Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
Erre írtam, hogy valami elindult, de ez még nem a teljes szabadpiac, hiszen az adott francia előfizetéses csomag igénybevételének azért vannak kritériumai, amit egy magyar előfizető nehezen tud teljesíteni.
U.i.: De az irány jó, remélem sokan meglépik Európában és nem csak egy-egy kisebb szolgáltató... -
Zeki
nagyúr
válasz
nimfas
üzenetére
5 évig?
A nyáron legyalulják a hazai öntelt mobilszolgáltatókat!http://www.hwsw.hu/hirek/51720/roaming-france-telecom-orange-europai-unio.html
Érdemes a kommenteket is elolvasni!
Szopjanak csak a hazaiak, mert ezek úgy vannak, hogy Mi vagyunk őértük, és nem ők értünk!
Rühellem mind a 3 tetvedék bagázst! -
Sayuar
senior tag
Az még OK ha aláírsz valamelyik szolgáltatóhoz hűséget, de a tarifahűséget a legaljasabb húzásnak találom.
Ezért írtam, korábbi hsz-ben, hogy senki ne írjon alá tarifahűséget, mert nyáron jön a meglepetés.
Ez még csak az előszél.
Majd tavasszal jönnek a "magyar" telekom cégek az überszuper ajánlataikkal, és a tarifahűséggel megetetik akit még tudnak. -
hbala
aktív tag
Jó hír: [link]
„A francia mobilpiacon nem a France Telecom az első, mely korlátlan tarifájában ingyenes roamingopciót helyez el. Az egyik legfőbb riválisnak tekinthető Bouygues Telecom múlt héten jelentette be Sensation névre keresztelt tarifáját, mely havi 29,99 euróért (ez napi árfolyamon számolva körülbelül 9300 Ft) cserébe nem csak saját, belföldi hálózatán belül, hanem az Európai Unió összes mobilhálózatából korlátlan beszélgetést, SMS-t és összesen 3 GB adatforgalmat biztosít.”
-
rigabiga
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam leírom a DPI csatlakozásom menetét, hátha valakit érdekel.Január 12.-én küldtem e-mailt a Cekkk által küldött e-mail címre, másnap válaszoltak és elküldtem az adataimat. 20.-án írtam MF-nek érdeklődve hogy megkapták-e az adataimat, mire ők még aznap felhívtak hogy megkapták de kis türelmet kérnek még, majd hívnak. Kérdésemre elmondta a hölgy hogy Telenor előfizetése számot nem tudnak bevenni a flottába, viszont kártyást is csak akkor ha 1 évnél régebbi. Nekem ezért hordoznom kellet a számaimat a vodához.
27.-én ismét írtam levelet hogy megtörtént a számhordozás és várom a jelentkezésüket. 28.-án hívtak MF-től, adatok egyeztetése. 31.-én a futár hozta a sim-eket ideiglenes számokkal, a számhordozás 5.-én történik meg. Tehát türelem. Bocs a hosszúra sikerült.
-
Naigen
aktív tag
válasz
xxxyyyzzz111
üzenetére
Azért írtam én is, mert így jutsz előrébb, írsz nekik, de méh jobb, ha hívod őket. Sokára fel is veszik.
-
Naigen
aktív tag
válasz
xxxyyyzzz111
üzenetére
Akkor, ha az MF-nek írod ugyanezt, több sikerrel járnál...
-
xxxyyyzzz111
tag
Már 1 hete elküldtem az adatokat a dpi kapcsolat tartónak és semmi hír felőlük, nem hívtak a Mf-tól.

-
Zeki
nagyúr
Huh, micsoda vita... szerintem tök felesleges. Mindenkinek más a jó.
-
Sayuar
senior tag
Nem vagyok szakértő: van egy telenor számom a fiókban...voda flottás vagyok, úgyhogy nekem mindegy...
Úgy gondoltam, akár 2 opciót is meg tudsz rendelni:
0-ás menüpontban megrendeled 100 Ft-ért a heti 20 percet
1-es menüpontban (egyedi ajánlataim) megrendeled a heti 30 perc+30 SMS-t 180 Ft-ért
Ha a kettő egyszerre lehet aktív, akkor egyik elfogy, nincs baj, ketyeg a másik
Mindig azt rendeled meg ami elfogyott. És akkor nincs 45 Ft-os percdíj.
Aztán lehet, hogy ezt csak én képzeltem így el, és nem működik. -
club1
veterán
válasz
Sayuar
üzenetére
A 20 perccel van egy kis gond. Nem lehet pont annyira kihozni. Vagy te befejezed a beszélgetést pont akkor, amikor 40 Ft-ra vált a percdíj? És honnan tudod, hogy a pont akkor mikor van? Tehát vagy előbb, vagy később fogod a következő 20 percet kifizetni. Ez pedig így nem 5 Ft...
-
Sayuar
senior tag
-
-
törölt tag
a dpi weboldalán ha egy telefonnál azt látom, hogy elérhetősége "limitált", az mit jelenthet pontosan? jelenleg csak pár darab van, vagy hamarosan elfogy és utána nem is lesz?
-
Zeki
nagyúr
Új akció, lehet nem is kell mindenkinek flotta:
http://www.bluemobile.hu/akciok.html -
bajnokpityu
félisten
sziasztok!
a megoldásportálos flottából telefonálok, cégként. 15.7Ft mobilt, és 6.6ért vezetékest.100mega net. ennél van-e jobb, könnyen elérhető flottás? -
Zeki
nagyúr
válasz
mokus1
üzenetére
Mobilnet kell. Igen, feltöltős módszerrel megy, 10 Euró egyszeri minimum, vagy 5 euro a feltolt.es oldalon.
Érvényességi idő években mérhető, nincs kötelező leduma.
Menj a VOIP topikba érdeklődni, mert ez itt már nagyon OFF. -
Zeki
nagyúr
válasz
tillandi
üzenetére
A flottákat a mobilszolgálatók üzemeltetik, ha bannolva vagy, bambi.
Kivéve az olyan flotta, ahol a flottakezelő nevén van az előfizetés, nem a tiéden. Pl forensis.hu flotta. De ez nem olcsó.
Esetleg regisztrálj be a netegyesulet.hu-nál, van egy halom flottájuk, és chat felületük is, ahol kérdezni tudsz, van-e olyan flotta, ami nem a nevedre kerül. -
Zeki
nagyúr
válasz
mokus1
üzenetére
Csak neked.
Ez nem olyan mint a skype meg a viber vagy a fring. Ott mind a két félnél kell okosteló.ú, és mind akét telón futni kell a szoftvernek.
Ezzel bármilyen valós, nemzetközileg is hívható számot felhívhatsz.
Azért van percdíj. Vonalas vagy mobil, mindegy. Számokat tárcsázol, vagy a telefonkönyvből tárcsáz telefonszámot a progi (mobilevoip). -
Zeki
nagyúr
válasz
tillandi
üzenetére
Otthon vagy a picikkel?
Mert ha az a fontos, hogy otthonról lehessen nagyon olcsón telefonálni, akkor egy sima otthoni internet, plusz Siemens Gigaset 510 IP és ezt rá lehet kötni az otthoni netre, és belehet állítani rajta a VOIP szolgáltatók SIP beállításait. Ezek a honlapjaikon megtalálhatóak. És tökéletes minőségben hívhatsz bárkit a világban ingyen/fillérekért/pár Ft-ért. -
tillandi
csendes tag
válasz
MADcat
üzenetére
Sajnos nem az én hibám, de most én nyögöm a részletfizetést. Mindegy, ez már az én problémám.
Mivel pici gyerkőceim vannak, nem ártana, ha bármikor tudnék telefonálni. És ha már előfizu lesz, akkor gondoltam legyen hozzá egy normális középkategóriás telefon is.Családban sajna nem igazán segítőkészek. Tanultak az én hibámból, és most sajnos én iszom meg a levét.
Ennek a voip-os dolognak mindjárt utánaolvasok, de ezzel még a telefon része nincs megoldva. Azért köszke!
-
Zeki
nagyúr
válasz
tillandi
üzenetére
Domino sim, hozzá akciós gonet webcsomagok, és VOIP hívás.
Most erre vannak ráizgulva a népek: Browsercalls Igen, 30 Fillér egy perc mobil vagy vezetékes hívás. -
válasz
tillandi
üzenetére
Nyilván semmi közünk miért lettél fekete listás, de ez azt feltételezi, hogy nem tudsz vagy nem akarsz fizetni egy számlát vagy tartozást. De te újabb előfizetésbe, részletbe ugranál. Miért is kell ez neked újra?

De ha nem a te hibád:
Családban rokon nevére nem tudsz kötni? -
tillandi
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni? Olyan flottát keresek, ahol adnak fekete listásoknak is előfizetést.
Picike díjcsomaggal, pár ezer ft-ért, adatforgalommal, mindegy melyik szolgáltató, esetleg telefonvásárlási lehetőséggel, és az se hátrány, ha lehet részletre venni a telefont. Belépési díj bizonyos mértékig nem gond.Tavaly találtam egyet, leveleztünk, beszéltünk telefonon, aztán egyenlőre jegeltük a dolgot, tegnap írtam nekik ismét, úgy néz ki eltűntek, szóval valami megbízható kellene, aki nem tűnik el x idő múlva.
Köszönöm a segítségeteket!
-
mondomén
őstag
MT 1-es flotta díjszabása még mindig így néz ki? Kéne valami olyan Telekomos flotta amire nincs hűség és jó sok netet lehet hozzá venni, de az egész álljon meg 5000 Ft alatt. Ennek az MT-s flottának van valami hátulütője a kapcsolási díjon kívül? Hol lehet a belépést intézni?
-
demlin
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkozom már egy ideje egy új előfizetésen. A vodában sokat csalódtam mostanában, de ahogy látom többen is. És hát azzal sem vagyok elégedett, amit most kínálni tudnának: havi 15-16 ezer forintot kéne fizetnem havonta, ha szeretnék egy új készüléket is, de sajnos még az a redjük sem fedi le a számomra igencsak fontos min. 1 giga internetet. Sokkalom na.
Az elvárásaim most nagyjából a következőek lennének:
- havonta maximum 12 ezer forintos költség, mert most is ennyit fizetek és ez még belefér anyagilag. De ebben legyen benne a telefon törlesztője is, ha van neki.
- új telefon, lehetőség szerint: Nexus 4, Motorola Moto G, esetleg LG G2 (elvitelkor is fizetnék érte, ha szükséges max. 50 ezerig)
- min. 1 giga net, de ha több az se baj
- korlátlan vagy 1000 perc havonta
- lehet cégesEzek alapján tudnátok egy jó kis flottát javasolni? Vagy le kell mondjak valamelyik elvárásomról?
Visszaolvastam pár oldalt, hogy a legfrissebb dolgokkal tisztában legyek, de azért inkább megkérdezem így is.Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!
-
NorbiG2
tag
http://www.hwsw.hu/hirek/49614/piackutatas-rewheel-mobilszolgaltato-telenor-vodafone-magyar-telekom-telefonica-deutsche-telecom-france.html
A kutatócég arra is rámutat, hogy a progresszív, gazdagabb európai országokban a feltételeknek megfelelő tarifákat az átlagkereset 1 százalékáért használhatják a mobilozók, míg a szegényebb európai országokban (a cég Csehország és Bulgária mellett Magyarországot is megemlíti ezek közt) a mobilozók az átlagkereset 10-17 százalékát költhetik ilyen szolgáltatásra. Ez végeredményben nem csak a penetrációra, hanem az okostelefon-használat adatforgalmi aspektusára is rányomhatja a bélyegét.
-
NorbiG2
tag
-
Zeki
nagyúr
Aki megszeretné nézni a netegyesulet.hu flottáit, most megteheti, ha előbb beregisztrál.
-
Zeki
nagyúr
-
xeset
csendes tag
Valaki nem tud nekem részletes tájékoztatót küldeni a Vöröskereszt flottáról?
Vagy esetleg ajánlani egy kedvező flotta csomagot.
Gondolkodom, hogy korlátlan díjcsomagos kártyát vegyek.Arra valakinek valami olcsóbb ajánlat mint a bolti 9990 Ft?! -
gurabli
őstag
Sziasztok! Ajánlanátok megbízható flottát, ahová be is lehet lépni, nincs belépési díj, vagy éves díj, és flottán belül ingyenes a beszélgetés, valamint minél alacsonyabb a havidíj? Keveset telefonálok, de most hogy itt a baba, feleségemmel elég sokat beszélünk, érdemes lenne korlátlanra váltani.
Köszönöm! -
gboszi
senior tag
Sziasztok, ha kb 400 perc beszélgetés, nagyon kevés sms és mobil net (kb 500mb) kell T-s flottába, akkor mit ajánlatok?
-
hbala
aktív tag
DPI-sektől kérdezném, hogy a hipernet42 csomag korlátlanra kiegészítve, 3g wifi routeren keresztül megosztható?
-
hbala
aktív tag
Sziasztok!
Korlátlan, hűség nélküli flottát, tud valaki ajánlani? -
Tibee86
nagyúr
Sziasztok!
Böngészgetem az első hsz.-t, pár helyről kértem is tájékoztatót, de a rengeteg flottás csomag között kezdek elveszni.
Olyan flottát keresek magánszemélyként, ahol nincs hűség(vagy max 1 év, esetleg pár ezer forint a felmondási díj), a csomagban van mobilnet, és nem kerül 4-5 ezernél többe a havidíj. A T-s előfizetésemet szeretném lecserélni, mert a jelenlegi 38ft-os percdíj kicsit sok.
Köszönöm.
-
Nokedli92
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem Olyan T-mobile-os flottát ajánlani aminek alacsony másodpercalapú a percdija, és van mellé mobilnet? Magánszemélyként és lehet egy cég is jönne.
-
dimag
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni abban, hogy hol találok t-mobile -nál infót a MÁV-os flotta csomagokról? Esetleg az ezekhez a csomagokhoz tartozó készülék árlistát?
-
stefi68
addikt
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Privi ment...
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni abban, hogy hol találok t-mobile -nál infót az orfk vagy bm flotta csomagokról? Esetleg az ezekhez a csomagokhoz tartozó készülék árlistát?
-
fezsoo
aktív tag
válasz
pinnacle
üzenetére
Nem ez lehet az amire gondolsz?
Flotta kockázat?
Igen, sok olyan flottáról tudunk, ahol egy nemfizető miatt a többieknek kell "összedobni" a hiányzó részt, vagy megszűnik a flotta.
Ilyen kockázat nincs, mivel a Forensis Prémium tagság díjában benne van a biztosítás is.Mit jelent a Forensis Prémium tagság?
A Forensis Prémium tagság egy kiegészítés a nagy sikerű Forensis kártyához. Minden flotta előfizetéshez tartozó SIM kártyához szükséges!
Ez fedezi a flotta biztosítást, ügyfélszolgálatot, ügyintézést, adminisztrációt.
Folyamatosan bővíteni fogjuk a Prémium tagság előnyeit és a későbbiekben a mobil flotta lehetősége mellett más, csak a Prémium tagoknak járó előnyöket is kínálunk.
Első éves (365 nap) Prémium tagság díja bruttó 6.500 Ft / SIM kártya, második éves díj már csak 3.490 Ft / SIM kártya.Mert ezt ha jól olvasom nem lehet lemondani. A flottához tartozás egyik feltétele.

Vagy nem
-
válasz
djgodzi
üzenetére
Nem cseszegetes miatt, csak hogy tisztan lasd mirol van szo. Annyit kellett volna tenned, hogy felhivod a 1270-et es elmondtak volna, hogy az osszes csomagjuk elerheto husegszerzodes nelkul is az alabbi arakon.
go 3490.-
go+ 5790.-
red basic 12990.-
red plus 16990.-Ez mi?? Informacio hianya pontosan.
-
Vangelis
félisten
Ezek,
-
djgodzi
csendes tag
Köszönöm. Erősen elgondolkodom ezen VoIP szolgáltatáson. Mivel a mobilszolgáltatók egyike sem képes elfogatható tarifákat nyújtani. Ez a "Korlátlan tarifás" népvakítás komolyan felháborító. Ha sim kártyát kérsz már akkor is köteleznek 2 év hűségre meg tarifamegtartásra!!! Ez mi??? Most komolyan... esküszöm jobb volt a 3310-esek idejében, akkor boldog-boldogtalan hozhatta ki a telókat 0Ft-ért, bár most isszuk meg annak levét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Google Pixel 7 Pro 12/128 GB fehér + extrák
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe SSD magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket

Dr Bubo