- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#20584850 #48149 üzenetére
Igazad van.
13 évvel a mobil "éles" indulását követően Romániában az emberek mindössze 15%-a digimobilos, pedig ott országos lefedettség van. Úgy látszik sok embernek nem elég a szolgáltatásuk minősége/milyensége.
Ha mindenki csak az árat nézné, akkor csak daciák futnának az utakon, csak sparos üdítőt innánk ... stb.
Szorítok a diginek, hogy előbb-utóbb legyen 1 millió ügyfele, mert akkor a többinek is csökkentenie kell a tarifát, és így én is jól járnék.
-
törölt tag
válasz
Soma01 #48148 üzenetére
Mindig elképedek az emberek naivságán...
Mitől lenne jobb januártól?
Kinőttek a földből a digitornyok mint a gomba?
Ezután jobb lesz mert nő a felhasználó tábor és ez mutatja, hogy gyorsabb lesz a net?
De az is biztos, hogy a legtöbb embernek elég így is.
1 Vannak emberek akik csak a percdíj csomag árát nézik, 2 vannak akik pedig azt, hogy tudják használni ha szükség van rá bármikor.
Feltételezzük hogy a legtöbb ember az 1 táborba tartozik?Valószínű, hogy ha a Digi rendesen kiépíti a hálózatát patent lesz az még egy jó pár év, (ha rámegy és nem marad meg nagyvárosi szinten), az árai is emelkedni fognak (kartell), mert különben kinyírná a többi szolgáltatót azt meg nem hagynák.
A közgazdaság és, hogy mi mit hiszünk az két külön dolog. -
Soma01
veterán
válasz
Dracula72 #48146 üzenetére
Azért második kártyának szerintem elég jó. Nekem csak egy kis ideig volt baj a beszélgetés hangminőségével. Mostanában teljesen jó. Jobb, mint a többi szolgáltatónál. Szerintem most, januártól meg, még megbízhatóbb lesz. Van pár hely, ahol nincs térerő, de ahol én legtöbbet használom, ott rendben van.
A net meg nekem tökéletesen elég telefonra. Nagyobb fájlok letöltésére nem ideális, de netezni, tökéletes. Telefonon meg bőven elég. A nagyobb adatforgalmat meg megoldom a vezetékes neten. Persze azt is elfogadom, hogy nem mindenkinek felel meg így. De az is biztos, hogy a legtöbb embernek elég így is.
A telefonálás meg 4 forintért elég jó ajánlat. Nem jut most eszembe jobb perdíjú csomag. (korlátlanokat nem nézve) Így elég lassan fogy az a 200 perc és lassan nő a telefonszámla. Átlag, magán felhasználásról beszélek, nem üzletiről. -
-
Dracula72
senior tag
Azért aki flottában van szerintem nem mindenki fér bele a 200 percecskébe.
Percalapon van így nincs 200 perc sem ami lebeszélhető.
Flottán belül ingyen beszélünk, de a Digi kivette a hálón belüli ingyenességet. (Tudom VoWifivel ingyenes hálón belül, de mobillal hagy mozogjak már szabadon) -
bul07
nagyúr
Digi már bárkinek elérhető, nem kell más előfizetés, csak kicsit többért
[link]Csak nett 30GB 1500Ft
200perc 15GB 1500Ft -
Zeki
nagyúr
Az új Digi csomag mellett több helyen felesleges lesz a flottázás
-
AtHoS
nagyúr
válasz
tibor23 #48128 üzenetére
[link] némi infó hasonló átlépésről.
Lurdy Ház-i Telenor-ban léptem feltöltő kártyásba - maradvány hónapot kifizettem DPI-ből, 3k-t kötelezően fel kellett töltenem a kártyára
Azóta kaptam jóváíró számlát Telenortól a nem teljes utolsó hónap DPI szerződés miatt (lóvét még nem láttam belőle) illetve a 3k feltöltést kisebb összegekben jóváírják az EQ számlákon
-
tibor23
senior tag
Egy ismerősöm szeretne átmenni DPI-ből EQ flottába.
Hogyan tudja ezt a legkedvezőbb áron / legkisebb tortúrával elérni? -
solarix45
senior tag
Akkor lehet, hogy félreértelmezem a táblázatot.
A "Extra Net Díjak" nem a fölötte lévő csomaghoz kérhető, és így a felette lévő díjhoz jön pluszként? -
solarix45
senior tag
Sziasztok!
UPC Wi-Free lelövés miatt szeretnék nézni mobilnetet a szüleim részére egy gyakorlatilag hétvégi házba. Úgy saccolom, hogy 20-30 giga bőven elég lehet. Akárhogy nézem a táblázatot, valahogy sehogy nem találok előnyös opciót, csak ha korlátlan netre vágyna az ember.
Az IQpro Adatkártya + 13GB tűnik egyedül érdekesnek, 17GB 4010 Ft, de a belépési díjat nem látom.
Publikusban ezek játszanak:
A meglévő előfizetés mellé +10GB (ezzel centizgetni kell) 2990 Ft
Telenor Hipernet 30-30GB 4990 Ft
Vodafone HomeNet+ 50+150GB 5330 Ft
Tud esetleg még valami jó adatcsomagot ajánlani valaki? -
Fifi
őstag
válasz
sepsi0 #48110 üzenetére
"Közben a cégemnél van Telekom flotta, 5k a net 3k a korlátlan beszéd, egyedül 2 dolog tart vissza.
1 nincs adatmegosztó, telefonokban jó ha van net majdnem ingyen"A Telekomnál is van adatmegosztó kártya, ők tandem kártyának hívják. Én használok ilyen kártyákat is.
Érdeklődj a céges flottaképviselődnél, bár az is lehet, hogy abban a flottában olyan a szerződés, hogy ilyen kártyákat nem adnak. -
4Grider
nagyúr
válasz
sepsi0 #48110 üzenetére
Engem még nem keresett meg senki (5 fő- és 5 adatmegosztó).
A Telekom korlátlan nete korlátlan. Viszont nat-olt, így routerben nem egy élmény a használata, mert időnként megáll, mint a szög. De ha naponta újraindítgatod a routert és nem akarsz semmit sem távolról és közvetlenül elérni, akkor jó a Telekom mobilnet. -
sepsi0
őstag
válasz
4Grider #48108 üzenetére
Január 31ig meghosszabbították az átszerződés határidejét. Barátomnak csak net előfizetése van adatmegosztóval. Őt nem kereste a Telenor, a mi ügyfelesünkkel beszéltünk pár napja és ő adta ezt az infót és segít a barátom szerződésében.
Szerintem nálad más lehet.Másik.
Nekünk a 2. számla is rossz lett, 15k helyett 26k a számla, kb 1,5 hete 1220, elvileg kezelik a panaszom. Sőt az egyik adatmegosztó nem is került a nevünkre csak pár napja. Nem tervezem a számlát befizetni jan7 a határidő.
Írtam az EQ Facebook oldalára, hozzászólásban segítőkészek voltak, privátra tereltek. Leírtam az összes telszámot, azt hogy mi a problem. Szerintük ez így jó, én írtam nem. Erre adjam meg a számokat megsürgetik.
Ennyit az EQról, soha többet nem tárgyalok velük.
Közben a cégemnél van Telekom flotta, 5k a net 3k a korlátlan beszéd, egyedül 2 dolog tart vissza.
1 nincs adatmegosztó, telefonokban jó ha van net majdnem ingyen.
2 nem tudom milyen a Telekom korlátlan nete, mennyire "korlátlan", nincs e lassítás, bármi gubanc.
Nekünk a Telenor adja az itthoni netet, elég sok a forgalom, nem nincs torrent, van Netflix, HBO GO, YouTube, PC-k. -
Fifi
őstag
válasz
nimmrody #48105 üzenetére
Marad az adatmegosztód is változatlan áron. Nekem is van tőlük a hangkártyák mellett korlátlan adatkártya + adatmegosztó is. November elején a nevemre került mind.
Arra viszont figyelj, hogy az adatmegosztó első körben más tarifával számlázódik. Nem tudnak a nevedre írni adatmegosztót, így ideiglenesen egy Hipernet Home+ M csomagba raknak, majd azt írják át az adatmegosztói tarifára.
Nem tudom, hogy automatikusan javítják és jóváírják én azt nem vártam meg, hanem a 1220-on intézkedtem.Nem volt zökkenőmentes az átírás nálam, de ma már minden rendben.
-
nimmrody
tag
Sziasztok!
Adott nekem az EQ flottától egy korlátlan adat Sim.
Ehhez anno (kb 1.5 éve) igényeltünk adatmegosztó Simet is.
Tökéletesen megy is mindkettő adatmegosztó páromnál van nem is szeretnénk ezt az opciót elveszíteni mert így a havi díja ugye 5820 Ft.-A kérdés az lenne ha átkerülne a nevünkre a flottától a korlátlan net Sim.., akkor bukjuk az adatmegosztót?
Flottát hívtam pár hete azt mondták akinek ilyen van még náluk és maradnak a flottával nem szűnik meg ez az opció.
Igen de ha kitöltögetem a dokumentumokat és átkerül a saját névre?
Köszi szépen. -
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest