- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
-
válasz
MC Pite #3593 üzenetére
Én is tök olcsón vettem kínai állványt és most az elmúlt pár napban élesben tesztelhettem, igaz nekem nagylátó alá kell, de akár több perces expókhoz is.
MindenForintjátAUD-ját megérte. Nem tökéletes, de full fém az egész.[link]
Én olcsóbban vettem, lehet, hogy most is van olcsóbban, csak körül kell nézni. -
Real_Necro
veterán
válasz
MC Pite #3593 üzenetére
Az enyémhez gyakorlatilag semmi nem volt, de tudtommal Manfrotto ilyen, ha valamit szeretnél még hozzá, mint én pl az acél tüskéket, akkor zsebbe kell nyúlni. Utóbbi nekem ~8eFt-ba került. Hordtáskából már Cullmann-t vettem, mert egyrészt sokkal olcsóbb volt, másrészt nagyon kényelmes, valamint nem rikít messziről a Manfrotto felirat (helyette fehér Cullmann van).
Induljunk azért abból ki, hogy más gépre használod Te és másra én. Nos ne vedd sértésnek, de a Te állványodra tuti nem raknám rá a DSLR-t 70-200-al a végén. Persze milcet meg kompaktot az alacsonyabb kategóriájú állványok is megtartanak.
Én ezt a csavaros megoldást sem tartom biztosnak. Van nekem is túrabotom, van amelyiknél pont ez a rugós csavaros rögzítése adta meg magát és egyszerűen szétesett. Manfinál ezt bilincsekkel oldják meg, ami véleményem szerint masszív darab. Kíváncsi lennék, hogy valóban tudja e a 6kg-os terhelést, az enyémre 7kg van írva. Sőt, akár arra is, hogy egy berázás után mennyire gyorsan/masszívan vesz fel stabil állapotot.
Esetleg ezekről videót tehetnél majd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videós, mozgóképes topik
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest