- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
-
freelanced
addikt
Hello!
Kicsit átgondoltam és arra jutottam, hogy tényleg nem éri meg most vennem egy gagyi állványt, 20 ezerért, mert valószínűleg hosszabb távon úgy is kell vennem majd egy másikat, ráadásul az is benne van a pakliban, hogy megsérül a gép / objektív, ami további költségeket generálhat, tehát inkább bárhogy is nézem, muszáj egy normális állványt vennem.
Ebben az esetben a 30-50 ezer közötti kategóriából szeretnék egy állványt, lehetőleg fejjel. Nagyon szívesen meghallgatok külföldről rendelhető darabokat is de megköszönném ha olyat is írnátok ami itthon is beszerezhető mert elsősorban az érdekelne.
Köszönöm!
Szép napot!
-
-
freelanced
addikt
Rendben, köszönöm. Akkor lehet, hogy várok vele tényleg, ha 20 körül nincs elfogadható.
Egyébként ha nem külföldről rendelek akkor itthon 30 ezer körül lehet kapni fejjel együtt valami, vagy ennél is többet kell majd rászánnom? Persze egyetértek egyébként, egyszer kell megvenni, aztán ha vigyáz rá az ember sokáig használható még akkor is ha újabb modellek jelennek meg.
Van egy állványom jelenleg, de nem tudom milyen márkájú lehet, nincs ráírva, régebbi darabnak tűnik, de az is lehet, hogy egyszerű kínai. Viszont a lábak szerintem alumíniumból vannak a fej része pedig vas lehet, de nem bízok annyira benne, gondolom képről ti se tudnátok megmondani, hogy milyen lehet, vagy, hogy megbízható-e.
-
freelanced
addikt
Köszönöm mindenkinek! És ha esetleg most egy olcsóbbat veszek kompromisszummal? Melyiket tudnátok ajánlani esetleg így? Egy ideig úgy sem lesz nagyobb objektív szerintem, max a 90-es Tami. Aztán majd lecserélem később. Az a baj, most elég sok mindent kell vennem a gépemhez, egyébként nem spórolnék az állványon.
-
freelanced
addikt
válasz
Real_Necro #4729 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Fejet milyet érdemes venni mellé?Ennél olcsóbban nem fogom tudni megúszni esetleg? Nincs valami kocsit gyengébb alternatíva?
-
freelanced
addikt
Hello! Milyen állványt tudnátok ajánlani egy Nikon D3100 mellé? A közeljövőben egy fix obi beszerzését tervezem (35mm vagy 50mm), jelenleg 18-55 van illetve valószínűleg egy makróobjektív lesz mellé (talán Tamron 90 2.8), tehát nem ártana ha a középrészt is el lehetne forgatni / leengedni. Illetve lehet, hogy később lesz mellé egy nagyobb zoom, 200-as vagy 300-as. Ennek függvényében melyik állványt ajánlanátok? Sajnos nem áll túl nagy pénzösszeg a rendelkezésemre, tehát a lehető legolcsóbbat szeretném ami már elfogadható minőségű.
Köszönöm!
-
freelanced
addikt
válasz
forceberg #3524 üzenetére
Hello!
Köszi mindenkinek! Gorilla pad utánzat van, magasabbra lenne szükség a táj fotózására, egyéb dolgokra. Viszont ha lehet itthonról venném, csak végső esetben külföldről. Itthon melyik modelleket érdemes az alsó kategóriából? Csak mert volt pár fajta hasonló árban...
-
freelanced
addikt
Üdv! Melyik álványok ajánlottak a legolcsóbb kategóriából? Tehát már a legalsó ár érdekel ami már vállalható kategória. Nikon d3100/18-55mm mellé lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest