- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hulot
tag
válasz
azbest #15058 üzenetére
Csak úgy tudom leírni, hogy kívül fehér műanyag, oldalán USB TV STICK felirattal felül, alul FM Radio felirattal. Egyik végén antenna csatlakozó, másik végén USB, vékony oldalán egy mini usb csatlakozó van. (Hasonló, mint a fórumban sokat írt DVB-C/DVB-T tuner, csak ez analog adásokra való kivitel.)
Az astrometa oldalán lévő programokat próbáltam, nem jó. Vagy nem volt kép, vagy nem tudott időzítetten felvenni, már elfelejtettem.
A ChrisTV PVR-el volt egyedül minden jó, de lejárt a próba használhatósága. -
Hardtech
aktív tag
-
-
sziku69
őstag
válasz
azbest #14989 üzenetére
Néztem én is közben. Valóban elég drágák a márkás eszközök.
Viszont a youtube-on találtam pár videót ezekről a kínai cuccokról. egész jónak tűnnek.
Pár hete kezdték el tesztelgetni őket. -
Zotya0218
tag
válasz
azbest #14903 üzenetére
Végre valaki!
Pont itt keresgéltem én is. De bárhogy állítgatom, csak nem tudom megcsinálni. Lehet, hogy ezen eszköz nem támogatja? Az öreg Hauppauge meg támogatta? Ott csak feldobtam a MPC-hc és minden tökéletes volt! Megkerestettem a csatornákat és néztem is a tv- t, kiválló minőségben! Persze mind a vlc, meg annak is a saját gyári alkalmazása ugyan ilyen váltósoros lehetett, mert ugyan ilyen volt a kép. Most nem tudom mi tévő legyek? Mit kellene csinálnom? Nézelődtem a neten, de manapság nagyon elvétve találni belső pci ex 1x kártyát.
De mi van, ha rendelek egy belső u.i. avermedia, vagy hauppauge- t és az is ilyen? Jaj mi tévő legyek? -
Bence008
tag
válasz
azbest #14881 üzenetére
Egy Realtek RTL2832u noname tunerem van eBay-ről és kettő Evolveo Mars. A Tvh egy Synology NAS-on fut, így sok mindent nem tudok mókolni.
Hétvégén kiiktattam egy antenna osztót a rendszerből, két nap folyamatos vétel mellett 0 error volt a stream-ben, már kezdtem is örülni, erre tegnap estére millió error-t dobott és megállt. Még arra gondoltam, hogy antennát cserélek, mert egy 10+ éves lepke van fent még az analóg időkből, LTE szűrő nélkül és arra gondolok, hogy időnként zavarja/gyengíti valami a vételt. Viccen kívül mondom, hogy a szomszéd Simsonja is gyanús, már összeraktam, hogy amikor elmegy vele a ház előtt, olyankor bukik egy hatalmasat a jel. Mindenesetre egy Triax Digi 343 felkerül a héten, új osztót is vettem, aztán folyt. köv.
-
zolee145
tag
válasz
azbest #14847 üzenetére
Végül HDMI - DVI kábel lett, már össze is kötöttem, működik. Van kép, HD, minden szuper. csak épp hang nincs... Vettem egy RCA - 3,5 jack átalakítót, de csak zúgás hallatszik. S/PDIF van a beltéri hátuljára írva, gondolom ahhoz az RCA kell. vagy van ott még valami okosság? Esetleg valamit állítani kellene még valahol?
Csak jó lenne hallani is az adás hangját, nemcsak nézni. -
Bozek
nagyúr
válasz
azbest #14847 üzenetére
Magyarországon is elérhető a Delock kábel, igaz, 17 ezer Ft. Szóval tényleg nem olcsó.
-
-
válasz
azbest #14829 üzenetére
LNB ő micsoda? És jó lehet neki a floppy csati egy az egyben? Szerintem igen, de nem akarom agyonverni a kártyát.
Nem akarnám elállítani az antennát, csak elméletben játszottam el a dologgal. Vevőfejtől nem függ ez amúgy?
Nincs már meg a T-s szolgáltatás, le lett mondva, csak nem vitték el a fejet meg a tányért. -
válasz
azbest #14743 üzenetére
Kábel. Behozták ugyebár a horizon rendszert, ahol a set-top boxban nincs modem. Ezért kell neki a net kapcsolat. Ami nem gond, de:
- nem tudom, bridge módban működik-e
- nincs rajta wifi antenna, ezért viszik mindenhol a falon kívül a kábelt
Ennél nagyobb balf@szságot nehéz elkövetni. Nekem nem kellene a horizon-os szolgáltatásokból egy sem, de a régi boxokat már nem adják. Nevetséges.
Igen, az új tévéken van CI+, de nekem két, régebbi LCD-m van, amik hibátlanul működnek, és ezért nem cserélnék.
Tehát amit keresnék, az valami olyan box, amiben van CI+ foglalat. -
Dolphine
addikt
-
mzso
veterán
válasz
azbest #14670 üzenetére
És azon, hogy ugyanilyet vagy a másikat vegyem? Mert az lenne lényeg. De ebben nem vagyok előrébb.
"Ha 2-3 évig bírja, akkor napi 5-10 forintba kerül."
Ha 24/7-ben menne.
(#14669) Bozek
Nem igazán értek egyet. Kopó, fogyó eszköznél lehet elfogadható, de nem ilyennél.
Annak sem örülnék, ha 3 év után egy mukk nélkül meghalna a pendrive. -
mzso
veterán
válasz
azbest #14664 üzenetére
Én objektív dolgokra gondoltam.
Tartósság, megbízhatóság. (Az Astrometa 2,5 év után gondolt egyet és elhalálozott)
Meg hogy mekkora jelerősséggel bírkózik meg. (Az Astrometa sokszor kínlódott közszolgálati adókkal meg a magas frekvencián lévő adókkal (digi life/world) Kíváltképpen kánikula esetén.)
-
klaczi
aktív tag
válasz
azbest #14645 üzenetére
Elkerültem a koax kábelt.
F csatlakoző dugókat csavartam az elosztóra. Rádugtam a tunert. Onnan USB hosszabító megy a gépbe.
Nem terheli semmi az USB dugeszt és nincs felesleges koax kábel. Jó egészségben vannak.
Az olvasott tapasztalatok alapján nem állítom, hogy idővel nem adják meg magukat, de mindent megtettem, hogy elkerüljem. -
Luftos
csendes tag
válasz
azbest #14604 üzenetére
Tegnap addig evett a fene hogy ráporbáltam egy kölcsönkért humax t-homos (elvileg dvb-c) boxxal az egyik tvvel ideiglenesen, kb 15-20 csatorna bejött rajta azok amik anno iptv mellett is, csak a koaxkábelt lehet ki kell cserélni mert kissé már gajra ment a szigetelés rajta... elvileg ez a szolgáltatás már több mint 5 éve tuti nem él de azóta is fogni rajta csatornákat (anno iptv mellett is így futott 1 tv...) Szóval most már várom a tunert és első dolgom kipróbálni hogy azzal megy e gépen is a téma... ha nem akkor antenna vétel lesz
-
Luftos
csendes tag
válasz
azbest #14598 üzenetére
Nah körbe néztem a padláson is sajna nincs régi antenna de viszont régebbi előfizetésből van kábel behúzva még évelején arról futott a thome iptv szolgáltatása és de mellette volt 1 tv amihez boxkellet a digitális átálláskor ugyanis csak 1 tv ment iptvvel, idén váltottunk invitel iptvre... a kérdés a következő abban a kábelben lehet még élet? Gondolok itt kódolatlan csatornákra tunert már rendeltem az ajánlott mygicát.
-
Luftos
csendes tag
válasz
azbest #14594 üzenetére
Még akkor annyit kérdeznék hogy ennek: [link] a vételi képességei milyenek lehetnek? Mórahalmon lakom Szegedtől 25 kmre megnéztem elvileg az adó torony légvonalban 21km re van tőlem ilyen esetben szükséges a gyári antennán túl valami jelerősítő vagy külső antenna vagy tetőtéri?
-
Luftos
csendes tag
válasz
azbest #14590 üzenetére
Optika kábellel kapjuk az iptv szolgáltatást onnan megy a routerbe ami a netet wifit mindent intéz innen megy tovább a tvknél lévő boxokhoz.
A mindig tvs megoldás egyébként szimpatikus mert az alap csatornák bőven elegek lennének egyéb műsor film úgy is beszerezhető más forrásból...+ még elvileg ezzel adott lenne a mobilitás csak a lefedettség a kérdés de a lefedettségi térkép alapján szerintem nem vészes a helyzet bár kültéri egységet ír(nem tető antennát) kérdés hogy egy sima tuneres megoldás megbirkózik e így a dologgal vagy szenvedés lesz a tvzés?
ide kapcsolódóan kérdés hogy ez mennyire lenne jó a célra? (külföldről nem biztos hogy rendelnék annak ellenére hogy szoktam de műszaki cuccokban szeretem ha van garancia...)
[link] -
róland
veterán
válasz
azbest #14570 üzenetére
Működik Windows alatt is a Mygica T230.
JHONNY 79: Minden olyan tuner, amelyik képes a DVB-C adást venni. Pl.: AVerMedia TD310
-
MrAndrewT87
csendes tag
válasz
azbest #14525 üzenetére
Koszonom a gyors valaszod. Ha jol értem akkor két megoldásom maradt.
1. DVB-C tuner beszerzese es az eddigi kabelen vígan tv-zek tovább( +kerdes h pl egy ilyen barhol kaphato set top box ami tud DVB-c az monitorra kotve szamitogep nelkul siman funkcionalhat jol nem?)
2. Beszerzek a tunerhez egy belteri antennat beledugom es meglatom hogy befog e valamit (habar igy csak 2csatornaval lesz tobb 😂 )
Bocs ha lámák a kérdésekköszi
-
123xyz
aktív tag
válasz
azbest #14486 üzenetére
Digitális kábeltv van nálunk (Oláh és társa, kis falusi szolgáltató), én meg egyszerűen a laptopon szeretnék tévézni, és mivel az analóg usb-s tv tuner (feltételezem jóval) olcsóbb, mint a dvb-c változat, amiről azt sem tudom, működne-e, ezért gondoltam elég lesz az analóg megoldás. (Ha jól olvastam, a dvb-c csak akkor működik, ha nincs kódolva az adás, az meg szerintem nálunk kódolt - a set top box is kártyával megy csak).
De ha el vagyok tévedve, nyugodtan javítson ki valaki
-
duke
aktív tag
-
Genji
őstag
-
Peppo
őstag
válasz
azbest #14414 üzenetére
Tud pip módot, csak minimális beállítási lehetőségekkel. Kb. kimerül annyiban, hogy be- és kikapcsolod, ill. kiválaszthatod, hogy melyik sarokban legyen a másik kép. És azért a monitor két kis hangszórója sem teljesen ugyanaz, mint ami a gépre van kötve.
Igazából kényelmi szempontok miatt keresek ilyen megoldást. Sokkal egyszerűbb lenne használni, ha a gépen keresztül menne. A plusz monitor sajnos nem megoldás, mert nem fér el. Pedig azt vennem sem kellene, mert megvan még a régi.
-
GabGara
csendes tag
válasz
azbest #14398 üzenetére
Csoda nem, ám egyre több felé olvasom, hogy az LD képi anyagát HD ben rögzítik. Minekután a videó analóg, így azt talán tényleg nem árt a lehető legjobb minőségben digizni. Szerény lehetőségeimhez képest én magam is azon vagyok
Igen, digitális hang van lézereken méghozzá AC3. A lejátszómnak sajnos nincs digi hang kimenete, így be kell érjem az analóggal (egyelőre). Köszönöm a linket, átvágtázok!
-
GabGara
csendes tag
válasz
azbest #14392 üzenetére
Igen, hardveresen! Köszönöm! A maximális bitráta 10.000 Kb/s. Közben annyit kiderítettem hogy az AVerMedia H727 képes 15.000 kb/s es mpg2 felvételre. Szembeötlő különbséget okozhat ez a +5000? Érzésem szerint nem, mert a gyári DVD-k sem igen haladják meg a 10.000-t. Tévednék?
-
róland
veterán
válasz
azbest #14375 üzenetére
Windos-on (mondjuk 10-en) milyen meglodás van erre a kérdésre?
(Fél délelőtt sz...m magam a w_scan-nel, mire kiderült, hogy az egyetlen használható Ubuntu telepítésemen 3.13-as kernel van, a MyGica meg 3.19-től támogatott. S azt a rendszert most nem tudom újratelepíteni.)
-
törölt tag
válasz
azbest #14363 üzenetére
"mert egy tunerrel egyszerre csak egy muxon lévő csatornák közt lehet válogatni"
Igen, így van (több stream esetén). Egy stream esetén bármelyik behangolt csatornát/adást eléred.
... de, a stream szoftvert csak egyszer kell megvenni (a szerver szoftver és a mobil app-ok ingyenesek) és a további turnerek már lényegesen olcsóbbak, mint az alapcsomag. -
róland
veterán
válasz
azbest #14331 üzenetére
Kösz!
Múltkor a DVB-T része érdekelt, de közben kiderült, hogy a helyi kábeltévé szolgáltató - végre - az analóg előfizetés csatornáit decembertől digitálisan is elérhetővé tette.
Így most a tvheadend és MyGica t230 DVB-C párosítás működésére vagyok kíváncsi. Nálad hogy működik? Mert fórumon olvadtam olyat, hogy linux alatt problémás a -C rész működése. -
válasz
azbest #14320 üzenetére
Igen, csak a kieg. csomag kodolt, ami gyakorlatilag 1db csatorna, de az nem is erdekel. Tehat ha megveszem ezt a 6.000Ft-os kutyut, akkor abba be tudom dugni a tv kabelt es tudok tv-zni a gepen? Nem kell hozza kulon box, csak ugy siman megy mint ha egy regi kocka tv-be dugnam a kabelt?
(win8.1)
-
Avermedia_hu
senior tag
válasz
azbest #14187 üzenetére
(nekifutok még egyszer, remélem most nem száll el az üzenet- a Mátrában gyenge a net
)
Elnézést, utólag látom, mégis megjelent az előző bejegyzés.Az AVerMedia csak a saját gyárában gyárt. Soha nincs bérgyártás. Ez minőségbiztosítási okokból van, a gyárban Toyota system van bevezetve.
A kínai gyárak azért is olcsóak, mert magas a hiba arány, tehát a minőség gyengébb. A garanciával nem szeretnek foglalkozni, inkább odaadják kedvezményként, és zúzd be magad. Ne küld vissza.
A garancia csak egy év. Ami Magyarországon ok, de az EU évet ír elő. Nem tudom meddig lesz MO-nak mentessége. Az AVerMedia nem cimkézi külön az EU országokat, a magyar vevő ugyanazt kapja, mint a német.Az adók és közterhek hatását simán látni, ha megnéztek egy cseh vagy lengyel webshopot. Az AVerMedia termékek garantáltan ugyanolyan gyári áron indultak. (ezt látom)
Az Alza.cz olyasmi, mint nálunk az Edigital. Jó összehasonlítási alap. (vámtétel is ugyanaz: usb tuner: 14%, PCIe tuner: 0%) -
Avermedia_hu
senior tag
válasz
azbest #14187 üzenetére
Az AVerMedia saját gyárban maga tervezi és gyártja a termékeket.
Ennek elsősorban minőségbiztosítási okai vannak, Toyota min.bizt. rendszerben.
Egy kínai gyár termékeiért soha nem vállalnánk a felelősséget.
Az árakba érdemes az RMA költségeket is beleszámítani. Amikor 5-6 ezer valami a kínainál, azon 1 év garancia lesz, amit inkább kedvezményben kapsz meg. Zúzd be magad, ne küld vissza.
Az EU-ban a magyar piac egyébként kakukktojás, minden EU országban 2 év garanciának kellene lennie. Az AVerMedia ezért sem különbözteti meg az egyes EU országokat. Nem kap kevesebbet egy német, mint egy magyar.
Az adók és közterhek hatásait szépen lehet látni, ha rákerestek termékekre pl. cseh vagy lengyel webshopokban. Az Alza.cz olyasmi, mint nálunk az Edigital. -
Bozek
nagyúr
válasz
azbest #14185 üzenetére
Ha kereskedelmi mennyiséget rendel, akkor nem 6 ezerért kapja meg ugyanazt, hanem mondjuk háromért. Innentől fogva már hatszoros az árkülönbség. Az meg a másik, hogy az Avermedia és a Delock termékeket nem kínai árustól veszik, innentől fogva még az a 3 ezer Ft is túlzás lehet.
A közterheket meg lehet akár ide számítani, de hány terméket adnak el az ilyen üzletek egy hónapban? És ezek közt vannak olyanok, amik nem 16 ezerbe, hanem mondjuk 50-60 ezerbe kerülnek, azokon nagyobb a haszon. Szóval az erős kifejezés, hogy a közterhek miatt ilyen drága. -
Bozek
nagyúr
válasz
azbest #14031 üzenetére
És min? A rendes tetőantennán fogja? Én azt hittem, hogy arra az FM-re gondolnak, ami amúgy jön a kábelen (nem a digitális rádiók). Legalábbis a Tarr-nál az analóghoz fel volt tüntetve pár ilyen frekvencia.
Egyébként jah, rá is van írva, hogy FM, meg nekem is ilyen van.
-
ggg1
aktív tag
válasz
azbest #13982 üzenetére
Én is igyekeztem a témánál maradni: a kalóz megoldást azért említettem, mert tulajdonképpen ott is az történik, hogy a kódkártya és a dekódoló célhardver van kiváltva egy a Linuxon (pl. DreamBox-on) futó célszoftverrel, ami így totálisan kódkártya és dekóderhardver nélkül dekódolja a műholdról jövő jelet.
Szerintem a két történet nagyonis hasonló, célját és működését tekintve is.
Talán működésében csak annyi a fő különbség, hogy a nagra2 esetében tényleges feltörésről beszélhetünk, a nagra3 esetében pedig egy példányban legálisan jön létre a dekódoláshoz szükséges kód egy legális privát kulcsot tartalmazó kódkártya birtokában, és az így létrejött (folyamatosan változó) kódot küldözgetik tovább azoknak, akik már nem legálisan nézik az adást. De a lényegét tekintve az ő lejátszójukban sincs sem kártya, sem dekóder hardver, csak a dekóder szoftver végez minden dekódolást a Linuxon.
Kérlek, javítsatok ki, ha rosszul értem!
-
badhead
csendes tag
válasz
azbest #13978 üzenetére
A kábeles digi még a régi elavult nagra2 rendszert használja, ezért tudja pc-n nézni. Nem kell kártya és/vagy modul, csak a megfelelő plugin. Szoftveresen le van képezve az egész. Ez persze illegális, ha nincs előfizetése az érintett csatornákra.
Ezt az elavult rendszert a digi műholdon 2010-ben leváltotta egy újabbra, a 3-as verzióra, mert sok volt a kalóz néző és komoly bevétel kiesést okozott. Kábelen valószínű sokkal nagyobb költség lenne a verzióváltás (kártyacsere... Stb.), mint az a néhány kalóz néző.
A kábeles digi párhuzamosan használja a 2-es és a 3-as rendszert (simulcrypt), így működik a ci+ a 3-as rendszeren. A 2-es verzió a régi mpeg2 sd boxokhoz van. -
ggg1
aktív tag
válasz
azbest #13969 üzenetére
Igazad van!
Én is tapasztaltam már régebben, egyszer-egyszer, hogy más cím van
az EPG-ben, de ezt én nem érzem egy általános jelenségnek.
Kb. évente egyszer, ha észreveszek ilyet, pedig amikor tévézek,
sokat kapcsolgatom, és mindig EPG alapján böngészek.
Régebben, évekkel ezelőtt föltűnt bizonyos csatornáknál ez többször,
de csak bizonyos csatornáknál.
Azóta meg elvétve tapasztalok csak ilyet nagyritkán.Igazad van abban is, hogy talán épp a Viasat volt az, ahol többször
láttam ilyet. Egy időben meg a Parlament TV-n ment folyamatosan
más az EPG-n, mint a valóságban, de ez is kb. egy éve volt,
aztán - gondolom - észrevették, és javítótták. Azóta az is jó. -
ggg1
aktív tag
válasz
azbest #13978 üzenetére
"Természetesen a kártyát nem tudja klónozni [...]
A nagy titok ott van, hogy a dekódoló kulcs hogyan jusson el a kártyához."Hogyne lehetne a kártyát klónozni!
Csak épp fölösleges fizikailag klónozni, ha a már beolvasott adat bent lehet a számítógépben.
Nem is kell fizikailag a kártya.
Erről próbáltam írtam föntebb is. Én úgy tudom, ezek a "továbbszolgáltatott" dreamboxos dolgok úgy működnek, hogy a kulcs a dekódoláshoz egy példányban generálódik a szolgáltatás tulajdonosánál, majd azt minden változásnál továbbküldi interneten azoknak, akik veszik tőle a szolgáltatást.
A műholdról megkapja szépen mindenki ugyanazt a jelet, és ugyanazzal a kulccsal mindenhol dekódolódik, mintha ez egy helyen, egy példányban történne, csak épp ténylegesen szimultán több fogyasztónál történik egyszerre.Erre van egy az eszközön futó célszoftver, és kész.
-
Atomantiii
addikt
válasz
azbest #13912 üzenetére
A sima DVB-T verziós ez lenne: http://logout.hu/bejegyzes/azbest/usb_dvb-t_tuner_rtl2832u_r820t.html
Míg a másik a DVB-T2-őt tudó verzió lenne: http://logout.hu/cikk/dvb_t_t2_c_fm_dab_usb_tuner/bevezeto.html
Vagyis nálam a második verzió erősebben veszi ugyanazt a jelet, tehát stabilabb a működése, nem annyira érzékeny a tunerje, mint az első verziónak.
-
Killerlaca
senior tag
válasz
azbest #13828 üzenetére
Igen a tévé egy régebbi LCD tv ezért igen az analog adás.
A tuner ugy analog/digitális adást is tudja kezelni.
A lényeg az igen, hogy a jelszint csökkenés miatt akad a gépen a tv.
Ha lekapcsolom a tv vagy ki húzom belőle a koaxot akkor jó.Mit tudnék tenni, hogy jó legyen?
Köszi
-
bebe159
aktív tag
válasz
azbest #13770 üzenetére
Köszi a választ! Én sem tudom milyen kimenetekről beszélek.
Iptv-t nem hiszem, hogy néznék rajta, az van, csak olyan helyre fogok menni, ahol nincs, viszont a tvmet nem vihetem mert túl nagy. Ott nem tudom milyen a szolgáltató.Ezek szerint a mindigtv-shez dvb-t kell, ha kábelest szeretnék rádugni, akkor dvb-c ugye?
Ezzel szerinted lenne adás, vagy használhatatlan? Jól gondolom, hogy az ingyenes csatornák bejönnek az antennával, de ha koaxxal rádugom a kábelest, akkor már nem?
Távirányító nem lényeges, nem ülnék tőle méterekre
-
flash-
veterán
válasz
azbest #13752 üzenetére
ja én nem kártyaolvasós analóg hagyományos kábeltv-s tv tunert keresek hanem olyat aminek egyik végét be tudom csatlakoztatni a notebook usb csatolójára másik végén pedig ott a koax antenna csatlakozó.
ilyen jellegűt keresek:
ilyenből van gigabyte, leadtek, avermedia, nem tudom melyiket vegyem,semmi extra dololg nem kell csak megbízható legyen és menjen win 8.1 alatt..
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest