- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
-
<Lacy85>
addikt
Sziasztok!
Nézegettem az összefoglaló hsz-ben a táblázatot, és valamin megakadt a szemem.
iQpro-nál tényleg 100kbit/s-es a netsebesség, vagy ez csak el van írva? -
Viktor77
titán
válasz
KILLERLALA #25593 üzenetére
A 4. mondatot nem felkiáltójellel írtad.
-
KILLERLALA
tag
Nem !
Az online egy APN típus !
A mezei sim karik online apn-en keresztül kapcsolódnak a hálózathoz !
Vannak a tabletek, miwifik,routerek, na ők álltalában NET apn-t használnak !
Lehetőség van az iQpro csomagban lévő adatsimeken ezt az apn-t bekapcsoltatni, mivel a többség mobiltelefonban használja !
A legjobb ha rendel az ismerősöd ingyé egy telenor feltöltős karit + rendel 1GB adatot hozzá, s teszteli !
Írhat itt bárki bármit, az a biztos amit ő tapasztal !
Ha jó, és adja,
lehet rendelni a flottás karit, s csapatni keményen !
Összefoglalóban benne minden elérhetőség !
A térerő legyen veletek !
Üdv: Laller
-
khorvat
senior tag
www.mobilflottacentrum.hu-n megszünt a NewYork csomag? Már nem hozza a lista és a régi rámutató linkek se működnek. Van aki ebben van és használja vagy mi történt vele csak belépni nem lehet vagy a komplett NewYork csomag összeomlott és bedőlt? Mondjuk a 21GB net nettó 1181Ft-ért elég fura volt!
-
4Grider
nagyúr
Semmi értelme a kérésednek, a mobilnet ui. egyik helyen ilyen, a másik helyen olyan. Leírhatom, hogy végig tudok menni az Alföldön keresztbe úgy egy 4G-s eszközzel, hogy 5 másodpercre nem szakad meg az online rádióadás. De ha ugyanezzel az eszközzel felmegyek a Börzsönybe, Mátrába vagy a Bakonyba, akkor már nem mondható el ugyanez. A valóban vidék tehát mobilnet szempontjából egy megfoghatatlan fogalom, vagy ha akarjuk, akkor mondhatjuk azt is, hogy valóban vidéken ott vagyunk, ahol már nincs 4G...
-
carr
őstag
válasz
KILLERLALA #25496 üzenetére
Az online is szolgáltató? várjámá!
Azért kérdem, mert egyik ismerős szeretne vidéken (tényleg annyira vidék, hogy a telekom is csak vezetékes telefont szolgáltat (szinte))
Szóval elvileg van 4g, de ki tudja milyen a telenorbán hálózat arrafelé.
Ha van valakinek tapasztalata VALÓBAN vidéki körülmények között, és olvassa is ezt, ha lehet ossza már meg. Illetve ha kaphatok online (?) és iqpro kapcsolati számokat, akkor kérem küldjetek nékem.
Köszönöm. -
arkone
aktív tag
válasz
#79335424 #25560 üzenetére
Neked mennyi idő alatt ment végbe az egész, miután telefonon beszéltél velük, hogy mit szeretnél?
(#25584) hgabor19 Pontosan, ezért furcsa ez az egész iQpro, mert oké, hogy most működik a kártya, hol küldenek valami díjbekérőt, hol nem. De hogy hosszabb távon hogy csapódik le az embereknél, ne adja Isten az általad vázolt esetben, az jó kérdés.
-
kentucky
őstag
Ma kaptam iqpro számlát, 260 forint üzleti 100 mb mobilnetről.
-
hgabor19
aktív tag
válasz
nimfas #25558 üzenetére
Nekem Október óta nem jön számla.
Kb 2 hetente szólok nekik emailben, mind2 címükre köldöm. De semmi hatás.
Nekem csak azért érdekes, hogy legyen számla mert olyat is kiszámláznak rendszeresen havonta ami amúgy ingyenes (MyTV közszolgálati)
Milyen érdekes kis társaság, ugye?Mindig azt ismételgetik, hogy a MyTV árát ne utaljam át. De hát ugye azt semmivel sem tudom bizonyítani, mint számla, hogy az a tétel valóban le is lett mínuszolva részükről.
Nem szeretném, ha egy esetleges felszámolás esetén majd a felszámoló keresse rajtam a kifizetetlen tételeket. Mert most így ebben az állapotban megteheti. -
easoft
tag
válasz
Dracula72 #25580 üzenetére
Táblázatban minden benne lesz ! Csak a start csomag esetében a flotta számláz ennél az egy csomagnál a Telekom a szolgáltató ! 10.000 fős a flotta és lassan 10 éves ennek ellenére szolgáltató és a flotta közötti szerződésben benne van, hogy probléma esetén megkeresi az ügyfeleket a szolgáltató és publikus csomagba rakja őket ! Így a hívószám biztonságban van !
-
khorvat
senior tag
válasz
Dracula72 #25580 üzenetére
Igen sajnos, de egyébként a netet leszámítva szerintem sokunk álmai flottája lehetne, nekem nagyon passzolna igényeimhez és telefonálási szokásaimhoz.
Ha nagyon drága lesz a nagyobb net hozzá - ami remélem azért nem így lesz - akkor egy active dual SIM-es telefonnal és adatkártyával is meg lehet oldani a dolgot, csak akkor az telefon cserét is jelentene de majd meglátjuk.Egyébként szerintem nincs azzal baj hogy van egyszeri belépési díj, hiszen más flottáknál is van ilyen gyakran, mindenki pénzből él, a további kondíciók pedig kárpótolnak mindenkit ezért 1-2év után még a legkisebb csomagok esetén is meg kell térüljön ez az egyszeri díj. Csak igen végre lenne már oda írva minden ajánlat esetén, ok nem az első sorba gondolnám, hanem a végén ahol szokott szerepelni, hogy nettó vagy bruttó árak és hogy további költségek és feltételek amik fontosak!
-
khorvat
senior tag
válasz
easoft #25573 üzenetére
Éppen erről a már beharangozott új csomagról vártam már új infókat! :-)
Köszönjük!1.
Létezik nagyobb esetleg korlátlan internettel is ez a csomag?Ennek a publikálása ma már várható?
2. Egyszeri belépési díj van itt is ha igen mennyi?
3. Szolgáltató Telenor? Telenor DPI flottából is lehet jön számhordozással?
4. Számlát közvetlen szolgáltatónak fizetem vagy a flottakezelőnek?
5. Flotta megszünése esetén mi történik a telefonszámommal, vagy ha én akarok kilépni a flottából hogyan vihetem a számom tovább van-e ennek díja?Válaszokat előre is köszönöm, remélem másoknak is segítenek majd a válaszok!
-
easoft
tag
válasz
KamuMazsola #25575 üzenetére
Lehet nagyobb netet is kérni hozzá ! Adat keret elfogyása után túlforgalmazási díj itt sincs, csak lassítva lesz.
Még várom a cégtől a táblázatot abban minden benne lesz pl nagyobb net árak ! -
Vangelis
félisten
válasz
KamuMazsola #25575 üzenetére
Szart?? .. nem hangzik túl jól.
-
easoft
tag
Ha valakit érdekel indul januártól az aktív és unlimited csomag mellett egy új csomag is start néven
Havi díj 2000 Ft ebből lebeszélhető 235 perc
Perc díj 4 Ft minden belföldi irányba
SMS 30 db ingyenes minden belföldi irányba ez után 15 Ft / db
Internet 100 MbÁrak nettó árak ! Hűség idő itt sincs ! Ez is be fog kerülni a táblázatba !
-
arkone
aktív tag
válasz
mokus1 #25568 üzenetére
Attól függ. A DPI flottánál gondolom ezért emelték meg az alap csomagban 200MB-ról 400-ra a mobiladat mennyiségét, hogy ne kelljen csökkenteni az árakat.
Annyit tudok, hogy az adatkártyáknál az iQpro-nál és easoft felhasználó által ismertetett flottánál csökkennek a mobilnet árak. A hangalapú csomagok is módosulnak az utóbbi flottánál január 9-től állítása szerint.
-
mokus1
addikt
Miért mondjátok, hogy januártól jobb feltételekkel lehet előfizetést kötni?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
KILLERLALA #25563 üzenetére
Az oldalt megnézve újabb tartalom nem jelent meg. Szerintem is a szolgáltató kérte, hogy a keresőből beesve ne legyen láthatóak a részletek.
-
csapee
őstag
válasz
KILLERLALA #25563 üzenetére
Gondolom, a szolgáltató kérte őket.
-
-
-
nimfas
addikt
válasz
Victoryus94 #25552 üzenetére
Nekem 3 hónapja nem jött (Korlátlan 4G) Az előző is úgy jött hogy reklamáltam, akkor küldtek 2 hónapra egyben. Most 3 havi elmaradásban vannak díjbekérő-számla ügyben.
3-4x beszéltem velük telefonon, küldtem e-mail-t, írtam a FB oldalukra... Szerintetek mit tegyek még????
-
válasz
radio100jozs #25556 üzenetére
Éves kártyadíj jön még rá, ha jól látom.
-
radio100jozs
őstag
Érdekes új mobilflotta lehetőség "bárkinek" szabadon. Azaz akinek van Hungarycardja, az be is léphet a flottába. Sejtésem szerint Vodás.
http://hungarycard.hu/index.php?p=news/new&hirid=2299
-
Dracula72
senior tag
válasz
Victoryus94 #25552 üzenetére
Nem érkezett még nekem sem.
-
Victoryus94
őstag
iQpro számla érkezett valakinek mostanában?
Az ünnepek miatt nem tudom, mikorra várjam (de eddig még nem jött a hónapban)
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Androidos tablet topic
- Robot fűnyírók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest