- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- IFA 2026: Jövőre Xiaomi villanyautók is kaphatók lesznek Európában
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- IFA 2026: Itt van, de még vitrinben maradt a Xiaomi 18 Fold
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
GTVili
tag
Azt inkább hagyjuk.... azóta nem megy az ujjlenyomat olvasója...
A vízállóságot nem is ellenőriztem, nem is volt szempont...Egyébként a Fixity-ben csinálták... elvileg "gyári" akksival, összesen 16500,-ért...
-
janeszgol
félisten
Most nem azért, de nézzük meg ezt az XA1-et. Nekem is van. Szerintem baromi szép. Emlékszem sokaknak nem tetszett, hogy az alsó-felső káva nagy a széle meg akkoriban szokatlanul keskeny volt. De nekem akkor is tetszett a forma. Amikor megnéztem egy boltban, rögtön megtetszett. Igaz a kijelzőjét anno szerette a Sony nagyon kékesre keverni 8500-9000 kelvin közötti volt a Sony akkoriban.
Gyönyörű telefon az XA1. (Meg az XZ, XZ1, XZ2, ezekből is van pár.)
-
helixP
nagyúr
-
ttt1
őstag
-
milkabrams
őstag
A Sony és az LG is a saját hülyeségének köszönheti a bukását. Anno mikor megvettem az LG V20-am, a fél munkahelyem a csodájára járt, pláne, mikor kipróbálhatták egy 89 ohm-os Beyer dt 770 pro majd egy Meze 99c társaságában, csak hát hiába mentek be a boltokba, egy darab GSM boltban lehetett kapni az egész országban. Ha lenne Sony egy vivo x200 pro kamera hardverével, nem kérdés, hogy azt venném.
-
GTVili
tag
-
cs.zs.
veterán
-
GTVili
tag
-
janeszgol
félisten
A természet rendje. A régi cégek elmúlnak, az újak felvirágoznak.
-
proci985
MODERÁTOR
nem lepődnék meg ha az Xperia brandet is kiszerveznék és eladnák valami kínai gyártónak, mint a TV üzletágat a TCL-nek
már megtörtént, Xperia 1 VIIt már bérgyártótól veszik
-
Wolfy33
senior tag
-
FireKeeper
nagyúr
Fáj látni, hogy egy ilyen cég, mint a Sony, ami ennyi fejlesztést adott a világnak, gyakorlatilag kinyírja saját magát. Mondjuk telefonban nagyon rég óta nem villantottak, de amit ilyen hagyatékkal tv szinten bírtak művelni. Mondjuk a többi japán cég sem brillírozik, nem bánnám, ha észbe kapnának.
Úgy tudom elképzelni, hogy ezeket már kiégett, demens idős emberek vezetik...
azért a sony-t mint céget nem kell félteni, csak a nagy pénzt már nem a műszaki cuccokból keresik. de amúgy jah, dolgoztam műszaki területen japókkal, nem egyszerűek...
-
Rigormortiis
veterán
nem lepődnék meg ha az Xperia brandet is kiszerveznék és eladnák valami kínai gyártónak, mint a TV üzletágat a TCL-nek
Fáj látni, hogy egy ilyen cég, mint a Sony, ami ennyi fejlesztést adott a világnak, gyakorlatilag kinyírja saját magát. Mondjuk telefonban nagyon rég óta nem villantottak, de amit ilyen hagyatékkal tv szinten bírtak művelni. Mondjuk a többi japán cég sem brillírozik, nem bánnám, ha észbe kapnának.
Úgy tudom elképzelni, hogy ezeket már kiégett, demens idős emberek vezetik...
-
FireKeeper
nagyúr
Ők még nem adták be a kulcsot, mint szegény LG? El nem bírom képzelni, hogy világszinten 100 darabnál többet el tudnak passzolni ezekből...
-
GTVili
tag
Lassan megkotlik az 5 IV-esem.... mi a túrót veszek majd helyette...?
-
mrThomi
addikt
Na dejó jön az 1 VIII így lejebb nyomja az 1 VII árát... Ja nem
-
Rigormortiis
veterán
Ők még nem adták be a kulcsot, mint szegény LG? El nem bírom képzelni, hogy világszinten 100 darabnál többet el tudnak passzolni ezekből...
-
MikeWazowski
veterán
Jajj de imádtam anno a z-met és az XZ-met. Sajnálom a Sony-t

-
FireKeeper
nagyúr
Meg nagyobb méretű zoom szenzor.
tekintve hogy már a mk VII-t se kapni itthon, nem tudom mennyi hírértéke van ennek

(bocs nem válasznak ment)
-
Elit3Zotya
addikt
-
cs.zs.
veterán
Hajrá!
5-6 év support, normális ár, és jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Alkalmi Vétel! Csere-Beszámítás! Gamer PC-Számítógép! Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 5 pro 2500U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor MagicPad 4 256GB White Karcmentes használt
- Add el nekünk!Apple iPhone 17e/17/17 Pro/17 Pro Max/17 Air
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia