Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
Strezi
üzenetére
Akkor ezek szerint gépészeti tagozatos voltál (Jedlik?). Én csak az infóról tudtam. Anno úgy
2009 körül volt a Crytekes cucc Győrben, ott hallgattam nálad (is), innét vágom.
Öntöde meg szerintem overkill egy ilyen munkára. Egy profi lakatos/esztergályos le tud gyártani manufaktúrában pár prototípust, aztán tárgyalás kici-ócóékkal és kalapozás közösségi finanszírozással. Talán ez egy járható út.
Én pár éve agyalok egy koncepten, mert sehol nem találtam olyan itx házat, amiben értelmesen el lehetne helyezni két dupla radit meg egy custom loopot, és már egy prototípussal is elégedett lennék, nem akarok vele bankot robbantani. Viszont még erre is nehéz embert találni.
HRicky:
Ha játék is lesz én csak SFX-L-t vennék. Minden venti ami 120 alatt van nekem hangos egy tápban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- G.SKILL 32GB (2x16) DDR5 7200MHz CL34 - Trident Z5 RGB - 99 hónap garancia
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Patriot Viper Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6400MHz CL32 - 10 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi