- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
allfinanz
senior tag
válasz smallmer #25098 üzenetére
En ugy tudom ez az a FB-on:
Kedvező Üzleti FlottaAllfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
kentucky
őstag
A Tenda routert szerintem még 14 napon küldd vagy 3 napon belül vidd vissza. 90%, hogy az a ludas.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz 4Grider #25084 üzenetére
A router-en net APN van beállítva, ahogy kell. Ennek ellenére állandó a net "szakadozása", akadása. Néha teljesen remekül működik, azután derült égből mennykő, gondol egyet és nem tölt be semmit percekig. Érdekes módon a router wifi-jére csatlakozva a WIN 7-es laptop sokkal ritkábban akad meg, mint az androidos telefon ugyanezen wifi-n. A mobil kb 50%-ban nem tölti be az oldalakat, míg a laptop olyan 10%-ban nem.
-
tong
aktív tag
válasz Vangelis #25085 üzenetére
Elküldöd az EUROAM üzenetet a 1750-re és megterhelik a számládat 1500Ft-tal és ezt kapod érte:
Tisztelt Elöfizetönk! EU Roaming szolgàltatàsàt aktivàltuk. Havonta 80 perc hivàsinditàs, korlàtlan dijmentes hivàsfogadàs és 100MB adatkeret àll rendelkezésére az 1-es zònàban. Lemondàshoz küldje az XEUROAM kòdot a 1750-re! Üdvözlettel:Telenor
Én ezt használtam egy hónappal ezelőtt, egy hétre elég volt.
De intézheted a Telenornál is.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Üdv srácok!
Péntek- szombat ki kell ugranom németországba..
DPI-nél van valami dolgom, hogy kint tudjam használni???
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
törölt tag
válasz 4Grider #25065 üzenetére
Csak néhány napja keltek egybe, de előtte a modem magában is ugyanezt produkálta. Forrósodásról nem beszélhetünk, éppen csak langyos. Korábban többen is írták ugyanezt a panaszt és megoldásként a net APN aktiválást, mint bevált módszert. Bízom benne, hogy ha az IQpro odajut és megteszi, amit kértem, akkor én is beállok az elégedett felhasználók sorába.
-
nimfas
addikt
válasz smallmer #25076 üzenetére
Milyen 17eFt???? Változott a feltétel? Lehetett adatot kérni max GB... passz mennyi volt és ahhoz lehetett korlátlant kérni, de emlékeim szerint nem volt 17eFt.
Lásd itt: https://prohardver.hu/tema/mobil_flottat_de_milyet/hsz_19104-19104.html
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
azt hiszem nem fogok várni januárig mert annyira gyalázatosan lassú a dpi mobilnetem miután elfogy, hogy hihetetlen.Korlátlan mobilinternet kellene nekem egy hordozható MIFI-be. Semmi extra nem kell. Eddig két cégről tudok - euro quattro meg az iqpro. van még valaki versenyben? ja és ne egy vagyonba kerüljön
-
kentucky
őstag
válasz cincinatus #25071 üzenetére
Nem baj, csak az a lényeg, hogy véletlen se hívjanak vagy tudjak hívni
-
KILLERLALA
tag
válasz cincinatus #25071 üzenetére
Ez az 1570 hogyan jön ki ?
A 4GB 1335 HUF nettó volt még 4.-én ! ( 1695 bruttó )
Itt valaki nagyon kavarja a s.art !!!!
-
kentucky
őstag
válasz cincinatus #25069 üzenetére
Én nov. 7. után kaptam az adatkártyát, és sehol a szerződésben nem volt feltüntetve, és az ügyintéző sem hívta fel rá a figyelmet.
-
cincinatus
tag
válasz KILLERLALA #25066 üzenetére
Ha jól értettem, amit írtak, akkor ez csak a november 7-e után kiadott adatkártyákra vonatkozik. Ebből nekem az következne, hogy a régebbi kártyák ingyen hívhatók.
Aztán, hogy ténylegesen hogyan számlázzák majd a régi adatkártyákat, azt nem tudom.
Toninho13
Direktbe rákérdeztem és az adatkártya díja mellett csak nettó 400 + 400 Ft írtak fizetendőnek. Hogy ténylegesen így számlázzák-e ki, azt persze nem tudom.
-
KILLERLALA
tag
válasz KamuMazsola #25067 üzenetére
Drága Mazsola !
Gondolom megunták, hogy a sok adatkártyás nem akarja kifizetni a hívások miatti plusz költségeket, amit nem a flotta generál magától !
Gondolom így csökkentik a veszteségeiket, amiket a Telenor kiszámláz, de a kedves bérlő nem hajlandó fizetni!
Jól teszik !
Megtehetik !A lényeg, még mindíg BEST BUY !!!
Üdv: Laller
[ Szerkesztve ]
-
KamuMazsola
őstag
válasz KILLERLALA #25066 üzenetére
MTK-s telóval. Látod ezért mondtam én, hogy korrekt tájékoztatás, meg egy korrekt ár bújtatott költségek nélkül. Azt mindíg megy a győzködés, hogy milyen jó ez. Na ugye, hogy ugye!
Üdv.: KamuMazsola
-
KILLERLALA
tag
válasz cincinatus #25054 üzenetére
Akkor ha ez így van, amit kétlek, marad az LTE only !
Valaki félretárcsáz, s felhívja az adatkarim, amit felveszek, s fizetek ????
Ez nem életszerű ! Na mind1 ! Majd hiszem ha látom !
Nekem még hívható karit küldtek annó !
-
-
törölt tag
válasz 4Grider #25060 üzenetére
A helyzet úgy fest, hogy bekapcsolás után egy negyed, -fél óráig minden szuper, hasít a net, utána varázsütésre belassul és szimpla web-oldalakat sem hajlandó betölteni. Az újraindítás néha segít, de néha az sem. Router: Tenda 4G630. Ugyanez van, ha az usb sticket közvetlen a laptoba dugom is. Egy ideig megy a net, majd vészfékezik.
-
4Grider
nagyúr
válasz #39469312 #25059 üzenetére
Az APN aktiválás azonnal hatályba lép. A díjcsomagváltás van csak fordulónappal.
Ami gyanús: Ha a net apn nincs aktiválva, akkor egyáltalán nincs net net apn-t használva. Tehát egy pillanatig sem működik a mobilnet, nincs olyan, hogy hol van, hol nincs.
Mi a router típusa? -
törölt tag
Aloha!
Egy IQpro-val kapcsolatos kérdésem lenne hozzátok. A néhány napos adatkártyát usb stick modem + router kombinációban használom. Hol van net, hol nincs. A router-t normálisan beállítottam. A modem kompatibilis a routerrel. Az APN is net-en van. A fórumot bújva egyetlen hibalehetőségként azt látom, hogy nincs aktiválva a kártyán a net APN. Írtam is a flottakezelőnek, de tudjuk mennyire elfoglaltak mostanában. Végül a kérdés; ha aktiválják, akkor azonnal érvénybe is lép, vagy csak 25.-én a hófodulóval, tehát várnom kell cirka 3 hetet, hogy rendesen tudjam használni? Köszönöm a válaszokat! -
nimfas
addikt
válasz MPeter87 #25049 üzenetére
Már aki.... én tegnap délben telefonáltam utoljára a 2 hónapja meg nem jövő számla miatt, szegény nővel már 3x beszéltem, most azt mondta személyesen intézkedik.
Tudom hogy email az elsődleges kommunikációs csatorna, de a levélre ennyi jött:
"Munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak kérdésére, vagy felveszik Önnel a kapcsolatot.
iQpro Kft.
1118 Budapest, Budaörsi út 60 (Székhely)
1112 Budapest, Repülőtéri út 6 (Vasváry ipari park)
7621 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky út 9 (Forrás üzletház)
7624 Pécs, Szigeti út 124 (GPS beszerelő műhely)Huszár István értékesítés
Horváth Éva ügyfélszolgálat
Farkas Tímea pénzügy"Ezzel ugye nem vagyok beljebb, mert ebből már van 2, de számla 1 db sincs.
-
Toninho13
aktív tag
válasz cincinatus #25054 üzenetére
Nekem ezt írták:
"Hívható, de sajnos ebben az esetben bekattan a 400+400 nettó forintos hang kvóta."
Ha a kvóta ennyi, akkor fizetni a dupláját kell, úgy viszont már nem akkora buli az egész. -
cincinatus
tag
Állítólag november 7-től így van, már nem adnak ki "ingyen" hívható adatkártyát.
Legfrissebb információim szerint 400 Ft + 400 Ft + ÁFA, amit mindenképp kiszámláznak elvárt forgalomként hanghívás esetén. Legalábbis ezt írták barátnőméknek vissza. (Mondjuk, hogy tényleg így lesz-e, azt nem tudom, mert elvileg eddig is így kellett volna lennie.)
-
Toninho13
aktív tag
válasz cincinatus #25032 üzenetére
Nekem ez a 400+400 ft nem tiszta. A keret annyi és 800+800ft nettót kell fizetni? Mert ebből nekem ez jön le:
"Forgalmi keret Telenor hálózatba: n.800.-Ft
Forgalmi keret bármely más hálózatba: n.800.-Ft
A hangpercdíj a kereten felül is n.10.-Ft
A keretek FELE lebeszélendő! Kvóta: 400+400 nettó forint." -
csapee
őstag
Iqpro
Első részletet megrendelésnél befizettem (10.27), utána mikor várható a következő díjbekérő?Csapee
-
zseko
veterán
Iqpro:
visszaadtam a kártyát ajánlott levélben 10.24-én (telefonon is beszéltem a palival, és emailt is küldtem), erre most jön egy számla a Telenortól!, hogy 10.26-11.25 3727Ft-ról, ebből még az az érdekes, hogy sosem fizettem többet 2500-nál.
Igaz a legutolsó iqpro-s számla emailben 0 Ft-ot írtak fizetendőnek, így lehet az, utána pedig nem volt időn foglalkozni vele, lévén külföldön vagyok.HR24.hu
-
arkone
aktív tag
iQpro 4 Gb-os adatkártya:
Barátnőm rendelt tőlük 1 hónapja, kapott levelet, benne díjbekérő, utasítások stb. (4Gb adatkártya árával + a szállítási költséggel számla sorszám, fizetési határidő stb) Be is fizette, el is kezdte használni. Ma jött egy díjbekérő emailben ugyan azzal a számla sorszámmal, fizetési határidővel 4Gb kártyadíj és szállítási költséggel.
Kicsit vicces.
-
őstag
Sziasztok.
Lenne egy kerdesem azokhoz, akik szerzodtek Iqpro-val. Kuldtek egy kartyabirtokosi megallapodast. A megallapodas targyat kepezo SIM sorba mit is kell irni? Adatkartya vagy hat nem igazan tudom. Aki tudja kerem segitsen Koszonom.
-
cincinatus
tag
Cégadatoknak bármiféle jelentősége csak akkor van, ha a flottakezelő céggel szerződik az ember. Ebben az estben nyilván nem mindegy, hogy milyen a cég háttere, mert ha bukik a flotta, akkor bizony gáz van. (lásd pl. Call Box GSM)
Ha direktben a szolgáltatóval szerződsz és a flotta csak közvetít, akkor a flotta bedőlése max. azt eredményezheti, hogy áttesznek publikus csomagba, de sem a számod nem veszik el, sem tartozásod nem lesz.
Ezért DPI-nél (és más hasonló elven működő flottánál) a cégadatoktól nem kell különösebben parázni.
Más.
Három hét után válaszolt az iQpro barátnőméknek és elismerték a hibát. Elvileg visszautalják a 3 hónapja tévesen kiszámlázott 400 + 400 Ft-okat. Ha tényleg így lesz, akkor az mindenképp nagy piros pont.
Az, hogy most az alap hanghívásos csomag mennyi, nem derült ki a válaszból de rá fogunk kérdezni.
Azt viszont megírták, hogy hívható adatkártyát november 7-e óta nem adnak ki, csak olyan változat van, ahol a 400 + 400 Ft-ot is számlázzák mellé.
-
Takuun
aktív tag
Lassan fél éve vagyok Frondeo-s és semmilyen problémám nem volt még velük.
Ez a mai e-mail is pozitív csalódás a mai világban:Örömmel értesítünk mindenkit, hogy 2016. december 1-től, minden ALAP csomaghoz 500 MB net tartozik, díjemelkedés nelkül! A 100 MB mindenkinek automatikusan megszűnt és a díjcsomagja átváltott az 5x nagyobb netre!
Hát most komolyan, hol van ilyen?
-
mb702
tag
Korlátlan iQpro adatkártyáról (nem hívható) telefon belakása közben elment 2 db SMS.
Mennyit fogok majd fizetni, 4695 + 2 SMS ára?
Vagy itt is belép 'vmi' elvárt forgalmi díj is? -
mike1334
veterán
válasz DrBubo77 #25017 üzenetére
Minden tiszteletem és elnézést, ha nagyon off volt, de sztem egy-egy flotta mögött álló cég vagy szervezet milyensége is döntési szempont lehet egyeseknek, legalábbis nálam számít. Nekem fontos, hogy a szám a nevemen van, a flotta mögött álló szervezetről meg tudható, hogy nem fog csak úgy eltűnni egyik napról a másikra...de nem akarok belerondítani a témába, ha ez mégse tartozna hozzá...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
DrBubo77
Topikgazda
Kezd megint nagyon félremenni a beszélgetés.
Maradjunk témánál!
Köszönöm.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
mike1334
veterán
Félreértettél...én nem csak a cégadatot nézem, HA van más is...a DPI-nél ott a plusz infó, hogy kié a flotta. A flottakezelő ebben az esetben kevéssé számít. Az iqpronál meg semmi infó nincs pluszban, senki sem tud semmit a mögötte álló személyekről. Éppen ezért én teljesen nyugodt vagyok a DPI-s flottában, és ha ajánlani kellene egy olyan flottát valakinek, aki olyat keres, ami tuti még ébek múlva is meglesz, akkor ezt javasolnám.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
ottoyes
senior tag
Ehhh..de sok okos dolgot firkáltok itt össze..bedől a cég,bedöntik,lenyúlják,átvernek..mivan?Kettő flotta szerepel konkrétan a leírtakbanPI,és az IqPro.Nem gondolom,hogy bármelyik kárt tudna okozni az ügyfeleinek.DPI a nevemen van,én szerződtem a Telenorral hűség nélkül..IqPro-t utólag fizetem,nincs a nevemen,még csak nem is szerződtünk..hűség nem is lehet.Nekem annyi elég,hogy működik,és én fizetek annyit,amennyit kell.Ezen felül,hogy ki kit ver át,dönt,dől be,cég,nem cég...leszaro m!Kicsit túlgondoljátok,vagy nagyon ráértek!😎😄
Ottoyes
-
Ksix
tag
válasz mike1334 #25009 üzenetére
Egyébként én sem azt mondtam, hogy meg fognak szűnni, szerintem sincs velük semmi gond. Csak hogy felesleges a cégadatoknak ekkora jelentőséget tulajdonítani. Mert ha te is jobban utánanézel annak az adószámnak, akkor azért kiderül, hogy ugyanaz a "társaság" a két cég. És csak 1 évvel azelőtt vették fel a bedőlt cégre hasonlító nevet, hogy a másik cég bedöntése elkezdődött. Addig se alkalmazottjuk, se bevételük nem volt, hiába is "működnek" már 1996 óta (ténylegesen csak 2 éve csinálnak bármit). Biztos csak tiszta véletlen, hogy a régi cég bedől, erre az eddig nem működő, hasonló névre átkeresztelt másik meg hirtelen bevételre, meg alkalmazottakra tesz szert, és közben persze semmi közük egymáshoz, a székhelyük is csak véletlenül ugyanaz 10 éve. És biztos csak véletlenül váltották egymást, mint a DPI-t intéző cég. Aha, persze.
De ebből is csak az látszik, hogy nincs nagy jelentősége annak, hogy mi van a cégjegyzékben, a gyakorlatban te sem vettél észre semmit ebből az egészből. És szerintem sem fog egyhamar megszűnni a DPI flotta, legfeljebb átveszi egy harmadik, negyedik, ötödik stb. cég. De ha az elvekről, meg a döntéshez plusz infóról van szó, akkor lehet, hogy neked is másik flottát kellene keresned. -
DrBubo77
Topikgazda
válasz Freerider89 #25004 üzenetére
Már az ő neve sincs a táblázatban. Ha valaki tud kapcsolattartót vagy kapcsolatfelvételi módot a dpi-hez, kérem jelezze!
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
-
Freerider89
tag
tomchynak már írtam, vele kezdtem, mert az összesítő táblázatban is az ő nick neve van beírva. Ő sem tudja, hogy most ki a kapcsolattartó..
"Délelőtt óvatosan, délután megfontoltan, este nyugodtan" "A siker a munkád azon 1%-át reprezentálja, mely abból a 99%-ból ered, melyet hibának neveznek." "ne hidd el amit hallasz és csak a felét annak amit látsz"
-
arkone
aktív tag
válasz Freerider89 #24995 üzenetére
Én azt olvastam itt a fórumon, hogy az itteni dpi kontakt már nem elérhető (egyikőjük sem válaszol). Így marad az általad említett iroda.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Freerider89 #24998 üzenetére
Akkor nem jó olvastad el,18638
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
MPeter87
őstag
válasz Freerider89 #25000 üzenetére
Tényleg lehet valami igazolást kérni, nekem úgy volt régebben dpi előfizetésem. Mondjuk szerződnöm nekem akkor még személyesen kellett bemennem a mobilforce-hoz, gondolom azóta ez máshogy működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest