- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Sikerült belépni a DPI-be. Köszönet mindenkinek, különösen cekkk-nek, hogy "kinyomozta" az elérhetőséget.
Nem tudjátok, hogy mi ez az oldal? Ide nem tudok belépni. Lehet, hogy a DPI-s készülék választó oldal, mert azt mondták, hogy akik március után csatlakoztak, már nem érik el a webes felületet. -
cekkk
veterán
válasz
Drenadar #11242 üzenetére
Csak olyan bátran állítja, hogy ilyen nem lehetséges, és általában ilyet azok szoktak akiknek valami közük van hozzá.
(#11244) csemberlen
Ne legyen igazam, és működjön sokáig, de olyanról ne nyilatkozz biztosan, hogy nem történik meg amit nem tudsz biztosítani sajnos. Eddig pedig sajnos már megtörtént, hogy a flottákat lekorlátozták nem fizetés miatt. -
cekkk
veterán
válasz
csemberlen #11240 üzenetére
Te vagy a flotta kezelője?
-
Drenadar
veterán
válasz
LógaGéza #11241 üzenetére
és .... ki mondta hogy ez nincs?
és..... ki mondta hogy ha valaki csinál egy százezres számlát és nem fizeti be, akkor ki fogja helyette befizetni?
és... egyáltalán ezt mire írtad?(A flotta intézkedése csak utólagos kárenyhítés, semmi több.)
Amúgy jogszabály ellenes, mivel ahhoz, hogy korlátozz egy szolgáltatást, postai fizetési felszólító levélnek kell kimennie, ilyen nincs, hogy fizetési határidőig nem teljesített szolgáltatást kikapcsolunk.
De ne menjünk el jogi fórumba ha kérhetem... inkább kerüljük el a butaságok közlését.
(#11243) cekkk: nyilván nem ő, különben tudná hogy itt nem 10-20 ezer ft a lehetséges kár amit ki kell fizetni.
-
Drenadar
veterán
válasz
csemberlen #11237 üzenetére
Nem, igaza van Cekkknek, ha valakik nem fizetnek, és a flotta nem fizeti ki helyettük a tartozást, akkor a szolgáltató tiltja az egész flottát... (tapasztalat)
-
cekkk
veterán
válasz
csemberlen #11237 üzenetére
Láttam már karón varjút
Szóval én soha senkinek nem ajánlanák olyan flottát ahol lekel mondani a számom tulajdonjogáról, és ha mások nem fizetnek akkor azzal az egész flottát veszélybe sodorhatják. Ez az én véleményem, és tartom magam hozzá.
Igen a flottának fizet, de ha sokat nem fizet akkor a flotta nem fizet a szolgáltatónak a szolgáltatónál tartozik a flotta és mivel nem tudja ki tartozik, tiltja az összes tagot. Volt már rá példa. -
Drenadar
veterán
válasz
csemberlen #11230 üzenetére
Ezt sem lehet hűségidő nélkül igénybe venni, mi?
-
válasz
csemberlen #11230 üzenetére
-
csemberlen
őstag
Igy a 20. érdeklődő után inkább kiteszem
[link] -
Totarpad
csendes tag
válasz
tome0001 #11224 üzenetére
Van ilyen flotta nekem ilyen van csak sajna itt is emelkedtek a költségek A havidíj most 6000 Ft viszont a mobilnet flotta igen jó feltételekkkel van.
A legdrágább full korlátlan 60 Mbit/s csomag bruttó 11000. Ez igen jó ár. Megy rajta minden a Viber is lehet rá 4 Ft-os helyi percdíjú vagy 22 Ft-os mobil percdíjú sipet rakni. Külföld 4-Ft-tól. -
Totarpad
csendes tag
válasz
sirkan13 #10351 üzenetére
Az apróbetűs részeket kell elolvasni.pl az egyik flottaszolgáltatónál készfizető kezességi szerzződést kell aláírni ha egy kisebb flottával akar valaki csatlakozni.
De gondolom ez akkor is van ha magánszemély teszi ezt. Sokan gondolják jó így, mert fizetni fognak úgyis.
De mi van ha a szolgáltató pl. 10 szeresére emeli a díjat? Simán nem fizeti ki az ember, irogat reklamáló levelet de a készfizető kezesség alapján nagy bajba kerülhet az ember elég egy akaratlan vagy netalán szándékos hiba. Szóval az apróbetű a lényeg. -
NorbiG2
tag
Nem tudom biztos nem egyedül vagyok ezzel, mi most tizen hagyjuk ott a vörös hienakutyak taborat.
Nem lehet velük megegyezni, nincs Fateromek falujaban abszolut tererö, van, hogy az udvaron sem lehet beszelni.
Remelem olvassa egy leselkedö kutyajuk, ez igen, havi kb 50 ezer minusz lesz nekik, ami eves szinten 600 ezer forint. Csak akkor minek hivogatjak Nagynenemet is, hogy lepjen masik csomagba. Hat megteszi, csak mas szolgaltatonal. -
Vangelis
félisten
válasz
harcosparej #11225 üzenetére
THX!
Akkor marad a DPI!
-
tome0001
senior tag
Sziasztok. Tudtok nekem olyan flottat ajanlani ahol van 2gb os mobilcsomag, es működik vele a voip (viber, skype). Nem kell korlatlan, mindegy hogy melyik szolgáltató. Lehetoleg ne legyen sok a havidij, es minel olcsobbak legyenek a percdíjak. Koszi
-
Vangelis
félisten
Tényleg telekomos flottába a legnehezebb bejutni.
Sehol semmi.
Ami volna az csak tvábbszámlzós. Meg belépési díjas.
Ha tudtok valamit pls!
-
balazs1011
aktív tag
válasz
csemberlen #11200 üzenetére
Privátba jöhetne nekem is.
Köszi. -
O.Lajos
tag
válasz
Zirowe #11213 üzenetére
a feltételek megváltoztak, és az új feltételekkel lehet csatlakozni/újat kötni. de az új feltételek elfogadásával bármelyik még élő flottához csatlakozhatsz. nincs ebben ellentmondás.
ha belépsz a flotta online shopjába, pl. már nem mindegyik tarifát találod meg azok közül, amiket anno lehetett választani.
-
válasz
harcosparej #11216 üzenetére
Tekerj lejjebb, ott van az is
-
harcosparej
tag
válasz
jacqhordeaux #11202 üzenetére
Nekem csak a netet és az smst irja ki ott. Semmi havidij felhasználást. Mondjuk a netes forgalom számláló eddig bevált nekem. Nem hiányoltam.
-
O.Lajos
tag
-
zuglólakó
csendes tag
válasz
Nettó összeg, és törthónapnak néz ki, nem október 29-től vagy DPI-ben?
Viszont, hogy mi az a DPI alap kedvezmény: 50, felhasznált: 0, felhasználható: 50 micsoda, erről lövésem sincs. Valaki? -
O.Lajos
tag
válasz
Zirowe #11204 üzenetére
apróbetű
"A Promócióban résztvevő flotta tarifákat, illetve a maximálisan köthető előfizetések számát az aktuálisan érvényes Flotta Együttműködési Megállapodás tartalmazza, ami a Promóció szervezője és üzleti ügyfele között jött létre.
A „Flotta Együttműködési Megállapodás” flottánként eltérő, de a Promócióban minden olyan flotta-tag részt vehet, akinek a flottája rendelkezik érvényes Flotta Együttműködési Megállapodással.
Flotta tarifa vásárlás feltétele „Flotta Együttműködési Megállapodásban” rögzített, az adott flotta kapcsolattartója által kibocsátott érvényes igazolás."
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, mol flottás vagyok és ma kaptam egy ilyen smst (haverom is, aki szintén molos):
Rengeteg Vodafone perc flottàsoknak! Ha 2014.01.15-ig még egy flottakàrtyàt vàsàrolsz valakinek, nem csak 0 Ft-ért beszélhettek egymàssal, de 12 hònapig havi 1000 hàlòzaton belüli percet is kaptok! Vàlaszd hozzà a Samsung E1200-t most 490 Ft-ért. Részletek: http://www.vodafone.hu/flottakaracsonyEz most azt jelenti, hogy simán behozhatok ingyen egy embert ugyanazokkal a feltételekkel, mint amilyenekkel most vagyok, sőt, még havi 1000ingyenes voda percet is kapok?
Nem úgy volt idáig, hogy minden flotta gonosz és ahol lehet megszüntetik? -
Vangelis
félisten
válasz
DPI Alap 2500 Ft 1824,8085 Ft 675,1915 Ft 2013.11.19 15:44
DPI Alap 50 0 50 2013.10.26 00:00 -
jacqhordeaux
újonc
Sziasztok!
DPI alap flottám van és ma a Telenor onlineon megjelent egy Tarifacsomaghoz kapcsolódó kedvezmények mező a forgalmi adatok menüben és ott azt írja, hogy a kedvezmény 1774,25 Ft , amiből X összeget már felhasználtam és X összeg még hátravan a frissítés pedig mai. Ez micsoda? Mert akár nettóval, akár bruttóval számolok sehogy sem jön ki a 3175Ft-os 100%-ban lebeszélhető havidíj.
Köszi a segítséget. -
glaci
őstag
válasz
csemberlen #11200 üzenetére
Akkor, ha nem gond, légyszíves küld el egy PÜ -ben az adatokat. (Havidíjat, percdíjakat, egyébb tartalmakat (pl.: NET, lebeszélhetőség), nevet, belépés módját, stb.)
Előre is köszönöm szépen!
(Ja, és légyszi küld el Vangelis -nek is!)
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest