- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirAlo
aktív tag
Hello , na elvileg ma meglessz a DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tunerem, ha en a DVB-C reszet szeretnem hasznalni meik drivert pakoljam fel ?
AMDVBT2 BDA Driver 150108
AMDVBT2 BDA driver for DVBC Build 150108
TVR 4.6.4 DVBC
TVR 4.6.4Gondolom a AMDVBT2 BDA driver for DVBC Build 150108 drivert es a TVR 4.6.4 DVBC lejatszot, nem ?Ingyenes lejatszok kozzul van jobb a gyarinal ha felveteleket is szeretnek kesziteni ?
-
SirAlo
aktív tag
Kivancsi lennek hogy a projektoromba Benq mw526 mennyibe fog kerulni majd a lampa ha oda kerul a sor, de sehol nem talalok ehez a modellhez lampat, meg a benq oldalan sincs amit erdekesnek talalok, talan annyira uj modell hogy meg nem gyartanak kulon lampat hozza? Az elodjehez lehet kapni Benq MW523 de az nem biztos hogy passzol hozza , mivel az 200 lumennel gyengebb
-
SirAlo
aktív tag
Koszonom akkor szerintem megrendelem aztan ha nem hozzak ki max utanna megyek... Ja meg valami: ugye az adasoknal lehet valtogatni a szinkron kozott ? Vannak adok amiknel digi dekoderrel es tv-vel is tobb szinkront kaptak es a menube lehet allitani hogy angol vagy magyar hang mennyen alatta ( Viasat Naturen pl.) .
A regi tunerem egy WinFast TV2000 XP Deluxe (igaz ez csak analog) , 32 biten meg mindig tokeletesen megy
-
SirAlo
aktív tag
Jo kerdes, en Romaniaba elek, lehet ez itt igy mukodik, mar 2x volt hogy rendeltem ebayrol es mindig utanna kelett menni, pedig van 2 km-re is varos de meg odaig se hoztak el...
Amugy ha valaki rendelne esetleg tobbet ebbol a tunerbol en szivesen megvennem tole ha tudna postazni , kifizetem a postakoltseget.
-
SirAlo
aktív tag
Hello, egy Logilink VG0001A vagy hasonlo digitalizalo eszkozzel megoldhato az is hogy rakotom a Digi dekoderre ( s-video, vagy video rca kabellel) es tv nezeshez hasznalom ?
-
SirAlo
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #13150 üzenetére
Leadtek WinFast PVR 3000 kartyahoz van Win7 64 es W8 64 driver? nem lenne rossz ha van encoder de ha nincs megfelelo jol mukodo driver ezekhez akkor hiaba
Amugy TV2000 XP Deluxe kartyam amihez nincs driver , amugy valahogy sikerult Dscalerrel eletre kelteni 64 biten de ez igy nagyon nehezen fut, teljesen megbizhatatlan
-
SirAlo
aktív tag
nekem Deluxe van azthiszem es sajnos 64 bitre nincs hozza driver
---------------Kworld USB Hybrid TV Stick Pro -rol van valakinek tapasztalata ? Ez meg eleg jo arba van a hibridek kozott, csak felek hogy softveresen gyenge -bugos nem megbizhato :
-
SirAlo
aktív tag
válasz
Avermedia_hu #13135 üzenetére
Szerintem sem szukseges ez annyira, elozo kartyamnal is siman tudtam venni az adasokat , meg a regi dual cores gepen is, most meg mar I5-om van , nincs a tuner piacon best buy kategoria?
-
SirAlo
aktív tag
Driver es softweresen meik gyartotol erdemesebb venni? (Win7/8 64 bithez) jol mukodjon a rogzites, ne lagoljon hasonlok ne faggyon, a regi Leadtek kartyam nagyon jol futott ilyen szempontbol, Kworld gyarto milyen ?
-
SirAlo
aktív tag
Nah akkor lehet egy ilyet fogok venni, igaz nem USB-s de ahogy elneztem az arakat a hibrid USB-s tunerek eleg dragak, meg szerintem az ilyen PCI-s kartyak tartosabbak si, van valakinek errol a kartyarol tapasztalata?: Asus MyCinema P7131
-
SirAlo
aktív tag
válasz
Avermedia_hu #13120 üzenetére
DVB-C-s tunerek miert nincsennek?
-
SirAlo
aktív tag
Hello, szeretnek egy uj tv tunert venni, mivel a regi mar elavult , nincs 64 bites driver hozza (viszont tokeletesen mukodik) , ezeket neztem eddig ki magamnak, az lenne a kerdesem hogy ezek az USB-s tv tunerek mukodnek sima kabeltv-vel is ha radugom vagy csak a sajat antennaval amit adnak hozza?
Avermedia AVerTV Volar HD PRO VIDEO
Kworld UB499-2T Dual DVB-T USB
Kworld USB DVB-T TV Stick II ( ez nagyon olcso)
TV Tuner Compro M330F (PCI-s)Az elso tunerrol van fent youtubon egy video ahol azt mondja csak a sajat antennaval mukodik (szerintem kellene sima kabeltvvel is ) , az lenne a kerdesem hogy mukodik kabellel? Es kabellel nem lagolna az adas mint ahogy a videoba?
Nah szoval, szerintetek ezek kozzul meik lenne jobb megoldas?
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest