Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
viperabácsi
üzenetére
Ez nálam hobbi, ne keress benne racionalitást, én sem kerestem. Találtam nagyon olcsón egy gyönyörű szép vizes gtx1080-ast (tényleg ár alatt volt, a levegős 1070-esem egy tízessel drágábban adtam el pár nappal előtte
), ami megindította az ihletet, így olcsón összeszedtem hozzá az egyéb alkatrészeket (egy részüket a fiók mélyéről szedtem össze), így jött ki a hirdetett ár is. Nálam ez kb. így működik, amiket gépeket összerakok, azokat egy pár hétig élvezem, majd megunom és szétbontom vagy egyben eladom vagy családban megy tovább. Kb. ennyibe is került nekem összesen a projekt, amennyiért hirdetem, minden használt cucc, kivéve a radi (az zsír új EK radi lett) meg a ram.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LEGO klub
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- EAFC 26
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo P52s 15,6" i7-8650 32Gb ram, 512Gb Nvme, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ami megindította az ihletet, így olcsón összeszedtem hozzá az egyéb alkatrészeket (egy részüket a fiók mélyéről szedtem össze), így jött ki a hirdetett ár is. Nálam ez kb. így működik, amiket gépeket összerakok, azokat egy pár hétig élvezem, majd megunom és szétbontom vagy egyben eladom vagy családban megy tovább. Kb. ennyibe is került nekem összesen a projekt, amennyiért hirdetem, minden használt cucc, kivéve a radi (az zsír új EK radi lett) meg a ram.