Hirdetés
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
mickemoto #44463 üzenetére
A harmadik kérdéstől tudok válaszolni:
Általában aktiv sim-et küldözgetnek.
Telefonon mindenképp kell állítani, mert a telefonok a Telenoros sim-ekről azt feltételezik, hogy beszédcélú kártya, így annak apn-jét állítják be. De te adatkártyát kértél, tehát az apn-t át kell állítani net-re. Ennyi.
Telenoros flottáknál az első törthónap, az utolsó teljes hónap szokott lenni. Ettől kedvezőbben eltérhetnek a viszonteladók (így a számlakontrollos is). -
mickemoto
őstag
válasz
4Grider #44462 üzenetére
Ma küldtem vissza a szerződést egy sima adat sim-ről. Úgy álltalában hogy indul az egész? Ha kézhez kapom a sim-et akkor egyből aktív vagy mennyi idő kell? Kell valamit állítani a telefonon hogy működjön? Számlazárás minden hónap 6.-án van. Számlakiállítás 10.-én. Az első tört hónapra( amennyiben november 6.-a előtt elindul a net), teljes hónapot számláznak ?( 50GB-os csomag).
-
mickemoto
őstag
Van valakinek számlakontrollos flottája?
-
válasz
KamuMazsola #44459 üzenetére
Köszi.
-
Crow
tag
válasz
Brandynew #44374 üzenetére
Ezek (EQ FB csoportjából bemásolt árlista) bruttó árak?
-
itroh
tag
Üdv mindenkinek! Segítsetek, hátha van valakinek tapasztalata MOHOSZ-TELEKOM flottában.. Voltam ma bent Telekom üzletben, Mohosz horgász-kártyára előfizetést igényelni, viszont elmondásuk szerint, nem érvényes rá az adott pdf-ben leírt díjszabás. Azaz az L-es előfizetéssel, az nem az 5-ös ársáv vonatkozik a telefon árakra, hanem csupán 2-es.
-
válasz
tobias40 #44454 üzenetére
Nekem is ez lenne az ideális, gyors és akkor lehet megcsinálni mikor nekem jó. Meg akkor egyben meg lenne az új a régi meg visszamenne feltöltősbe.
Tényleg ez nem ide tartozik, de ha a régi számom visszateszem feltöltősbe és azon nem lesz net meg semmi, akkor a viber meg a messenger ami a számomhoz van rendelve nem fog működni, vagy a dual simes telóba a másik simről menő net elég lesz nekik?
-
EQ-nál hogy működnek a dolgok? Kifizetem a 10 ropi belépési díjat és küldenek egy igazolást amivel bemegyek a telenorhoz, vagy ők küldik a simet?
-
Bferibörs
addikt
válasz
< CyberBob > #44449 üzenetére
26-a
-
< CyberBob >
őstag
Az EuroQuattró flottánál mikor van a hóforduló. Vagyis melyik az a nap amikor számolni kezdi az új hónap adatkeretét?
-
Új eq flotta díjakról valami kép, leírás, valami?
-
mentic18
aktív tag
válasz
Viktor0610 #44439 üzenetére
Azért mert az otthoni előfizetésem is telekomos, és hiába nem publikusak a flottás csomagok, össze lehet kapcsolni az otthoni előfizetéssel és lehetne telefonkedvezményem is. cégként tökéletes lenne, majd akkor a telekom oldalán megnézem milyen "otthoni" csomagok vannak vállalkozásoknak.
-
-
mentic18
aktív tag
Sziasztok! Van most olyan flottás előfizetés ami telekomos, nem kell a számomat odaadnom a cégnek és lehet számhordozást is kérni?
Köszi. -
-
törölt tag
válasz
feco70 #44434 üzenetére
Szia!
Van 2 flottás csomagom, ami teljesen kielégíti a felhasználási szokásaim.
1 hét múlva lejár a hűség, és azt mondták 1270-en, hogy 500-500 Ft-tal emelkedik a havi díj (epack feltételeit hiába teljesítem hűgégidőt követően, azt mondták ez a kedvezmény csak hűség idejére jár).
Kérdés: hogyan hívjam fel őket, ha csak az emelést szeretném elkerülni, de újabb hűséget nem vállalnék. -
feco70
senior tag
Van most nekem, Voda special d traifa 2700 ért 250 perc+ 3gb net. Most jár le, ha nem adnak jobbat, pattanok a sogorom hoz, Mol nál dolgozik. Van telekom Mol csomag 2800 ért korlátlan duma mindenkivel+ 10 gb net. Vagy 5400 ért korl. duma+ korl. net. Ilyet ugyse ad a voda, úgy, hogy ez lesz. Nézzetek körül, nem e dolgozik valamilyen ismerősötök a Mol nál. 22 előfizetést igényelhet.
-
Crow
tag
Tudja valaki, hogy Multiflotta "10 GB + korlátlan adat és mail" adatcsomag elhasználása után a webrádió / Spotify / zene streamelő appok működnek-e?
Illetve ilyenkor a sebesség is korlátozásra kerül (ahogy azt a többi telenor-os adatcsomagnál megszoktuk), vagy csak az adat típusa (pl. YT video)? -
tobias40
veterán
válasz
< CyberBob > #44407 üzenetére
Nekem max 3 óra volt,időnként indítsd újra a telót!
Habár az enyém csak adat de nem hiszem hogy ettől függ... -
válasz
< CyberBob > #44407 üzenetére
Nekem 72 óra volt kb anno...
-
< CyberBob >
őstag
Beléptem az EuroQuattró flottába. Elvileg 72 óra az aktiválás, de a Telenorban azt mondták pár perc. Ez volt 3 órája, de még semmi.
Nálatok mennyi idő múlva aktiválták a kártyát? -
mickemoto
őstag
Az iqpro flottában egy 24 GB-os net hanghívásos kártyával 1478+3469=4937Ft ?
-
KamuMazsola
őstag
Nekem is hasonlóan régi számom van, ragaszkodom is hozzá. Hiába na, sok év alatt sok embernek megadtam már és azok ezen a számon most is elérnek. Nem tudnék most mindenkit értesíteni, hogy változott a számom, így hiába írná be a nevem egy változás után már nem nálam csörögne. És igen, dualsim mobil, nem elfér benne? Flottás szám meg értelemszerűen mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple TV eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest