Hirdetés
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phulee
tag
válasz
Crabface
üzenetére
Mert tizenév után most raktam először újra össze gépet és először AMD-t.
Köszi a tippet!
Igazából bele sem gondoltam, hogy levegőt szív és nem fúj. De logikus így utólag. Este 11kor hullafáradtan boldog voltam, hogy elsőre összeállt minden és hibátlanul elindult.Isteni szerencse, hogy ilyen gyorsan szétkapható. W11 telepítés után máris fordítok egyet sorsán...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Hogwarts Legacy teszt
- Milyen TV-t vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Igazából bele sem gondoltam, hogy levegőt szív és nem fúj. De logikus így utólag. Este 11kor hullafáradtan boldog voltam, hogy elsőre összeállt minden és hibátlanul elindult.