-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
Folyamatosan azt bizonygatod, hogy nekem van igazam és nem érted meg.
Akkor legyen meg az örömöd és boldogságod és jó egészséget kívánok neked.szóval meghazudtolsz... okké...
engem is meglepően hamar felhívtak, behívtak, hogy töltsük ki a papírokat, vagy franc tudja miért is kellett bemennem... majd elkérték az azonosító okmányaimat mondták várjak, majd 10 perc után kijött a csóka, hogy tartozás van a nevemen... de biztos hazudok és az egészet csak álmodtam és igazából a DPIbe léptem be... gratulálok
-
Drenadar
veterán
én nagyon nem írtam hogy lépj be ide... de már nem tudom leírni sehogy sem hogy mi lett volna a fő üzenet mert ennyire primitív szintre már nem tudok hozzád lealacsonyodni.
abban igazad van hogy nem fogom meg a kis kezed és keresek neked egy flottát... és igen az is elképzelhető hogy neked az ismeretségi körödben egyetlenegy olyan dolgozó ember sincs akinek a munkahelyén van bármilyen flotta...
Én is azt hittem hogy csak a DPI... aztán szerencsére egy ismerős befogadott a cégének a flottájába, kis előleggel, és ott sem az én nevemen volt a szám, de előfizetés és normális percdíj de az a tény hogy 1000ft egy 100megas net nehéz volt megbarátkozni ezzel...
és rengeteg alternatíva van, csak kompromisszumokat kell kötni...
-
Drenadar
veterán
válasz cserix #13736 üzenetére
akkor menj a dpibe
csak készülj fel olyan jellegű extra kamuzásra, hogy neked nem adnak előfizetést, mert:
tartozásod van a telenyomornál.
és mikor pislogsz nagyokat hogy neked sose volt telenyomoros előfizetésed, és az azonosító okmányaidat sem hagytad el soha, akkor csak annyit mondanak hogy hát ez van, de megpróbálják felülvizsgáltatni.
(Telenornál megkérdeztem semmi akadálya nincs annak hogy előfizetésem legyen náluk. ennyit a MF-ről, de persze ezt nem csinálják meg mindenkivel nektek sok sikert hozzá meg ahhoz hogy kiszámlázzák a flottán belüli beszélgetést is azzal hogy jaj fizesd be majd levonjuk )
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
azt azért érted hogy igazából nekem mindegy hogy ki mit hisz?
nekem bőven elegendő a telszámlára néznivagy azért hurrogsz le ennyire mert arra akarom felnyitni az emberek szemét itt a topicban hogy nem csak a DPI létezik? hogy vagy egy rahedli másik lehetőség, csak legalább a családban körbe kellene kérdezni?
de hát minek is erőlködöm... ez itt a DPI topic, csak még nem lett átnevezve.
-
Drenadar
veterán
válasz gboszi #13727 üzenetére
nem tök mindegy melyik az a flotta amibe nem jutunk be? érdekes a honvéd flottások nem voltak lehurrogva pedig oda is reménytelen a bejutás.
mindegy milyen flotta az amibe én bejutottam és te nem fogsz... azt kellene már megérteni, hogy DPI-n túl is van élet, és lehet ha a családba körbekérdeznél találnál olyan flottát amibe meg én nem jutnék be de te meg igen... problem solved...
nem tudom milyen nyelven vagy mennyire szájbarágósan gyp-s megfogalmazással írjam le hogy átmenjen ez a rendkívül egyszerű és primitív üzenet...
mindenki a maga szerencséjének kovácsa, engem átkúrtak a mobilforcenál (gykPI kezelője) nem is vártam rájuk és utánanéztem családban kinél mi a helyzet... járj nyitott szemmel és ne a fórumtól várd hogy megoldják minden bajodat lehet egyszerűbb lesz az életed...
... vagy szard le és írogasd be hogy jaj ki tud dpiről több infót és ki tudja bevinni a flottába a segged...
-
Drenadar
veterán
az előzőeknek szól:
mint írtam sajnos nem publikus az ajánlat, mármint nem tudok senkit se inviteolni!A lényeg, hogy nekem is "váratlanul" jött ez a lehetőség, érdemes családban körbekérdezni hátha valaki tud valamit, ami kompromisszumokkal, de jobb mint a DPI.
Egyik családtagon keresztül a kincstár flottájába is tudtam volna jelentkezni, de nagyon ótvar ajánlat, de legalább az trééé mobilos lett volna. Pedig itt írtam valami állami flottáról azt hittem az az...
-
Drenadar
veterán
válasz pietrrr #13719 üzenetére
már leírtam ide számtalanszor. Le lettem hurrogva, hogy nem olyan flotta ahol az én tulajdonomban van a szám.
És sajnos nem publikus, és nem a hencegés volt a fő üzenet, hanem hogy tök gáz hogy publikus(=lakossági) ajánlatok szánalmasak, és hogy más országokban ha betévedsz egy tescoba és ott leakasztasz egy eldobható sim kártyát akkor kb ~3ft/percért telefonálsz... mondjuk onnan haza ide...
mindegy ez magyarország ezt szeretjükszal az én flottám szerencsére nem Gipsz Jakab pénzverdéje, egy neves szolgáltató dolgozói flottája.
Olcsóbb mint a DPI nem 200mega hanem 2Giga, és fele annyi a percdíj, vagyis kevesebb mert kereken 5ft/min természetesen másodperc alapon, nekem annyi a nyűgöm, hogy 1 év szerződést kellett aláírni... amit én nagyon nem szoktam de a mobilnet miatt nagyon megérte szerintem...mindegy nem hencegés, de te kérdezted
körbe kell kérdezni, körbe kell nézni, ki lehet fogni sokkal jobb ajánlatokat mint a DPI, és szerintem attól nem kell megijedni ha nem a te neveden van a szám, ha egy nagy flottánál vagy, biztos nem fog olyan előfordulni mint a kis flottáknál hogy letiltják a számod mert más nem fizeti, meg nem engednek el, stb...
-
Drenadar
veterán
válasz aronpapa #13713 üzenetére
átviszed más szolgáltatóhoz majd vissza DPIbe... hüp hüp hüp barbatrükk! bruhahahahhahaha
DPI... durva hoyg a 10ftos percdíj is milyen menő... és ha belegondolok hogy nekem most kevesebb mint felébe kerül... óh jaj... a vicc hogy máshol(civilizáltabb országokban) a publikus ajánlatok is jobbak mint ezek...
-
Drenadar
veterán
válasz Soma01 #13625 üzenetére
olyat nem fogsz találni, ami publikus, és a te neveden is lesz a számla...
úgyhogy én az utóbbiről lemondtam... mondjuk a beszéljünk 1000 percet az azért sok... az én előfizetésemmel 2gigás nettel is kb 8-9 ezer környékén lenne, akkor meg már ott vannak a korlátlan publikus tarifák...
szerintem végül neked is marad az utóbbi...
-
Drenadar
veterán
válasz Viktor0610 #13580 üzenetére
szerintem meg nem kell... gondolj bele ha egy család mondjuk 4 telefonnal keményen nyomták a csoporton belüli hívásokat simán lehet több száz ezres is a számla ~ 10 ezer ft helyett /4 számla.
én be nem fizetném. számlareklamációt nyújtanék be és oldják meg... számlareklamációnál általában kiemelik a számlákat behajtási folyamatokból szal abból különösebb gond nem lesz
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
válasz dptrsk #13519 üzenetére
nem számottevő. Én is metrózom és én is figyelek olyankor 4-5 weboldalt nem feltétlen mobil oldalakat, és egyáltalán nem kell "sokat" várni semmire. elhúzom az ujjam a linkről és már betöltötte. gyakorlati haszna számomra nincs.
a többi LTE-s tulajdonság messze sokkal fontosabb lenne. Stabilabb térerő, kisebb aksi zabálás mondjuk 3000-es aksinál mindegy
-
Drenadar
veterán
válasz n@p@lm #13509 üzenetére
mobilon szerintem annyira de annyira lényegtelen a válaszidő. itt ms-ekről beszélünk nem másodpercekről. Az ember ezt nem veszi észre... érdekes régen mikor még az internet az ADSL volt közel ugyanekkora 30-40ms-el senkinek sem fájt, ugyanúgy osztották a fejest az emberek cod-1-ben
szóval pietrasko leírhatná hogy miért is olyan jó, ha olyan kicsi lenne a latency... esetleg csinálhatna egy speedtest-es képernyőmentést ahol kb max 5ms a válaszidő
-
Drenadar
veterán
válasz dptrsk #13505 üzenetére
nah ezt most letesztelem! megnyitok egy olyan weboldalt a telóval ahol még nem jártam és lemérem hogy hány sec alatt tölti be.
oké vannak fontos tulajdonságai az LTE-nek de mi most a sebességről beszéltünk... és csak arról.
amúgy meg szerintem mindegyik szolgáltatónál elég nagy rések vannak és csak elszórtan lehet jó hálózatra bukkanni...
koponyeg.hu > 4sec
idokep.hu > 5sec
(egyik sem volt még sose megnyitva a mobilon.)
Speedtest szerint: ping 47sec és 8mbpsegy hülye kérdés, miért kell hogy a ping jó legyen? telefonon megyünk és kóllofdátízunk?
Mindegy a lényeg hogy megnyugodtam hogy közel SEM kell 20-25 sec-et várni egy honlap betöltésre...
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz dptrsk #13501 üzenetére
úúúúr isten mi lesz most! a H+ névleges sebessége csak max 42Mb/sec... óóóóh jaj mi lesz most velünk!
Vazze
Most komolyan mire nem elég 10-20Mb/sec?
nekem a H+ melóhelyemen 8-10 megát képes nyújtani, ennek a sebességnek általában ELÉGNEK KELL lennie... könyörgöm ne mobilnettel akarjatok torrentezni no meg giga brutál HD poreszt tölteni estére...
Jó, ez nem feltétlen neked ment pietrasko
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz dptrsk #13454 üzenetére
http://mobilflotta.katolikus.hu/tajekoztato
szerintem ez az.
írta hogy Tmobile, lol?
google meg a barátod, mielőtt csak kérdezgetnél...
-
Drenadar
veterán
hivatalosan nem nagyon lehet flottában már 5 ft/perc alá menni kis havidíjjal, de ha meg valaki annyira de annyira rengeteget beszél, akkor meg ott vannak drágábban a korlátlanok, és akkor az jobban megéri, mert ha egy hónapban le sem teszed a telefont, akkor is biztos jó pici percdíjra jön ki a dolog...
de szerintem ez most másodlagos neked és csak egy kis hátbaveregetést vártál, hogy jó flottát választottál.
-
Drenadar
veterán
válasz mérges Pohi #13315 üzenetére
jó de a belépési díjat is nézted náluk? azért az odab@sz....
-
Drenadar
veterán
válasz silentkiller #13101 üzenetére
vedd fel a kapcsolatot velük, mond hogy szeretnéd megkapni a szerződés másolatát. ha elhajtanak (bár miért tennék) akkor mondhatod hogy volt nagy lakásfalújítás nem találod. ha nem adják ki, akkor nézheted úgy a dolgot hogy NINCS szerződésed. de amúgy ha írsz nekik egy emailt ki fogják adni e-mailben... és akkor elolvashatod
én ezt tudom neked tanácsolni, lehet nem fogják másnapra megválaszolni, de hamarabb fix választ kapsz, mert az hogy mi mire emlékszünk, még nem garancia arra hogy a te szerződésedben mi szerepel, bár ez értelem szerű
szal én ezt tanácsolom. írj nekik emailt (30napos válaszadási kötelezettségük van), és kapsz hivatalos választ!
+1 okoskodás: a szerződést mindig őrizd meg! Bár mondjuk ahogy változik az ÁSZF, úgy változhat vele a szerződés is.... mindegy...
-
Drenadar
veterán
válasz silentkiller #13099 üzenetére
Direkt egy bocsánattal kötöttem. Nem hibásan fogalmaztad meg, hanem sajnos fogalomzavar van, és azért reagáltam így, mert sajnos napi szinten ugyancsak sajnos munkámban is találkozom ezzel a jelenséggel.
Amúgy furcsa a kérdésed, hogy miért érdeklődsz egy több mint egy éve kötött dolog után?
Úgy tudom hogy 2 éves volt a szerződés, és LTE vagy mi, tehát igen "AKÁR" 21mega. (kíváncsi lennék hol is megy ennyivel a mobilnet...)
Ha te szerződtél velük vagy ismerősöd, egyszerűbb lenne az aláírt szerződést megnézni mit is írt alá a szerződő fél.
Megkérdezhetjük hogy ez miért fontos neked? csak mert lássuk be tényleg elég fura a kérdésed...
-
Drenadar
veterán
válasz silentkiller #13097 üzenetére
Bocsánat de ezt nem tudom szó nélkül hagyni...
garantált sávszélesség 0kbit/sec MINDEN mobilinternetnél, hiszen a GARANTÁLT az szerződésben foglalt érték, aminek MINDEN esetben működnie kell... nah most akkor értelmezd a minden esetet, és mit tudnak garantálni akkor, ha te éppen kint van a puszta közepén... és NEM, nincs olyan hogy Budapesten az egyik utcában ezt garantáljuk a másikban meg amazt.
nincs garantál érték, nem is volt, és nem is lesz mobilinternetnél, illetve ezt a garantált sávszélességet ledugnám az ember torkán aki ezt kitalálta, közvetlen a kaktusz és a sündisznó ledugása után...
De ha mutatsz egy olyan szerződést ahol van garantált érték mobilnet sávszélességre, akkor gyorsan megkötöm, majd lemegyek a nagyi pincéjébe... azt ide nekem a kötbért...
-
Drenadar
veterán
válasz MADcat #13092 üzenetére
sok ember kényelmes, sok ember nem szereti a változást, illetve sok embernek "fontos" hogy megmaradjon a saját száma. Ha van szerződésed és egyoldalú szerződésmódosítás történik felbonthatod. de az nem jogosít arra hogy a számodat elvonszold tőlük.
persze kivéve ha a szerződés másképp nem rendelkezik róla.
-
Drenadar
veterán
válasz lakisoft #13081 üzenetére
ki kell kérned tőlük egy lemondó nyilatkozatot, amin lemondanak a számról.
és ha jó fejek és szerencséd van akkor aláírják.
Mást nem nagyon tudsz csinálni, vagyis gondolom hogy nem a te neveden van a szám, hanem a flotta közvetítő nevén. (ha te neveden van a szám vagyis te címedre jön a szolgáltatós számla stb, akkor a szolgáltatónál kérheted hogy léptessenek ki a flottából) -
Drenadar
veterán
válasz Neil Watts #13031 üzenetére
megelőzök mindenkit és elsőre írom be a minden napi választ az összes érdeklődőnek... DPI!
-
-
Drenadar
veterán
válasz #35104512 #13025 üzenetére
tudom tudom sokatoknak volt nagyon nagy negatív tapasztalata azzal, hogy ha nem az operátor ügyfélszolgálatán kell több órás sort kiállni, és persze ha nem ti rendelkezhettek a számotok felett.
Nekem még ilyen nem is volt (közvetlen szerződés) és nem is volt rossz tapasztalat.
Most is egy magán céges flottából válok ki, megbeszéltem az ügyvezetővel, és már adta is a papírt, hogy elengedi a számot, mindenféle anyagi követelőzés és szemétkedés nélkül
Szóval egyszer mindent el kell kezdeni, lehet megszívom.
A kockázat viszont a nyereség mértékéhez képest vállalható.
Jó percdíj (ez még igazából hidegen is hagyna), és sokkal olcsóbb mobil internet, és nem ilyen 1-2 száz mega... nah ez már igazán jó pont nekem -
Drenadar
veterán
Az jól hangzik, hogy kb 2800-3000ft, 5ft/perc, 1024MB net, flottakezelő, nincs éves díj, nincs közvetlen szerződés a szolgáltatóval? szerintem igen, nagyon is, ennyit a DPI-ről...
(de persze ez is telenyomor...[gy.k.:Telenor])
-
Drenadar
veterán
válasz Sayuar #12999 üzenetére
szép de bocsi a kötözködésért felesleges külön odaírni hogy románia mobil/vezetékes...
EU mobil: díjmentes, korlátlan
EU vonalas: díjmentes, korlátlanez a lényeg, és már románia is EU tagállam.
és igen az ott más világ, és ahogy hallom ott sem élvezet élni, és olyan nagy szükség sincs az élethez az egy gigabites otthoni internethez. Epenis érzéshez persze megfizethetetlen minden másra meg ott a mastercard...
-
Drenadar
veterán
válasz #35104512 #12897 üzenetére
Hagyd, tök reménytelen... végül is minek? minden nap jön valaki megkérdezi, közöljük, hogy használja a keresőt... JÓ EZ Így! minek is lenne benne az alap tudnivalók az első hszben? a legtöbb flotta az elsőben már nincs, ezt is minek naprakésszé tenni? Az általános tudnivalókat egy flottáról minek bele írni? minek beleírni mondjuk azt hogy manapság mik a slágerek, mennyiért, illetve hogy a honvédségi cuccban nincs net, és nem is lehet kérni? Minek ezeket beleírni, de tényleg? minek? minek? minek? minek? minek? minek? minek? minek? minek? minek? minek? minek? minek? minek? minek? minek?
-
Drenadar
veterán
válasz focvis #12887 üzenetére
ha vissza olvasgatsz a fórumban vagy használod a keresőt, találsz a DPI-ről mindenféle infót, azt is hogy hogyan tudsz belépni.
Én már nagyon régóta könyörgöm azért, hogy a DPIről minden infó legyen benne az 1.HSZ-ben mivel kb naponta jön valaki aki ezt karja megtudni, de mindig le voltam hurrogva...
Úgyhogy köszönd a többieknek, és keresőre fel!
-
Drenadar
veterán
válasz blueye #12883 üzenetére
hát jó, én már nem lepődöm meg semmin...
itt ebben a topicban bővebb ismeretek max a dpi flottáról vannak, de ha valaki ügyet akar intézni, akkor sem egy fórumba kellene irkálnia, hanem betalálni vagy a szolgáltatót (ha az ő nevén van a szolgáltatás tud ügyet intézni), vagy a flottakezelőt.
De gondolom ez már felnőttebb gondolkodást kívánna meg.
-
Drenadar
veterán
válasz viewsonic851 #12879 üzenetére
ki volt az aki ide irányított? ez nagyon nem flottás kérdés, hanem szolgáltatói...
-
Drenadar
veterán
válasz szlibud #12869 üzenetére
sosem skype-oltál még? az is VOIP... vagy sosem voltál TS-en? az is detto voip
bocsi ez félig troll kérdés volt, de az túlzás hogy a voipnak nem lehet JÓ minősége...
(#12867) geeri3 Egyszerűen nem értem ezt miért nekem írtad. De tényleg nem. Akárhogyan is próbálok rájönni, NEM MEGY!
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz NorbiG2 #12863 üzenetére
én mindegyik ügyfélszolgálattal maximálisan meg vagyok elégedve! ennek az indoklása: én nem csesztetem őket, ők sem engem, szerintem ez a jó kapcsolat titka! szerencsére okom sem volt bejárogatni, vagy felhívni őket, egyedül a DPI flottakezelőjében csalódtam ezzel, hogy kitalálták hogy tartozásom van a telenyomor felé...
Én jelenleg pont a hálózat lefedettsége miatt vágynék a Vodára, de ezt már sokszor leírtam... nálunk a telenor hálózata vicc...kb fél megát sem bír az internet, folyamatosan EDGE-re és 2G-re ugrál H+ helyett... vodafonnak ugyanitt : 5Mbps... engem nem érdekel hogy 98% úgyis nem területre hanem lakosságra számolják, marketing szám, szerintem csak az a fontos hogy ahol megfordulsz ott jó legyen!
ügyfélszolgálat hívja az előfizetőt, családtag veszi fel...
-xy-t keresem, ISP-jétől.
-(idős hang) hááááááát az internet itt van, de ő nincs!
-Értem, hát én nem az internetet keresem, hanem őt személyesen....[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
igen, de mint kiderült készletsöprés miatt volt ennyi... nem általános, hogy ennyiért osztogassák a 60 ezres telefonokat...
nézzünk egy sokkal általánosabb pl. Sony Z. telenyomornál 99 ezer fttól elérhető előfizuval mely havi 10 alatt van... függetlenül 105 2 év garival.
-
Drenadar
veterán
kérj egy sim kártyát a dpitől és vegyél egy telefont :| miért kellene egy helyen venni mindenképpen a kettőt? miért akarsz a szolgáltatótól függni pár szaros ezres miatt? Ha ingyen adnák a telefont megérteném de ilyen max 10 ezer ftért felesleges eladnod a lelked 2 évre :|
-
Drenadar
veterán
válasz zzoltan2014 #12538 üzenetére
netfone.hu bár igaz itt semmi sincs leírva de fel lehet őket hívni, vagy lehet nekik írni hogy WTF?
-
-
Drenadar
veterán
jah ha az ember külföldre téved jobban jár, ha vesz egy feltöltős kinti kártyát és azzal telefonál durva percdíjak vannak, pl külföldről hazai vezetékest hívni 1-3ftért? itteni feltöltőssel ugyanez mennyibe kerülne? 100-120ft?
érdekes világ lesz ha eljön a roaming díj eltörlése
persze ennek alap feltétele hogy ne fogadd el a szolgáltatók függő telefon ajánlatait... az a egy két ezer ft kedvezmény nem éri meg azt hogy esetleg más sim kártyát ne tudj bele tenni...
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz harcosparej #12490 üzenetére
amúgy mi a különbség a között hogy kiírjuk az elérhetőséget, vagy hogy mindenkinek megadjuk?
kereső spam robotokat ne nézzük mert tudjuk hogy ki lehet írni egy mail címet úgy hogy a robotok ne lássák/értelmezzék...
-
Drenadar
veterán
válasz SárkánySzív #12486 üzenetére
valami 10 ezer ft a belépési díj náluk sim kártyánként... sok sikert hozzájuk....
-
Drenadar
veterán
nagyon nem ment át a lényeg amit mondani akartam - tunk.
nem a dpivel van a baj, hanem hogy állandóan ugyanazok a körök, jön valaki kérdez, ajánljuk neki a dpit, megköszöni, kicsit dumálunk a szolgáltató szemétségeiről, majd megint jön valaki akinek vagy mi ajánljuk a dpit vagy ő egyből erre kérdez rá, megint elmondjuk, és ez beállt már egy végtelen ciklusba.
Amúgy mikor az MFbe mentem be, akkor megkérdezték hogy a honlapról jöttem vagy a fidesz küldött? de arra a kérdésemre hogy milyen publikus honlapról lehet érdeklődni már nem kaptam választ. Ha ezt megtudnánk akkor már tényleg illene kitenni az első HSZbe az elérhetőséget, hiszen olyan infóról van szó, ami folyton felmerül a topicba, és akárki akármit lázadozik az első HSZ pont arra van, hogy a SOK felesleges kört, és általános infókat letudjuk vele.
Megnézve most az első hszt, le van írva hogy fideszeseknél kell érdeklődni illetve az első hsz már nagyon felújításra szorulna, sok link nem él már benne, illetve a flottákról alap tudnivalók sincsenek leírva...
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz csoki46 #12471 üzenetére
akkor miért nem erre kérdeztél? pár szót akartál a dpi flottáról, a leglényegesebbeket leírtam, valamint a kereső szót arra az esetre, ha többet meg akarsz tudni róla.
Egy email címre kell írni hogy legyen szíves továbbítsa az adataidat a MF felé. Én sajnos már nem tudom ezt az elérhetőséget, nemsokára jön valaki és privátban átadja neked... várj türelemmel.
Emberek, lassan már unalmas... minden nap jön pár érdeklődő, vagy egyből a DPIre kérdez vagy aztán ti ajánljátok neki... nem lehetne már a kezdő HSZbe ezeket beírni? sok sok felesleges találgatásokat és felesleges köröket úsznánk meg vele... semmi másról nem szól a topic csak dpi...
-
Drenadar
veterán
válasz xxxyyyzzz111 #12441 üzenetére
én utóbbi időben telefonálásra már szinte nem is használom a mobilt... lehet tényleg elég lenne egy csak adat alapú sim kártya?
-
Drenadar
veterán
válasz xxxyyyzzz111 #12437 üzenetére
a telenornak meg budapesten szar a térereje... és? legalábbis ahol én használnám.. kb fél megát bír a 4G-jük, a vodafonnal meg simán megy a 4-5 mega is...
-
Drenadar
veterán
jó lehet ennyi... a szolgáltató ha az ügyfél jobban jár, úgy eltérhet, de az ügyfél kárára nem térhet el a törvényektől viszont akkor biztos morcos lennék, ha mondjuk szerződéskötés után egy héttel akarnám felmondani és akkor is ilyen 35 ezret kellene befizetnem, mert akkor maximum a belépési díjat szerződéskötési díjat és ilyeneket számlázhatnak ki kötbérként, az meg ne érjen már el ekkora összeget
-
Drenadar
veterán
válasz xxxyyyzzz111 #12423 üzenetére
kedves újonc megmondóember!
Légyszíves vegyél kicsit visszább, ilyen stílussal gyorsan repülni fogsz.
Az írásjelek halmozott használata sem túl megengedett, elhiszem, hogy neked kiborító amit a sok laikus kérdez, és nem tud, akkor sem kellenek az ilyen megnyilvánulások.Az meg, hogy kérdezze meg a szolgáltatót a kötbérről, mit fog mondani neki a szolgáltató? hogy az ÁSZFben megtalálja, én továbbra is azt mondom, hogy nem fix összeg a kötbér, de hogy most letöltsem a voda ászf-ét azt most köszi nem, kihagyom. Akit érdekel, az töltse le, és nézze meg, nem kell minden szarért hívogatni a szolgáltatót, de mint tudjuk : egyszerűbb kérdezni mint utána nézni...
Ha neked túl sok itt a sötét ember, akkor van egy egyszerű megoldás, keress egy olyan fórumot ami tele van szellemiségivel...
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
nem tudok ilyen törvényről, ami azért gáz, mert nem ennél a szolgáltatónál dolgozom, és simán kiszámlázunk akár több százezres kötbér számlát is
Hivatalosan : minden szolgáltató honlapján megtalálható az ÁSZF, ami tartalmazza az egyszeri díjakat, valamint az esetlegesen hűségidő alatt történő felmondás esetében fizetendő kötbér összegét. Régen a szolgáltatók fix összeggel számoltak, nálunk fix 40K volt, de ez volt törvénytelen.
-
Drenadar
veterán
Én is reméltem hogy ünnepekre lesz már telefonszámom, de a Mobilforce azóta sem jelentkezett, és a Telenor sem...
-
Drenadar
veterán
válasz SárkánySzív #11766 üzenetére
nekem az tetszett, mikor egy ismerős boldogan újságolta milyen jó kis ajánlatot csikart ki az egyik szolgáltatótól, nevet nem mondanék... aztán megmutattam neki, hogy ha kicsit harcol mi az amit még könnyen megkaphatott volna... hát az őszinte mosolya nem tartott sokáig, azóta inkább nem csinálok ilyet (főleg, hogy már nem is tudok, már nincs ilyen szuper hozzáférésem - sajnos, vagy inkább nem sajnos ).
-
Drenadar
veterán
válasz SárkánySzív #11764 üzenetére
túl hamar mondtad hogy oké... persze ki tudja mi alapján működik ez... mert hogy nem ügyféltörténet alapján az biztos... van aki meg elég sokáig mondja hogy nincs megállapodás, csak szerződésbontás, annak meg azt mondják, hogy oké, menjél... közben ki tudja hány X óta ügyfél
-
Drenadar
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest