- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
klaczi #14647 üzenetére
Nekem egy AverMedia TD310 van. Az is néha gondol egyet és nem ad képet, pedig látja minden lejátszó. Olyankor eltávolítom az eszközkezelőben, majd újra megkerestetem és már van kép.
"Egyenlőre a fiókban pihen."
Mivel egyenlőre?Bocs, de ez mindig szúrja a szemem. A helyes szóhasználat az "egyelőre".
-
lionskull
tag
válasz
klaczi #14643 üzenetére
Astromedia nálam is jár, egy év használat után egyszerűen úgy döntött hogy ő most megkukul, pedig látszólag nem lett semmi baja, egyszerűen csak meghalt szép csendben. Delock meg szimplán kezd szétesni használat közben, az usb csatlakozót szép lassan elengedi a forrasztása, hogy úgy mondjam, kissé flexibilissé kezd válni. De még működik, csak új csatornát nem tudok rajta keresni, mert attól összeomlik. Kártyás, analóg cuccokkal ilyen bajom nem volt, csak ugye, mindkettő teljesen analóg. Közben vaterán rábukkantam egy Cablestarra, csak előtte már rálicitáltam egy ebay-os Technoterendre, de azért kösz a tippeket! Szóval ha túllicitálnak akkor a vaterás darab lesz ha nem akkor az aukciós.
-
Nem_jo
csendes tag
válasz
klaczi #13921 üzenetére
Nálam a DVBViewer nem nyert! A magyar nyelvűségét leszámítva rosszabb, mint amit a CD-n mellékeltek. A hardvert a Win nem tette fel, sőt még a neten sem talált megfelelőt. Így természetesen nem is működhet. A saját CD-ről telepített driverrel a keresés eredménye csak 714 MHz felett látszik. Ennél már jobb a TotalMedia, az néhány országnál már 354 MHz-es adókat is talál. Vagy a hardver nem alkalmas többre, vagy én csinálok rosszul valamit. Ez utóbbinak jobban örülnék, mert azon még lehet segíteni... A hardver (USBtv) olyan amilyennek legyártották. Nem lehet véletlen, hogy az országok 80%-ánál (több mint százat kipróbáltam már) 714 MHz-nél van az első találat.
Üdv. -
Nem_jo
csendes tag
válasz
klaczi #13921 üzenetére
Köszönöm e hozzászólást (Klaczi), hasznos volt számomra, bár a sikerem nem mondható teljesnek. Tetszik hogy a program magyarul beszél velem, én a DVB Viewer V5.3.2 demo változattal próbálkoztam. Kábeles keresésre nem tudtam rávenni a progit, csak földire. Ennél is megtalálta a kábeles csatornákat, de csak 714 MHz-től felfelé. Ugyanúgy 81 adót talált a 122-ből, mint a sokat (és joggal) szidott TotalMedia magyarországi beállítással. Az alsó (100 MHz körüli) frekvencán levő adók tehát innen is hiányoznak. A probéma továbbra is probléma maradt...
Üdv. Jometh -
zichie
senior tag
válasz
klaczi #13550 üzenetére
klaczi
Azt nem tudom, hogy WinMediacenterrel megy-e, azt sem tudom, hogy mi az. Én az alábbi dvb progikkal használom, használtam:
Win7 alatt: TBSViewer, DVBViewer, AltDVB, SmartDVB, DVB Dream, TSReader.
WinXP alatt: AltDVB, TSReader, Cast4Me, VLC.
Linux (Lubuntu) alatt: Tvheadend, VLC.badhead
Sajnos tudomásom szerint nem lehet. -
TheProb
veterán
válasz
klaczi #13546 üzenetére
Pl ez?
Csak ilyen noname kínai sz@rokat elég kétkedve vennék meg, kitudja meddig bírja, valamint használható minőséget ad-e... Amúgy érdekes, hogy alig van már beépíthető kártya, meg az áruk se túl baráti ha boltban akarom megvenni.Továbbá az is dühítő, hogy van nekünk régről egy hibátlan kártya, csak az meg már olyan régi, hogy még win7-hez se volt driver supportja... (pontosabban nem "még", mert jelenleg is azt használjuk). És csak ezért kell újat venni...
-
Avermedia_hu
senior tag
válasz
klaczi #13396 üzenetére
Hát könnyen lehet, hogy fordítási hiba. Néha csak a szöveget látom, és elszámítom a szövegkörnyezetet. Szép magyar nyelvünk sokkal árnyaltabb, mint az angol.
Akárhogyis, 99% hogy én fordítottam ilyen frappánsan.Egyébként kellett már néhányszor magyaráznom, ugyanazt a szót miért fordítom több helyen másképp. Pl ilyen a "confirm" beállítások végén. Szó szerint fordítva sokszor nem tetszett. Nem illett oda. Ezért mostanában már szinte mindenhol, confirm/accept/allow/stb. helyett azt írom: "OK". Ez mindenkinek egyértelmű. Szóval fejlődök én is, talán az új fordítások is jobbak.
-
Avermedia_hu
senior tag
válasz
klaczi #13280 üzenetére
Én a tendenciáról beszéltem.
A valahol van 1-1 szolgáltató, melynek van esetleg kódolatlan csomagja is, nem alapozza meg a tervezhető termék fejlesztést és értékesítést.
Már az is jó hír nekem, hogy a DVB-C tuner iránti igény elért egy olyan szintet, hogy ismét foglalkozik vele a cég. Az igényt globálisan kell nézni, több ország tud összehozni rentábilis mennyiségeket.
Magyarország lakossága egy nagyobb világvároséval egyenlő. Kínai városok közül egy közepessel.Külön nekünk, de még az osztrákoknak sem fognak gyártani semmit.
A kódolt-beltéris TV-kel kapcsolatban pedig azt olvastam, hogy az amerikai-nyugat-EU- Japán- ausztráliai TV nézők kényelmesek. (a legjobb piacok) Ők maguk választják sokszor a beltéri egységet. Mert az 1 gombnyomásos. Még a csatorna listát is távolról állítják be. Hogy ez mennyire igaz, nem tudom megítélni. De semmiképp nincs nagy nyomás a szolgáltatókon, hogy ezen a rendszeren változtassanak.
Ez sok szempontból előnyös is a szolgáltatónak. Teljes a kontrol, kevesebb a technikai támogató munka, tartalom védelem, STB bérleti díjakból plusz bevétel, stb. -
Bozek
nagyúr
válasz
klaczi #13087 üzenetére
Ezzel az a gond, hogy az iPon honlapján kívül sehol nem találtam rá utalást, hogy venné az analóg jeleket. A nevében a Dual nem azt jelenti, hanem hogy egyszerre két DVB-T adást is tud fogni a PIP funkcióhoz.
Bár a DirectBurn-nél meg le van írva, hogy másold át a VHS kazettáidat egyszerűen CD-re, DVD-re. Szóval a fene se tudja. -
törölt tag
válasz
klaczi #13042 üzenetére
Ha linux alatt lennénk azt mondom OK, legyen kezimunka minden. De egy GUI OS alatt, mint a Win azért ez kissé necces. Jo hogy nem ASCII artban jeleniti meg a képet. Miért nem képesek a "fejlesztők" normális kontrollt adni a hangolás felett? Miért fáj nekik ha mindent kézzel egyenként beparaméterezhetek? Miért zárja ki náluk a QAM megadása a SR megdását és vica versa? Értelmetlen korlátozás, amit az égvilágon semmivel sem lehet megindokolni.
-
Robart
csendes tag
-
bzoley
veterán
Nem(feltétlenü) jelenti azt. Pár sor infó.
-
bzoley
veterán
A teletextet miért emelted ki? Mi benne a különleges, manapság mindegyik tudja. Egyről tudok, ami hivatalosan nem, de annak is megvan az oka.
Rajtad kívül még nagyon sokan használnak Expertet. Nekik sikerült telepíteniük, és működik is. Csak egy driver való hozzá, és az új PVR-ek sem ahhoz készülnek, nem kell azt állandóan cserélgetni.
Nem kell a Leadtek-et felkarolni, jó hardvert építenek, és a szoftver is a jók közé tartozik. Nem kell őket félteni. Aki ismeri, tudja, a többieknek ajánlanék egy Kworld, vagy Mercury tunert. -
wwenigma
Jómunkásember
Első:
Második: nos, beallitasokkal nem lehet valamit mahinálni? Mer Theater 200-as chipnek elég jó képe kell legyen. Illetve felvételt nézted, megy esetleg? Meg rádió?
Még utánakotorok, mikkel lehet esetleg használni, ha egy progi viszi, kell lennie másnak is. Ráadásul ebből a Sage-ből 6os a legújabb az meg még trialos csak.
[Szerkesztve] -
wwenigma
Jómunkásember
Legalább...
Itt van Sage TV leírás: [link]
És most olvasom, ez JAVA alapu, ugyhogy kelll hozza a legujabb JRE.
Illetve gondmentes használathoz ezek az oprencerek: XP Media Center Edition, Vista Home Premium, vagy Vista Ultimate. XP Prof alatt Sage TV + Amit linkeltem driver. Vista alá
Perpill. Nem is állunk rosszul sztem.
[Szerkesztve] -
wwenigma
Jómunkásember
Tegnap éjjel 8-10 órát böngésztem a netet... várom megy-é
n, how'd you update that driver?
When I do computer -- properties, hardware, device manager, the ati shows up as 'ati eHOME wonder wdm capture CODEC' under 'game, video controllers'.
When I right click that and do 'update driver' and specify the .200 driver, then reboot, it comes back with the .223 driver!
Did you uninstall the card and then re-install it in order to use the older driver, or am I going about this the wrong way?
I went into device manager and picked the older driver and it worked no problem. I don't know for sure why you would see it not accepting the change. You're clicking ''ok'' all the way out before the reboot, right? You could try manually deleting the driver file for the newer version first. I didn't need to pull th ehardware or anything in my case, I just browsed manually to where I knew the older driver file was (on my desktop) and selected it.
Azaz a gyereknek nem ment elsőre, maradt a .223-as. De kiböngészni az újat, és felrakva ment. -
wwenigma
Jómunkásember
Leszedted az origi driver CD-t vagy csak a netről ?
Nézd csak: [link]
Ez a .200as driver amivel nem fagyizik xp alatt (elméletileg)
és itt a driver CD: [link]
Errol felmegy xp-re. Elméletileg. És végül a legujabb driver, ami XP alatt fagyizik: [link]
Légyszi jelezz vissza ha megy!
The older driver fixed the problem, two weeks with no crash. Also to clarify, although this card is sold as ''MCE only'', I'm running it under Sage and WinXP Pro with no problem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest