- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
Real_Necro #4634 üzenetére
Végülis igen, jó lesz, köszi!
-
MC Pite
veterán
Nem tudom hogy inkább ide vagy a videósba való a kérdés:
A pocket skater-nek nincs valami olcsó klónja esetleg, vagy ehhez hasonló? -
MC Pite
veterán
válasz
forceberg #3596 üzenetére
Ezt is néztem, de ahogy a kolléga fentebb helyesen megjegyezte, minden cucc annyit ér amennyit használjuk - és a 999-es nem lóg ki a táskám (Caden K1) alól!
45 centi körül már majdnem vettem ilyen 4 szekcióst, mire rśleltem a mostanira. A 2,8/135 dslr-es terhelést ad neki, bitang nehéz, korrektnek tűnik vele.
Kár hogy itthon nem forgalmazzák...Szerk: találtam hibát is benne: a talpat mikor felrakom, predesztinálja hogy melyik vízszintezőt fogom használni, az állót vagy a fekvőt. Szerencsére amúgy is van a keresőben vízszintezőm, meg már eszerint rakom a talpat.
-
MC Pite
veterán
(#8062) Real_Necro (odaátról): A te állványodat is néztem, amiben kevésbé tetszett:
Kb azonos nyitott magasság mellett fele(!) olyan kicsire összecsukható a 999-es.
A korábbi tri és monipodom lábait is hasonló módon lehetett kiereszteni, a kis kínaival ez a művelet töredéke idő. Féltem hogy mennyire erős, de jónak tűnik - plusz jobban belegondolva a túrabotom is így rögzül, úgy, hogy a karom bedurran, akkor meg nem kevés erőt rakok rá, mégis bírja.
szerk: Nem tudom a 151cm mennyire helyes, magasabbnak tűnt, most összeraktam, 1 ujjnyira van az államtól a gyorscseretalp ha kihúzom magam.Az enyémen csak fordítható a középoszlop, illetve ami még előnyösebb, hogy pillanatok alatt monopoddá varázsolható az egyik lába - pl videózásnál ellensúlynak remek, de akár a gömbfej a középrésszel is átrakhat(vagy nélküle) akkor meg fullos monopod
.
Nem tudom ez a manfrotto volt-e, de valamelyikhez nem járt táska sem, ha ehhez jár, nem szóltam.
(Másik manfrotto amit néztem gyorscseretalpnál szerzett be kmoly feketét, mert kézzel nem tekerhető, azt meg nem nagyon szeretem, a nikonon még szódával elfér a talp ha már felraktam valahogy, de a fujin nem hiányzik feleslegesen).Eredeti szöveg, inkább idevaló:
"Állvány: szokás szerint hetekig állványteszteket olvastam, webshopokat túrtam.
Miért ez lett? Masszív, nagyon kicsire összecsukható úgy hogy hogy elég nagyra nyitható, mindez nagyon gyorsan, jó teherbírással, kis súllyal.
Fordítható középoszlop király makrónál, monopodnak használható gömbfejjel vagy nélküle, végre bélelt a szütyője hogy ne kelljen féltenem.Sok állványnál láttam ezt a lábrögzítést, masszívnak is tűnik, nem tartok tőle. Kapsz imbuszt hogy ízlés szerinti erőszükséglettel mozogjanak a lábak, plusz biztosító van a gyorscseretalpnál hogy nehezen csússzon ki véletlen, szerszám/érme nélkül(!) felrakható a talp, ami jól is tapad, és elég nagy a vágás az alján hogy 2cm-es tartományban bárhova rögzítsük.
30-40ezerig nézegettem állványokat, de mindnek volt valami baja. Ennek meg 17.000ért számomra semmi hibája, sőt gömbfej nélkül is piszok jó ár lenne érte.
Nézegessétek webshopokban mik vannak, hasonlítsatok, aztán szűrjétek le milyen, vagy kérdezzetek ha van még vmi.
Lehet csinálok video reviewot, még nem találtam a múltkor csak a tesóiról."Szal nem a világ legjobb állványa, de még árát nem nézve is nagyon korrekt az én igényeimnek, árát is belevéve meg ajándék
-
MC Pite
veterán
Üdv a kollégáknak!
Monopodot keresnék izibe a hétvégi amts-ra meg is szeretném venni.
Cullmann és Velbon 6-12 ezres modelljeit néztem, és a fő kérdés az lenne, mennyire használhatóak ezek a kis gömbfejek? A nagyobbik kolonc rajta a D5100+18-200VR lenne, 1,2kg környékén.Ha faszán elbírják ezt a gombfejek, akkor jobb lenne (kihajtható kijelző miatt rugalmasabb vagyok magasság tekintetében) - de ha ennyiért vacak van, akkor marad a legolcsóbb Velbon UP-400.
Nanomax 290/295 ill RUP-L43 II játszik a gömbfejes kategóriában.Legszimpibb a 295ös, mert nem patentos, elég magasra kihúzható és levehető a feje (ha mégse lenne elég erős pl).
Nem sok infót találtam a topikban erről, ill nem tervezek olyan (újabb) tripodot amihez lesz később külön fejem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged