- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
al_age
senior tag
Minden rendben van felém, köszönöm kérdésed.
Jelenleg egyetlen dolog aggaszt kis mértékben - közeleg a vizsgaidőszak.
Az pedig, hogy rég jártam felétek, csak magadnak köszönheted, hiszen Tőled csak nagyszerű dolgokat tudtam eddig vásárolni, amik nem mennek tönkre, így nem kell helyettük újat venni.
Tápot még mindig nem vettem normálisat, még most is a papíron 420-as Codegen van a gépemben. Egy időben nagyon be voltam zsongva, hogy újat vegyek, sőt ez néha még mostanában is rámjön, de rájöttem, hogy a tápom jól teszi a dolgát, stabilak a feszek (eddig még minden mérés 2% alatti ingadozást jelzett), most már a hűtése is jó, így, hogy az egyik ''ződ'' YS-Tech előlről szívja a levegőt, a másik meg hátul nyomja ki.
Majd ha elkezd szarozni, akkor veszek új tápot, amibe viszont 90%, hogy ventit is kell vennem. Gondolom sejted, hogy ezt hol fogom megtenni.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest