- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kalidor55 #14812 üzenetére
DIGI KábelTV (DVB-C és analóg) aktuális csatornakiosztás. (Budapest DVB-C 40. oldal)
-
kalidor55
tag
válasz
kalidor55 #14791 üzenetére
nem tudom miért nincs egy válasz sem? mert hülyeséget kérdeztem, vagy, mert annyira keveseket érint a dvb-c témakör? a tbs kártyát lehet kapni itthon, de elég drága, 40 felett van és jó lenne tudni, hogy minőségileg jó e? képileg és egyébb? valahol olvastam, hogy a pc-és tunereknek sokal roszabb a képük, mint az asztali tv-éknek!? aztán valahol azt is írták, hogy ez hülyeség, vagy inkább márkafüggő. vajon a tbs ebben e tekintetben mire képes?
-
kokopo
aktív tag
válasz
kalidor55 #14781 üzenetére
Szerintem a 7-s driver mukodne, ha nem telepited, hanem tallozod manualisan, csak csomagold ki elotte
1 probat meger
valahogy igy
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest