- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atar
csendes tag
válasz NorbiG2 #10895 üzenetére
A TEVA egy cég (gyógyszergyár), saját flottájuk van, ide szeretnék bekerülni, saját flottán belüli hívások ingyenesek, ~1800Ft a havidíj. Én ebben a flottában levő számot szeretnék hívni ingyen. De ha tud valaki valami más megoldást, azt megköszönném. Ami jó lenne: Nem szeretném magam elkötelezni még egy évre sem, korlátlan 0ft percdíj 30-as irányba (esetleg UPC vezetékesbe is), és ne érintse semmilyen módon a másik számot, készülék nem kell.
Mac Mini M1, Iphone 13 Pro Max
-
cekkk
veterán
válasz Drenadar #10896 üzenetére
Van
A dpi
http://data.hu/get/7082815/dpi_info.zip
Itt vannak az infók róla, ha érdekel keress meg, ingyen be tudsz lépni. -
Drenadar
veterán
Sziasztok!
van remény olyan flottát találni ahol nincs hűségidő, és nincs belépési díj, és elfogadható percdíjak vannak?
-
Gizmo94
veterán
válasz Biluxzsolt #10892 üzenetére
Ez már önmagában sem kevés, napi ezer forint.. Egy kéthetes nyaralásnál esetemben pl. egy teljes havi számlám lenne, amit fizetek a két flottacsomagra.. Másrészről azt hiszem az Európa napijegyre gondolsz, amit én pl. feldughatok magamnak, mert nekem pl. az lenne fontos, hogy u.s.-ból telefonálhassak valami elfogadható módon, és engem is lehessen hívni.. Na ilyen nem lesz még soha, sehol.. Pedig ez is roaming.. lenne..
-
cekkk
veterán
válasz Gizmo94 #10889 üzenetére
Mivel te nem fogadtad el, ők ettől függetlenül átállították, így lehet még őket rugdosni.
Csak azért szóltam mert ahogy olvasom többen is így jártak, és mégsem írták nekik jóvá.
Neki meg igen. Szóval attól függetlenül, hogy csak voda irányba lehet lebeszélni, még jóvá tudják írni, csak kötözködni kell velük. -
-
atar
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit off. a kérdésem, de nincs ötletetek, hogyan lehetne bekerülni a TEVA flottába?
(Vagy ingyen hívni egy 30-as számot, nem horror havidíjért...)Mac Mini M1, Iphone 13 Pro Max
-
cekkk
veterán
Azt nem is írtam le, hogy ismerősnek aki szintén voda flottás és szintén megváltoztatták a lebeszélhetőség irányát és szintén nem fogadta el, ezt többször szóban és írásban is megerősítette jóvá írták a számláján a plusz költségeket
Szóval pofázni és fenyegetni kell ezeket Bár kíváncsi leszek, hogy a következő számláján is így lesz-e -
lukit
csendes tag
Megoldásportálról tudtok valamit? A weboldalon egy üres joomla áll, a 21-es körzetes telefonjukat nem veszik fel, emailre nem reagálnak (mondjuk ez nem újdonság). A díjcsomagjuk még él, de volt benne pár változás, pl mp -> perc alapú, ami nem tetszik. Felszívódtak volna?
-
Gizmo94
veterán
válasz Biluxzsolt #10863 üzenetére
Álmodik a nyomor, hogy itt majd 0 roaming lesz. Ha lenne is bárhol, itt nem lesz. Ki fogod fizetni ezerféle egyéb formában duplán, ahogy eddig is.
-
dlaj
őstag
Köszi mindenkinek a kapcsolási díjhoz kapcsolódó hozzászólásokat.
Szomorúan olvasom, hogy már nem is annyira buli ez a flotta dolog. -
O.Lajos
tag
válasz stojesz #10868 üzenetére
alapvetően ill. általában csak tarifahűség alól kibúvó, mert ilyenkor az ún. kapott kedvezményeket érinti. tehát tarifaváltoztatás esetén, ha hátrányos számodra (ergo drágítanak), csak a tarifádat változtathatod meg adott szolgáltatónál, de a készülékhűséghez tartozó kedvezmény miatti kötbért ki kell(ene) fizetni ha a szolgáltatót ott akarnád hagyni.
-
NorbiG2
tag
vodafosnál vagyok flottába, 2014.03.25-ig hűségidős. Előtte egy nem hűségidős lakossági csomagban voltam.
Mikor azt kötöttem, előre fizettettek velem 1 havi díjat, mondván, náluk ez a szokás. Most 10.000 a kötbér ha bontom. A kettő között nem volt megszakítás, így ha kilépek a bandájukból, akkor kb 7.000-ret kéne fizetnem nemde? -
Sayuar
senior tag
válasz Dluinet #10867 üzenetére
Ez csak az egyoldalú ÁSZF módosítás esetén adhat felmondási jogot, és ha nem játsszák el a "közös megegyezéssel való ászf módosítást" ahogy azt a voda eljátszotta...
Hiába: ez volt az utolsó előfizetésem. Ha lejár, vagy sikerül majd a jövőben felmondanom, soha többet egy mobil telefon szolgáltatónál se nem lesz előfizetésem. Marad a prepaid. Az is külföldi (digi espana). És egy duál sim-es készülék. Egy magyar számmal (amire hívhatnak), amit évente 1x fogok tölteni.
Egy korábbi (2013-09-13) bejegyzésemben mintha ráéreztem volna erre a kapcsolási díjas szemétségre: #9561
[link][ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz harcosparej #10865 üzenetére
A vonatkozó jogszabály szerint "amennyiben a módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú előfizetői szerződést".
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Zeki
nagyúr
válasz harcosparej #10865 üzenetére
Egyre kapzsibbak ezek a mobilszolgáltatók.
-
harcosparej
tag
Családdal eddig mi is T-s flottában voltunk, kb 4 évet (drága is volt meg sz@r is ) Nekünk több mint egy hónapja jelezte a flottakezelő (állandóan hívogattam, lesz e változás) kapcsolási díj bevezetése lesz a legvalószínűbb így a ingyen hívás se annyira buli. Ezért döntöttünk a szolgáltató váltás mellett. Tesóm és anyum hűsége is pont augusztusban járt le. Katolikus flottában voltunk, apum révén.
„Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész.”
-
Sayuar
senior tag
válasz Biluxzsolt #10863 üzenetére
Az még csak politikai lózung, hogy jövőre teljesen megszűnne a roaming, azt még nem szavazták meg.
Egyelőre ez van megszavazva:
[link][ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz harcosparej #10859 üzenetére
Köszi!
-
dlaj
őstag
Sziasztok.
Trémobilos flottához tartozom, és ma jött a flottavezetőtől egy e-mail, hogy a telekom nov 1-től minden hívásra 4.98 ft bruttó kapcsolási díjat számol. Hallottatok már ilyet, vagy ez egy magán pénzbegyűjtési akció? -
pinnacle
nagyúr
2 éves Okostarifa hűségem 2014.04.27-én jár le. Azt mondták a Telenornál, hogy csak akkor mehetek át 2 éves hűséggel Telenoros flottába ha kifizetem a kötbért. Azért nem mehet a hűség tovább, mert lakosságiból üzleti ügyféllé válok. Nincs valami kiskapu?
-
Sayuar
senior tag
válasz snorbi82 #10854 üzenetére
Roamingban a legolcsóbb a spanyol Digi.
Feltöltő kártyás.Míg a "magyar" telekom cégek a maximálisan alkalmazható kisker árat alkalmazzák (amely jelenleg 24 eurocent+ÁFA), addig a spanyol Digi a nagyker árra (10 eurocent) csak 2 eurocent árrést tesz.
Vettem is egyet nyaraláskor. Már most olcsóbb itt Magyarországon a helyi hívás!, mint a hazai feltöltős kártyákkal (12 eurocent * 21%ÁFA * 300 Ft/Eu=43 Ft). Jövőre a nagyker ár 5 eurocent lesz, vagyis ha marad a spanyol Digi üzletpolitikája, akkor 25 Ft-ért lehet hívni az egész EU-t, másodperc alapon, hűség nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
snorbi82
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy flottában melyik az, amelyik külföldön a legolcsóbb... Itt értem Magyarország és Olaszország útvonalat... Előre is köszönöm a válaszokat!
Norbi
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
harcosparej
tag
válasz Sayuar #10852 üzenetére
Nem lehet. Tarifa hűség független a telefon vásárlással vállalt szolgálttói hűségtől. Minden képpen csengetni kell nekik. Alá se írnék ilyet. Tarifa választás szabadsága meglegyen mert 2 év alatt sokat változhat a világ. Szolgáltatói hűség még okés, mert ad mozgásteret.
[ Szerkesztve ]
„Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész.”
-
Sayuar
senior tag
egy kis off:
Ki lehet szállni kötbér nélkül valahogy egy 2 éves hűségidős flottás előfizuból, ha nem vettél telefont?
[ Szerkesztve ]
-
-
Dracula72
senior tag
-
LógaGéza
veterán
válasz SárkánySzív #10842 üzenetére
Meg is kaptam a választ, Finex Vodafoneos flotta: [link]
Láttam már jobbat is"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Zeki
nagyúr
válasz SárkánySzív #10842 üzenetére
A gofone nyár óta készül, szept.1-ére ígérve az indulást.
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz LógaGéza #10841 üzenetére
... jahhh!!!
Lehet ugyan az, mint ez itt... http://www.gofone.hu/
Hangzatos ígéretek, s aztán meg semmi!
a gofone is készül már legalább egy hónapja, vagy talán több is... nem is igen lesz belőlük semmi sem...
Szerintem megvették őket aztán annyi...Az a feladatunk, hogy segítsük és támogassuk, nem pedig, hogy elítéljük egymást. / Danielle Steel /
-
LógaGéza
veterán
válasz SárkánySzív #10840 üzenetére
Írtam nekik egy e-mailt, kíváncsi vagyok rájuk Bár az ilyen nagy szavak mögött nem szokott sok jó lenni...
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
SárkánySzív
aktív tag
Ezt most találtam skacok, esetleg ismeri valaki Őket?
http://dumaparty-mobilflotta.zz.mu/Az a feladatunk, hogy segítsük és támogassuk, nem pedig, hogy elítéljük egymást. / Danielle Steel /
-
Zénó75
tag
válasz Dluinet #10836 üzenetére
Sajnos a magas percdíjaknak semmi köze sem az adókhoz, sem az áfához. A megoldás a külföldi tulajdonosok profitorientáltságában rejtőzik.
Persze a médiában a másik verzió jobban hangzik.
Ausztriában a hazai ár többszörösét fizetik a mobilszolgáltatók a frekvenciatartományokért.[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz fireman123 #10834 üzenetére
:x pártoló tag bárki lehet 500Ft/hó, én is az vagyok
elvileg van t-mobile-os flottájuk is, de én még csak vodással találkoztamOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
pinnacle
nagyúr
válasz fireman123 #10834 üzenetére
Köszi! Csak azt nem értem, hogy külföldön miként tudnak olyan árat adni nyilvánosan, ami nálunk flottában sincs. Nem akartam elhinni, hogy a magyarországi Kika volt a legnyereségesebb (mégsem adták oda a dolgozóknak a prémiumot) a T-Mobile-nak is itt a legnagyobb a haszna (mégis kirúgtak egy csomó embert, fizetést csökkentettek), lehet, hogy mégis igaz.
[ Szerkesztve ]
-
fireman123
őstag
válasz pinnacle #10827 üzenetére
Én HTFSZ flottában vagyok, a flotta zárt, HTFSZ (tűzoltó szakszervezet) tagnak kell lenned, vagy egy tag ismerős kell aki a saját nevén köt neked szerződést (ezáltal ő kapja a nevén lévő max. 5 előfizetés számláját is egyben)...... sajnos csak 5 előfizetés lehet tagonként, azt meg szinte biztos minden tag kihasználja magának és családjának....
-
w.miki
veterán
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz stojesz #10821 üzenetére
A cég, és a flotta ágazata ügyintézésileg nagyszerű. Előzékenyek, gyorsak, és nagyon korrektek. Mi megvoltunk velük elégedve mind a mai napig tartjuk velük a kapcsolatot. Az már más kérdés hogy a pirosakkal megküzdöttünk nem is kicsit mint itt mindenki más aki vodkafosos.
A vodkafos az egy viccosztály, mivel hogy teljesen hülyének nézik a felhasználóikat.
A céget jó szívvel tudom ajánlani...Az a feladatunk, hogy segítsük és támogassuk, nem pedig, hogy elítéljük egymást. / Danielle Steel /
-
cekkk
veterán
válasz LógaGéza #10814 üzenetére
LEhet nem 7*10et hanem 7*5 de semmiképpen nem egyszer 10 lesz belőle
Akkor arra vigyázz, mert okt 1től módosulások vannak, és nehogy becsapjanak. Én már mindenkiből mindent kinézek(persze én vagyok a rosszindulatú tudom), de ezeknek ebből sok pénzük van, az az érdekük, hogy minél többen menjenek oda. -
Strauss
senior tag
Sziasztok!
DPI árlistát tud vki küldeni? ill belépési miegymást
thx." a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
LógaGéza
veterán
Kéne valakit keresni, aki ottvan, hátha a számláról ki lehet deríteni.
Nekem "Flotta 1"-es PDF van meg, amit küldtek, szeptember 6.-án lett módosítva utoljára, ott belföldi, nem emelt díjas irányba beszélhető le az előfizetési díj 100%-osan.
Egyedül azt nem tudom, hogy ha pl 7 SIMet vinnék be, akkor ott 7x10000HUFot kell fizetnem, vagy 1x10000-ret?
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
RZozo
aktív tag
Audit and Creditnek van néhány flottaajánlatuk, de sajnos elég komoly közvetítői/belépési díjat szednek.
-
LógaGéza
veterán
Jó lenne tudni honnan közvetít, mert most erősen gondolkozunk a családdal hogy oda lépjünk be, de sajna nem találok erről infót
-
nagyúr
DPi-n kívül nincsen másik flotta ami olcsóbb a havidíja, az sem baj ha nincs benne mobilnet.
A 10000Ft-os belépősek nem érdekelnek."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
kisbéci
tag
Sziasztok!
Valami értelmes flotta érdekelne, lényeges a sok net (min. 1GB). Aki tud ajánlani valamit írjon kérem. Köszönöm.
“On the first day, man created God” ― Daniel Delgado F.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Lexus, Toyota topik
- Öregszem
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest