- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
izisz
senior tag
válasz
compi.hu #5211 üzenetére
- fonnyadt, 12V-os táp egy nagy alu asztalhoz -> szerintem rossz a csillagállás
- épp az előbb láttam egy bontós videót, számos alkatrész plexiből van hozzá... (nem csak a vezérlő dobozhoz)
- a váz felépítéséhez csak a profilok végeinél használnak rögzítést (csavar) nincs corner bracket
- ami az én szememet legjobban szúrja, 8-as rudak a Z-re, abból is 4 darab. Ok, a 4 db még lehetne jó, de láttam 8-asokat élőben, remeg az asztal, Z wobble szaga van a dolognak, nem elég masszív a felépítmény
- board: a videón nem láttam a vezérlő IC-t, de a board külsőre majdnem az anet boardja (persze "designed by tronxy" rajta vigyorog...) -> nem túl bizalomgerjesztő, ha még esetleg egy mega chipre sem telt... (egyelőre ez csak spekuláció, nem tudom milyen IC van rajta)
És mindez ~75E. Nem mondom, hogy full rossz, de fenntartásaim vannak vele kapcsolatban.
Ehhez képest egy prusa asztal ugyan mozgatja a tárgyat előre-hátra, de kiindulva a creality-tevo minőségből, személy szerint nem tenném a voksom erre a tronxy gépre (sem), hiába jó áron van.(#5216) blountex: Szerintem az MK3 leginkább a kiforrott FW-el nyer. Power panic? Valahol fentebb pont írtam, hogy hacsak nem pillanatnyi áramkimaradás van, akkor a hajára kenheti a user (talán PLA esetén nem, ha nem fűti az asztalt a user).
A Józsi féle filament szenzor - na az jó húzás, tényleg, azt elfogadnám, amint Marlin beemeli a támogatást.
A Bondtech gear - frankó, de külön is meg lehet venni.
Trinamic driverek - bármikor megvehető és Marlin natívan támogatja (persze még nem minden prusa féle funkciót), egyre jobban. (a board maga viszont számomra kecsegtető)
Számomra a legfrankóbb cuccuk a spéci fűtött asztaluk, hogy régióra bontott melegítés van, amivel szerintem egységesebb hőmérséklet érhető el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Kioxia 256GB NVMe SSD 2230-as méretben 51% és 83% közötti kondíciókkal 6db van
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest