kell rendelkeznie, egy számlán. Ők a belső tagok.
Tehát minimum kell két postpaid előfizetés egy számlán, ezekhez max. 2 külső szám csatolható. Ez így már annyira nem gyere be, családi opciónak persze elfogadható. -
sryman
csendes tag
válasz
Deller2010
üzenetére
Köszi a választ!

-
club1
veterán
válasz
rita7107
üzenetére
Nekem meg az, hogy 35 naponta minimum egy 3000 Ft-os feltöltés kell hozzá. Mondjuk ha tényleg egy-két számhoz kell, és elég a 35 napra a 600 perc, akkor ez tényleg nyerőbb lehet mint egy flotta, hiszen ott az összes hívottnak be kell lépnie a flottába (és fizetnie a havidíjakat) az egymás közötti olcsóbb (hiszen ott sincs teljesen ingyen) beszélgetéshez.
-
rita7107
aktív tag
Ebből nekem az jön ki hogy 4X2000 Ft, és nem 1x2000! Ez viszont már nem biztos hogy jobb egy flottánál.
Bár lehet én értelmezem félre.... Ráadásul a keret az csak 600 perc, tehát nem teljesen ingyenes, mert a 600 perc után már nem ingyenes. Tudom az 10 óra, de ha ezt elosszuk 1 hónapra, az csak 20 perc naponta. -
Zeki
nagyúr
Akinek csak azért kellene flotta, hogy 1-2-3 embert ingyen hívhasson, annak ez jó lehet:
Tesco mobile nulla Ft-os Kedvenc 3 csomag. -
-
sryman
csendes tag
Sziasztok!
Kb tegnap óta böngészek flották után de még nem nagyon találtam olyat ami nekem jó lenne, tudnátok segíteni?
Elvárásaim:
- 1Gb mobilinternet
- 10-15 ft-os percdíjak vagy jobbak
- kb ilyen áron sms-ek
- lebeszélhető havidíj (legalább a felét)
- számhordozás (t-nél vagyok ikon200-ban)Illetve egy olyan kérdésem lenne, hogy a szám az jelenleg nem a nevemen van hanem egy cég nevén. Azt hogy lehet kihozni úgy a nevemre, hogy ne a t-nél kössek újra hanem valami flottába menjek?
Köszi előre is!

-
Zeki
nagyúr
válasz
Deller2010
üzenetére
Domino Surf díjcsomag, havi 150mega netet tartalmaz + VOIP telefonálás.
Nem jó? -
cekkk
veterán
válasz
Deller2010
üzenetére
Akkor ott van a royalnak olyan aminél nem kell aláírni, de nem is ilyen kedvezőek a feltételeik.
Ez már neked kell eldönteni. -
Deller2010
tag
Igen, láttam már, kösz!

A HTFSz és a NOE flottával is csak annyi a bajom, hogy 2 év hűséget kérnek... én meg ilyen maradi tökfej vagyok, hogy nem írok alá senkinél semmire sem 2 évet. (ha tavaly aláírtam volna a Vodás-flottában - nem volt kötelező! - akkor most nem tudnék váltani és megsprórolni a következő évben ~ br.23.000 Ft-ot!)
-
Zeki
nagyúr
válasz
Deller2010
üzenetére
A nagycsaládos is Vodás.
-
cekkk
veterán
válasz
Deller2010
üzenetére
Szerintem az előző pár oldalon kiveséztük, hogy hogyan is lehet bejutni.
Másrészt ha megnéznéd a tűzoltók ajánlatát egyből világos lenne a számodra, hogy azt ki szolgáltatja.
-
Deller2010
tag
A Telenortól eljöttem, hozzájuk nem akarok visszamenni.
A T-hez elvből nem akarok menni - ha jól tudom, a Nagycsaládos flottát ők adják.
Marad a Vodafone.A tűzoltós kié? Oda csak ismerősön át lehet bejutni, nem? Nekem legfeljebb a Katasztrófavédelemnél lenne/van 1000 éve látott ismerős.
-
w.miki
veterán
Androidos telód van? Ez a program pontosan megmondja, hogy egy hónapban mennyi adatot használt egy adott program.
-
Dracula72
senior tag
"Előfizetési díjak összesen (magában foglalja a kiegészítő
havi előfizetési díjat, a havi előfizetési díjat, valamint a
csoporton belüli hívás, SMS30 és Internet Mini Plus
szolgáltatások havidíját) "Ezek szerint az előfizetés havi br.1890ft?
HTFSZ-esekhez szól a kérdés elsősorban, aki benne van. -
cekkk
veterán
válasz
Deller2010
üzenetére
Én ismerem őket, ott egyetlen egy csomag ami jó lehet az pedig a korlátlan egyébként pedig nem jó, miért fizetnél valakinek sim kártyánként 6-810 ezret is amikor mondjuk a tűzoldóknál évi 6 ért lehet 5 vagy a nagy családosoknál akár 10-10 is a neveden.
De mindenki azt csinál amit akar

-
Zeki
nagyúr
válasz
Deller2010
üzenetére
Nem annak 10000Ft/sim az éves díja? Vagy belépési díja?
Amúgy nem én ajánlottam, mert közöm sincs hozzájuk, én csak írtam, hogy azt szokták ajánlani.
De aki ügyes, annak htfsz flotta. -
Deller2010
tag
Nem tudom már pontosan követni, melyik flottáról is van éppen szó...
De amit CineDOG1 ajánlott, mint hiteles forrásból megtudtam, elég kedvező a csatlakozási díj és a havidíjak, magánszemélyeknek inkább, cégeknek kevésbé.Szóval a kapott ajánlat több, mint elgondolkodtató. Ha érdekel másokat is, bátran informálódjanak, készésges az ember a másik oldalon.

-
w.miki
veterán
válasz
alba-regia
üzenetére
viszont a netje durvajó
... annak aki sokat netezik...
ha van ismerősöd, akkor meg ki se fognak dobni
(persze csak ha a net is benne van a havidíjban, és nem külön opció) -
Gizmo94
veterán
válasz
alba-regia
üzenetére
Jah... Kb.. Amúgy a mol flottához elvileg türelemre van szükség, mert ahogy innen a fórumról informálódtam, nem lehet hozzá jelenleg csatlakozni. -
Zeki
nagyúr
válasz
alba-regia
üzenetére
Nem olyan rossz az, de az oldal alja az érdekes... 3 inaktív kampány után az Avon szól a T-nek, és az törli a flottából, visszaállítva sima publikusba az előfizetést.
-
cekkk
veterán
válasz
SárkánySzív
üzenetére
Te meg azt írtad, hogy olcsón léptetek be abba 5en, én meg írtam, hogy most oda belépni fejenként nettó 10 ezer. Ami nem olcsó

-
SárkánySzív
aktív tag
... már megbocsáss, de nem figyelsz elég jól... ugyanis azt kérdezte (#7784) Deller2010 hogy van -e attól jobb kondíció amit Ő leírt.
Én erre válaszoltam, és nem is tudom ki tronfolt rá... amire ismét reagáltam, azért hogy ne higgye senki hogy csűrig tele a zseb..
folyamatában történt az egész...Egyébként meg nem érdekes az egész...
-
cekkk
veterán
válasz
SárkánySzív
üzenetére
Most azokba a flottákba amit ők hirdetnek 8-10 között kell fizetni SIMenként ami szerintem iszonyat sok.
Az, hogy mi volt az már a múlt, a mostani dolgokat kell beszélni, nem azt, hogy másnak mi volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket

Utána buktam a számomat is, ahogy beborult az üzemeltető cég.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

tehát nem olyan rossz flotta ez a kettő így együtt, pl. ha valaki két kártyát vinne, egy korlátlanra és mondjuk egy családtagnak mellé a kisebbet és nem fontos neki a személyes szerződés.
Nem egy tuti kedvező ajánlat, ez tény, de azért fosnak nem nevezném, vannak sokkal szarabbak is. Ez olyan alsó középmezőny. A normál havidíjasnál ez is ezerszer jobb.

Az 500 megás meg már 4000 Ft...
De most Tesco-mobil??? Az milyen már?

... már megbocsáss, de nem figyelsz elég jól... ugyanis azt kérdezte (#7784) Deller2010 hogy van -e attól jobb kondíció amit Ő leírt.
MADcat
Dr Bubo