- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
senior tag
válasz mokus1 #59781 üzenetére
Ezekkel az a gond, ha nem használod ki, akkor feleslegesen fizeted. Ez volt jó a küfben, hogy le-fel lehetett emelgetni. Bár a te csomagod a bumm, gondolom, arra ez nem vonatkozott, úgyhogy téged nem érintett a küf ügy.
ismerek olyant, aki feleslegesen fizet korlátlant+adatkártyát, de azért tartja, hogy hátha szükség lesz rá valamikor és ilyent már nem lehet kötni. Ez igaz, hogy jó áron van, de ha elég lenne neki 13-24gb havonta? az évek során nagyon sokat kifizet feleslegesen és ki tudja, hogy bármikor hasznosítani tudja-e. lehetetlen megmondani.
-
AtHoS
nagyúr
válasz mokus1 #53266 üzenetére
Itt is Te intézed (KÜF csak továbbadja a megadott adatokat Yettel részére), de majd a megadott telefonszámon fognak hívni a Yettel-től valamikor és a telefonhívás során fog ugyanaz lejátszódni, mint személyes ügyfélszolgálat felkeresésekor.
Ha valamit postázni kell feléd, akkor azt csak a szerződő fogja tudni majd átvenni.Én így intéztem tavaly adatkártyát. Akkor 1 hét alatt lement az intézkedés és kezemben volt a SIM
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
4Grider
nagyúr
válasz mokus1 #53245 üzenetére
Szerintem is. És elsősorban a yetiről tudok nyilatkozni, de van a másik kettőnél is előfizetésem, így néha használom őket. A vodával sokkal több helyen szakad meg a netrádió az autóban, mint a yeti simmel. Persze vannak olyan helyek, ahol fordítva van, de attól még több helyen vackabb a voda lefedettsége, mint a yeti/telekom párosé. Köszönhető ez a B20-on történt összebútorozásuknak is.
-
bul07
nagyúr
válasz mokus1 #53189 üzenetére
Kedvező Üzleti Flotta
Belépsz ide FB [link]
Fb lesz link hogy regisztrálni tudj ide [link]És akkor tarifáknál látni fogod az árakat is
BUMM az egyik csomag neve
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz mokus1 #38372 üzenetére
Én az IT-ben vagyok. 1220-on váltottam az egyik előfizetésünket korlátlanra, nem kellett üzletbe mennem. Annyi, hogy számlazárástól lép életbe. Netcsomagból 10 GB a legnagyobb náluk, nekem is az van. Korlátlan netük nincs.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
edk-
őstag
válasz mokus1 #38326 üzenetére
Eddig az IQ tippem szerint 900 Ft körül keresett egy korlátlan SIMen (az esetleges, összforgalom utáni rabatt nélkül). Ha tényleg nem kap ezután megosztót, akkor 6200 Ft körülre adódna a bruttó díj, amit be kellene szedniük, ha ugyanazt a kártyánkénti hasznot szeretnék. Az meg már nem versenyképes a HelloDatával.
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
-
Spuri2000
senior tag
válasz mokus1 #32541 üzenetére
Keresned kellene valakit akinek van Telenoros mobiolnete és le kellene tesztelni ahol használni szeretnéd. Ha fixen kell akkor így érdemes, ha mozogni fogsz vele akkor meg mindegy. A sebesség teljesen változó.
Volt hogy kis faluban az isten háta mögött 135Mbps mértem, két faluval odébb meg már csak 30-at. -
nimfas
addikt
válasz mokus1 #26003 üzenetére
1/16/2017 3:48 PM GMT 49.64 Mb/s 43.92 Mb/s 19 ms Budapest
1/15/2017 8:04 PM GMT 41.86 Mb/s 39.07 Mb/s 19 ms Budapest
1/16/2017 8:32 AM GMT 55.48 Mb/s 32.44 Mb/s 19 ms Budapest
12/25/2016 9:54 PM GMT 9.14 Mb/s 41.68 Mb/s 18 ms Zalaegerszeg
12/25/2016 10:55 AM GMT 4.41 Mb/s 31.40 Mb/s 19 ms GyorLátszik hol volt a karácsonyi ingyen 4G a telenornál.... IqPro korlátlan adat sim.
Augusztus óta van meg, panasz max a számlázásra van a szolgáltatás bőven megéri a havi 4700 Ft-ot, Másik flottánál kb 500-al olcsóbb, ott 5eFt a beugró, tehát 10 hónap múlva leszel egálban.[ Szerkesztve ]
-
arkone
aktív tag
válasz mokus1 #25568 üzenetére
Attól függ. A DPI flottánál gondolom ezért emelték meg az alap csomagban 200MB-ról 400-ra a mobiladat mennyiségét, hogy ne kelljen csökkenteni az árakat.
Annyit tudok, hogy az adatkártyáknál az iQpro-nál és easoft felhasználó által ismertetett flottánál csökkennek a mobilnet árak. A hangalapú csomagok is módosulnak az utóbbi flottánál január 9-től állítása szerint.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz mokus1 #24839 üzenetére
Én kérdeztem az IT-től (szeptemberben), határozott "csak behordozással" volt a válaszuk. A telenornál viszont nézett az ügyintéző, hogy ezt miért kellett. Szerinte csak simán át kellett volna rakni másik tarifába. Most légy okos... Ez kb. olyan lehet, mint az IQ-nál a "hová küldjem vissza a szerződést" kérdés. Amit mondanak az nem jó, de ha nem hallgatsz rájuk, akkor hamarabb elintéződik.
Szerintem: kérd meg az engedélyt a számodra, ha megjött menj be a telenorhoz, próbáld meg elintézni. Ha nem sikerül, akkor átviszed a vodához, majd vissza. Ha minden igaz, akkor pár nap. Keress vissza, vannak tippek, hogyan lehet a legolcsóbban kijönni.
-
-
elin
tag
válasz mokus1 #21610 üzenetére
Fogalmam sincs....
De "aranyosak":
A weben ez van fent: "Sok mobilflotta magánszemélyeknek csak kaució ellenében teszi lehetővé a csatlakozást és mindezt úgy, hogy a hívószám előfizetője, azaz tulajdonosa és a számlafizető egy cég lesz. Ezekhez a „továbbszámlázós” mobilflottákhoz nem ajánljuk, hogy csatlakozzanak, hiszen amennyiben a többi tag nem fizeti a telefonszámláját, akkor a szolgáltató az üzemeltető cégen fogja követelni a tartozást. Amennyiben megnő a nem fizetők aránya és a telefonflottát üzemeltető cég, aki az előfizető nem fizet, az összes flotta tag kimenő hívását korlátozhatják. Van 1-2 olyan flotta aki a fentiek szerint működik, de a hírközlési hatóságtól van engedélyük és több, mint 10 éve működnek. Minden flottacsatlakozás előtt feltétlenül kérje ki mobilflotta tanácsadóink véleményét, hogy az Ön által választott flotta biztonságos-e?A mobilflottacentrum.hu garantálja, hogy a telefonszám tulajdonjoga az Öné marad, Ön lesz az előfizető így sem mi, sem partnereink nem kérnek Önöktől kauciót, tagdíjat a csatlakozásnál!"
Az emailben meg ez van:
"• NINCS HŰSÉGIDŐ, vagy ha van, minimális, jelképes a kötbér mértéke
• az Ön nevén marad a korábbi hívószáma (kivéve, Milánó, Nápoly Flotta)
• az esetleges számhordozás folyamatában díjmentesen segítünk, hogy zökkenőmentes legyen
• Ön közvetlen kapcsolatban áll majd a szolgáltatóval, jogosult marad az ügyintézésre (kivéve, Milánó, Nápoly Flotta)
• a szerződéskötés a szolgáltató üzletében történik, előre egyeztetett időpontban, kiemelt ügyintézőnél (kivéve, azokat az eseteket, amikor futár viszi díjmentesen házhoz az előfizetői szerződéscsomagot, vagy postán küldjük azt, az Ön kérésére)
• nincsenek rejtett költségek az előfizetői díjon felül, csak egy egyszeri költség van.(erről érdeklődjön tanácsadónknál)"Honor 9 grey > Honor 7 silver
-
Zeki
nagyúr
válasz mokus1 #12162 üzenetére
Mobilnet kell. Igen, feltöltős módszerrel megy, 10 Euró egyszeri minimum, vagy 5 euro a feltolt.es oldalon.
Érvényességi idő években mérhető, nincs kötelező leduma.
Menj a VOIP topikba érdeklődni, mert ez itt már nagyon OFF. -
Zeki
nagyúr
válasz mokus1 #12160 üzenetére
Csak neked.
Ez nem olyan mint a skype meg a viber vagy a fring. Ott mind a két félnél kell okosteló.ú, és mind akét telón futni kell a szoftvernek.
Ezzel bármilyen valós, nemzetközileg is hívható számot felhívhatsz.
Azért van percdíj. Vonalas vagy mobil, mindegy. Számokat tárcsázol, vagy a telefonkönyvből tárcsáz telefonszámot a progi (mobilevoip). -
LógaGéza
veterán
válasz mokus1 #11975 üzenetére
Azt se emliti a cikk. Nekem rendőrismerőseim egy része valamilyen BM-es csomagban vannak, majd rákérdek mik a kondiciok, vagy hogy mi lesz velük.
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
harcosparej
tag
Elég merész vágyaid vannak, hogy már 30-40ft-vel megelégszel. Kompromisszumokkal tudsz mp alapú 8-12 ft közötti csomagokat találni csak böngészd át a fórumot. Amit leírtál az kb egy ingyen dumálós csomag 10ezerért (olyan minta vodafone red).
„Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész.”
-
Zeki
nagyúr
Van itten az O. Lajos.
Ő tud valakit, aki jutalékért segít rajtad, és személyesen mehetsz be az ügyfélszolgálatra.Aztán van a b., verzió, amikor a netes oldalon te akarsz venni molos előfizetést, akkor vagy kapsz x ezer Ft kaucióról értesítést pár nap múlva, vagy nem. A kaució árát 3 hónap múlva beszámítják a havidíjba. Már ha elfogadod ilyen feltételekkel.
-
pepe1150
csendes tag
talán valaki még emlékszik rá, sajnos nekem már nincs meg, mármint a kód.
Ez érdekes, mert erre én is rákérdeztem a vodánál, hogy miért van az hogy az online résznél más tarifák vannak mint amik ők ott a boltban ajánlanak ki. Nem tudták megmondani ennek az okát. Jelzem még a csomagok neve sem egyezik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ford topik
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest