Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lbence
aktív tag
válasz
perge666 #70014 üzenetére
Én tavaly nyáron még sokat jártam a Schwalbemmal (72-es) dolgozni, ő még bírta volna, én viszont már nem akartam kínozni és kicsit macerás volt, hogy a bukót mindig cipelni kellett és csak lakattal mertem bárhol otthagyni. De ha vkinek nincs kedve életben tartani ezeket az öreg jarganyokat, annak tényleg csak nyűg. Egyik barátom unokaöccse tavaly nyáron 14 évesen vett egy S50-et azóta azzal jár suliba, edzésre, külön-órára. Azóta vett rá gy korrekt rezót is, még alattam is 70-et megy.
Amikor megvették akkor kicsit rendbeszedték, azóta csak a sárvédőt kellett rövidíteni, és a rezót felszerelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest