- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg1
aktív tag
válasz
SirAlo #14064 üzenetére
Az én eddigi kutakodásom alapján, az érdeklődésre számot tartó programok a DVBViewer, a ProgDVB, a SmartDVB és a DVB Dream.
Ahogy látom, ezek közül csak a SmartDVB az ingyenes. Próbáld ki, és számolj be a tapasztalataidról. Én is most kezdek majd el vele próbálkozni. Eddig elég szimpatikus.
Másoknak vannak tippjeik jó DVB programra?
-
azbest
félisten
válasz
SirAlo #14038 üzenetére
Nem tudom nálatok milyenek a vám és áfa szabályok, de itt nem előny egyben rendelni többet. Sokszor elve nincsen külön szállítási díj, szóval spórolni nem nagyon lehet vele. Másrészt meg több együttes rendelése már a vám és áfafizetési határ fölé eshet, ami rögtön megdobja az árat (27% + 2000huf postai ügyintézés díja, így a 6ezer forintos tuner máris 10 ezerbe kerülne). Az utólagos postázgatás is megdobja az árat.
A vámkezelés miatt kell a városba menned? Mert ha nem, akkor nem nagyon látom, hogy mi a különbség aközött, hogy kínából vagy közelebbről postázza el valaki neked. Nagyon speciális szituációban tudom csak elképzelni, hogy jobban megérje csoportosan rendelni kínából az olcsóbb kütyükből.
-
Bozek
nagyúr
-
azbest
félisten
válasz
SirAlo #13121 üzenetére
A többi fajtához képest valószínűleg kevesebb fogyna és aprópénzért nem fektetnek bele tőkét. Sok helyen elve csak szolgáltatói eszközzel megy az adás.
Sőt, nemrég olvastam egy érdekes dologról. A britteknél kódolatlanul adnak műholdas programcsomagot, de mégis árulnak hozzá boxokat. A hivatalos boxok szoftvere felett a szolgáltatónak teljes kontrollja van, így bármilyen változás történik a vételi paraméterekben, arra át tudják állítani a boxokat. Tehát a nézőnek mindig naprakész a felület és a csatornalista. Az itthoni mindigtv extra esetén sok készüléknél kell kézzel újrakeresést nyomogatni, ha változik valami, mert itt nincsen szolgáltatói box.
-
Avermedia_hu
senior tag
válasz
SirAlo #13119 üzenetére
Hello,
az AVerMedia tuner 100%, hogy nem fog menni kábellel.
De név alapján a többi sem.Gondolom eddig analóg kábel adást néztél a régi tunereddel. Ahhoz ismét analóg tunerre van szükséged. Hybridet keress (analóg+DVB-T), mert sima analóg nem igazán kapható.
A DVB-T tunerek a magyar MindigTV adásait fogják, antennával.
Saját kínálatból pl. ez jó néked: H830
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest