- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Chaser #51570 üzenetére
nekem két esetem volt, egy visszáru, hibátlanul, meg az SF600 javításom most, utóbbi genyós volt. a topicja nagyon megosztó, ha szummázni kéne, akkor az elmúlt egy évben eltört náluk is valami, mennek lefelé ezerrel. ügyetlen üfsz, két hetes kurzus után nem tudják azt sem, hogy hol dolgoznak sajna. nem javították a tápom egy hónapig, reklamáltam, hogy kéne vissza, jóvá akarták írni. ez azért volt probléma, mert egyrészt volt nekik 5db új, másrészt 40e helyett 62e volt és be akarták nyeletni velem a 20e buktát. két nap alatt sikerült átverekednem, hogy no-no. végül kaptam (új) cseretápot, de nem volt triviális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- MSI Z590-A PRO - Socket 1200 - Intel Z590 Chipset - alaplap!
- Kingston Fury Renegade rgb 32gb(2x16) KF436C16RB1AK2/32---aqua gari 2028.07.22
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest