- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
freelanced #4781 üzenetére
Ha stabil, de nehezebb állvány kellene, akkor nézegess használtam Manfrotto 190-et, vagy 055-öst. Ha utazós kell, az már bajosabb.
-
-
válasz
freelanced #4750 üzenetére
Akkor inkább ne vegyél szerintem, mert csak idegeskedni fogsz. Aztán meg a végén már 2-3 normális állvány ára fog állni a kacat kompromisszumosokban, vagy egy törött gép és obi árában.
-
válasz
freelanced #4730 üzenetére
Vannak olcsóbb alternatívák, csak nem feltétlen érdemes megvenni őket. Az állványt egy életre veszed, egyszer kell kipengetni az árát.
-
Real_Necro
veterán
válasz
freelanced #4730 üzenetére
Az általad felsorolt dolgokra szerintem érdemes stabil vázat keresni. Lehet venni olcsóbbat, de vagy nem lesz stabil, vagy szívni fogsz a korlátozott felhasználhatósága miatt.
Fejből én egy kínai koppintott gömbfejet használok, amit már kellett javítani, egyébként Vanguard pisztolymarkolatos gömbfejet ajánlanék, igaz van, akinek az sem jött be.
Klemice:
Nekem meg ezt dobja a gugli: [link]
Egyébként mire jó ez a nem éppen építő jellegű beböfögés?
-
Real_Necro
veterán
válasz
freelanced #4727 üzenetére
Persze ehhez még egy fej is kellene.
-
Andrew31
senior tag
válasz
freelanced #3522 üzenetére
Szia!
Milyen kellene?
Konkrétan tegnap jött meg nekem egy 1500Ft-os Gorilla utánzat, ami már vállalható. Ha ember magasságú kellene akkor ~10-15-től a csillagos, kinek mi vállalható és pénzt érő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Dell notebook topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 4K-s üzleti monitor érkezik az EIZO gondozásában
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest