Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyulazsolti
üzenetére
Magyar nyelvű menü tudtommal csak az Asus eszközeiben van.
Mennyi lenne a beszerzésre?
Ajánlott típusok 30k-s határral:
Csak 2,4 GHz-s wifi-vel: Asus N18U (panelos/társasházi környezetben a 2,4 GHz-s sáv telítettsége okán nem annyira ideális)
Dual band wifivel: Asus AC58U
Kicsivel 30k felett van az Asus AC66U B1
30k felett: Asus AC68U/AC86U/AC87U -
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Elvesztem a töménytelen router világában, így tanácsot kérnék.
Amit el kellene látnia. NAS, 2 PC, 3 mobiltelefon,1 tablet, 1 Samsung smart TV. Talán 1 nyomtató.
Lakás 60 m2.A NAS, Pc-k és a TV lan-on menne.
Fontos lenne, hogy a menüje magyar legyen, és legyen VPN.
Jelenleg Fiber Power 120 van, de lehet csomagváltás, nagyobbra, vagy DIGI.
-
-
válasz
Borisz76
üzenetére
Ó, a T nálunk két éve, amikor elmenekültem tőlük, simán tudta az 500 kbps / 500 ms teljesítményt a 10 Mbps-os ADSL-en.
Maga az utcai kábel is rossz volt egy eleve szabálytalanul hosszú szakasz végén, és a bekötés sem volt szabályos -- de persze egyiken sem változtattak, sőt, egy szép napon közölték, hogy jó eséllyel az egész körzet utoljára (azaz soha) rendbe hozott utcája vagyunk, túl messze a DSLAM-tól, túl kevés előfizetővel.
MaCS
-
-
Jozsó
tag
Azt értem, hogy mostanában divat lett a xiaomi, de azt nem értem, hogy miért van az, hogy gyakorlatilag folyamatosan ajánlgatjátok a routerét. Azon kívűl, hogy nagyon dizájnos mennyivel tud többet mint bármelyik másik router? Mert azt látom, hogy 100 megabitesek a WAN/LAN portjai, így meg gyakorlatilag az összes digis/upcs helyről kiesik.
-
KuZo
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
A SIM kártyás változatok nem megbízhatóbbak? Illetve ott azért van egy WAN port ugyanúgy? A 4G csak szolgáltatói kimaradás esetén szükséges.
-
Soma01
veterán
válasz
Petikusz
üzenetére
Igen az. De tudjad, hogy kínai menüje van, de a telefonos alkalmazás angol nyelvű hozzá, azzal is lehet állítgatni alap dolgokat. Amúgy ez a router tud 5 GHz-et is, szóval ezen az áron nagyon jó vétel. Szokott lenni kupon, amivel olcsóbban lehet megvenni. Keress hozzá pl. a fórum témájában.
A gyors egyszerű megoldás pedig a 1043. A ti esetetekben mindegy melyik változat. Azt vedd, amelyiket a legolcsóbban meg tudod szerezni. A legtöbb helyen úgyis csak a legújabbat árulják. Kár vadászni régebbi verzióra. (az újabbakon nincs usb csatlakozó...) -
Soma01
veterán
válasz
Petikusz
üzenetére
Ha ilyen kicsi a keret, akkor újonnan a Xiaomi WiFi Router 3G amivel jól jársz, de külföldről kell rendelni. Ha itthon akarod megvenni és újonnan és ilyen lassú csak a net, akkor a Xiaomi Mi Router 3 is szóba jöhet. De ez utóbbi csak 100 Mbps-os portokkal rendelkezik. De ha mostanában nem valószínű, hogy ilyen, vagy gyorsabb net előfizetésetek lesz, akkor jó lesz az olcsóbb is. Vagy TP-LINK TL-WR1043N gigabites portokkal.
-
Petikusz
tag
válasz
Borisz76
üzenetére
a csomagot nem tudom ezért irtam ha letöltök akkor olyan 500kb/s mal tölt!!! nem vagyok egy infó guru
fél megával tölt ez olyan 500kb/s /nem?/ elnézést ha rosszul irom. a lényeg fél megával tölt. utáközben utána néztem: MAXIMÁLIS SÁVSZÉLESSÉG:
4 / 1 Mbit/s
GARANTÁLT SÁVSZÉLESSÉG:
512 / 256 Kbps
ugy hogy jól írtam
-
Petikusz
tag
Sziasztok 10ezer körül melyik most a best buy router? családi ház első emeletén lenne elhelyezve csak wifi használat van. a földszinten 1 emeleten is 1 gép wifin. meg kb. 4telefon lenne csatlakoztatva. internet ami van arról annyit tudok, hogy letöltésnél olyan 500kb/s tölt.
-
A TL-MR6400 jelenleg 27k-tól indul, sajnos SIM-es routert nem fogsz olcsóbban kapni. A Tenda pedig szerintem nem felel meg az európai szabványoknak, ezért nem forgalmazzák itt. Még ha sikerül is berendelned valami egzotikus ország webshopjából, erősen kétséges, hogy működésre fogod-e bírni az itthon rendszereken.
-
GIJoe
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
azért lenne jó a tenda, mert az 10E körül van max, a TP-Link meg amibe csak sim kell vagyonokba kerül, ha usb stickes azt kizárom..
-
válasz
tomi888a
üzenetére
A wifi kommunikáció nem csak a router-en múlik, "vissza is kell kiabálni" elv miatt, hanem a környezeti tényezők (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok), beállítások, használt kliens eszközök/adapterek, egyéb zavaró/befolyásoló tényezők (vezeték nélküli billentyűzet/egér/telefon, fém tárgyak, nagyobb bútorok, stb) függvénye is. Emiatt semmit sem lehet garantálni, csak helyszíni teszt során fog kiderülni, hogy mi is lesz a helyzet mivel minden környezet más és más.
Hatótávot/sebességet nem lehet megmondani előre, csak a helyszíni teszt során fog kiderülni, hogy mekkora is lesz, minden környezet más és más, rengeteg dolog befolyásolja az elérhető eredményt, többek között a használt kliens eszközök is. -
-
tomi888a
csendes tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy hatótávolság/range szempontjából melyik router az ajánlottabb?
ASUS RT-AC66U B1
ASUS RT-AC58U
95 m2-es a lakás, csak van középen egy 50-60 cm-es téglafal és egy fürdőszoba, a router pedig az egyik oldalon van. Rengeteg hálózat van a környéken, szóval az 5Ghz is preferált, hogy legyen, de a legtávolabbi pontba ettől függetlenül lehet a 2.4 Ghz lesz a nyerő.Köszi!
-
KuZo
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Jó lenne mondjuk 50e körül maradni, ha megoldható. Wifi mindenképp szükséges a mobil eszközökhöz, kb 13-15 kliens van, nem túl nagy terheléssel, alap irodai környezet.
-
Szia!
TP-LINK-nek is vannak SIM kártyás 4G/LTE routerei, ezek közül nem felel meg egyik sem?
-
GIJoe
addikt
Hali, 1 ismerősömnek szeretnék routert venni, (náluk csak mobilnet van) ki is néztem mit, de sehol sem találom megvenni, vki tudna tippet adni?
Usb megoldás, fw mod neki nem fog menni, nyugdíjas... -
-
Adott összegig a legjobb a már említett RT-N18U, de látatlanban nincs rá sajnos garancia, hogy teljesen rendben lesz mind a három szint minden pontján a kapcsolat, mert az nem csak a routertől, hanem a környezeti tényezőktől (falak száma és milyensége, egyéb akadályozók) és az ellenoldali eszközöktől, azok wifi képességétől is függ.
-
teo77
őstag
Érzem! Nagyon köszi!
Még annyit hadd kérdezzek, hogy ha veszek egy 3 antennás routert, akkor milyet javasolsz, ami best buy lehet 3 szint térítésére úgy, hogy maga a router a középső szintén van? Ha lehet, akkor kerülném a második vagy harmadik routert. Max 20.000 Ft-om van rá. Ha nincs ilyen, akkor végső esetben szóba jöhet plusz 2 router a két szélső szinten, bridge - be kötve. De ezt akkor csinálnám meg, ha nincs más... -
-
válasz
Kiskokó
üzenetére
Ahol túl sok az elérhető idegen 2.4 GHz hálózat - panel, sűrűn lakott részek...stb. -, ott problémába ütközhet adott frekvencián a kapcsolat és ajánlottabb az 5 GHz, az nincs olyan nagy mértékben használva és nem is teljed annyira, hogy a messzi szomszédé is bezavarjon a te hálózatodnak.
Sebességben is korlátosabb a 2.4 GHz, de ez attól elvonatkoztatva is sok tényező függvénye, helye, eszközei, beállításaik és más tényezők is befolyásolhatják. -
Kiskokó
veterán
Köszi mindenkinek, látom az Asus most a befutó. Persze hogy kábelen akarom csak kimaxolni.
A késöbbiekben egy sima családi házban lesz a router. Mit takar az hogy elég e a sima2,4ghz?
Esetleg van értelme eggyel drágább Asust választani ?
Köszi -
Kiskokó
veterán
Helló, sietősbe vagyok elnézést.
Keresek a meglévő Netgear WRN3500L v2 helyére egy jóféle vezetéknélküli routert.
Gigabites digihez használnám szóval jó lenne ha ki tudná hajtani a netet fullra. Wifis legyen valami jó minőségű de semmi extra nem kell. Olyan 20ezer környékéig!Asust néztem N18U talán?
Köszönöm
Szabolcs -
KuZo
tag
Sziasztok! Olyan routert keresünk, amely egy 10fős céget kiszolgál és lehetőséget biztosít 4G használatra, ha a kábeles szolgáltató (UPC) nem elérhető. Gigabit és legalább 4 port feltétel. Mit javasolnátok?
-
WiZARD
veterán
köszi, megnézem ezeket az AP-ket.
Bízok benne, hogy 1, jól elhelyezett AP-vel az egész terület lefedhető. (a sarokba lerakott T-com cuccal is van valami gyenge jel, a legtávolabbi ponton is)Itthonra megjött a Mi Router 3G, elsőre tetszik, konfigja pofon egyszerű, bár nem bánnám, ha nem full kínai lenne a firmware

-
-
-
Multibit
nagyúr
válasz
zsolee73
üzenetére
Ez itt offtopic, inkább ITT érdeklődj!
Javasolt külön SSID-t adni.
Seamless roaming nem lesz a két AP között, ilyet nem tudnak ezek.BSA (Band Steering Automatically) funkciót külön be kell kapcsolni, vagy ez automatikus?
Értelemszerűen, ha találsz ilyet a beállítási felületen, akkor kapcsolható. Még nem használtam ilyen AP-t, neked kell kideríteni. -
WiZARD
veterán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Kávézóba, vendégeknek.
Minél kevesebb. Kérdés, hogy mivel/mennyiből oldható meg. (Nem létkérdés, nincs keretösszeg meghatározva, ha túl drágának ítéljük, akkor valószínűleg lemondunk erről az elvárásról, és marad valami olcsóbb router) -
zsolee73
tag
válasz
Multibit
üzenetére
Köszönöm, megvettem, és nem informatikusként beüzemeltem, ráadásul még működik is

Volna még két kérdésem:
ha két ugyanilyen EAP 225 eszközt helyezek el a házban, akkor azonos SSID-t adható nekik, vagy mindegyiknek különböző kell pl. 'TP emelet" és "TP földszint"?
És ilyenkor hogy történik a váltás? A laptop csak akkor kapcsolódik majd rá a másik AP-re, ha az elsőnek a jelét végleg elveszti?A BSA (Band Steering Automatically) funkciót külön be kell kapcsolni, vagy ez automatikus?
Elnézést a béna kérdésért...

-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Asus RT-N18U adta meg most magát (megy gariba vissza), addig is most "csak" a szolgáltatótól (DIGI) kapott eszközt tudjuk használni egy Fiberhome AN5506-02-FG Gpont, ami egy 40 dolláros kis kínai "vacak", amivel ilyeneket mérek:

Wifin is hozza simán amit a huszonezres asus. Azért gondoltam, hogy nem várom meg mire méltóztatnak kicserélni, vagy javítani. Beruházok addig egy ilyen 10 ezres csodára (Tenda AC10) aliexpressről...

Egyébként: családi házas övezet, nincs sok eszköz a közelben, 100nm családi ház, tégla, hatan vagyunk a családba, 4 teló, 1 tab, 3pc.
-
válasz
üzenetére
A Tenda egyáltalán nem ajánlott gyártó.
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) lenne használva?
Milyen net sebesség mellé kellene az eszköz?
Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
Mennyi lenne a beszerzésre?
Milyen egyéb igények vannak a router-rel szemben? -
-
válasz
Chris82
üzenetére
Nem mindegy, hogy nincs vele a topikban elég tapasztalat, vagy nem ajánlott.
Nekem van több Linksys eszközzel is tapasztalatom, ahová kijárok bekonfigurálni és/vagy problémát elhárítani (egyre elenyészőbb hobbi már csak), szoktam is javasolni bizonyos típusokat, amiket jónak tartok, mert azzal nem csak az "ügyfeleknek" teszek jót, hanem magamnak is, mivel kevesebbszer csörög a telefon, hogy gond van az készülékkel.teo77: Ha az a cél, hogy egy eszközzel minél nagyobb területet akarsz lefedni, akkor nem érdemes kétsávos típusokban gondolkodni, hanem - ha a környezet lehetővé teszi, akkor - csak 2.4 GHz-es típusban, az antennák cseréjénél meg fontos a korábban leírt dolog, hogy a szórás szöge csökkeni fog: Link, olyan szögben kell dönteni, hogy az stimmeljen.
Írtam az RT-N18U típust, az egyik legjobb 2.4 GHz szórású típus 20.000 Ft-ig, más tekintetben is jobb a TL-WR1043ND bármelyik típusától is.mɘЯ: Régebbi, az árához képest nem túl acélos hardverű VPN router, persze ha valakinek célirányosan olyan kell, továbbá elég a csak 2.4 GHz és a 2 dBi fix antenna, illetve nem probléma, hogy részletesebb és hozzáértőbb konfigurálást igényel, mint az egyszerűbb routerek, akkor megfelelő lehet, de azért az árért inkább keresnek már viszonylag jó AC-s routert.
-
-
válasz
R̲e̲m̲
üzenetére
Nagyon sokszor merült már fel ez a kérdés.
Én elég sok TP-Link és Asus routert is használtam, menedzseltem, és bár összességében a TP-Linket sem tartom rossznak, az Asusok wifiteljesítményét és a szoftverüket sokkal jobbnak tartom.
Nem igazán látom okát annak, hogy adott összegért most ne Asust válasszak.
MaCS
-
törölt tag
Sziasztok!
Tenda AC10 AC1200 Smart Dual-Band Gigabit WiFi Router milyen?
Elhalálozott az Asus RT-N18U-m, és nem tudom kivárni a garancia hercehurcát. Vennem kell egy másikat, azt meg ha kicserélik legfeljebb eladom, vagy marad tartaléknak.

-
Multibit
nagyúr
válasz
R̲e̲m̲
üzenetére
Az a Cisco régi, elavult modell. Mivel a cég termékei amúgy is túlárazottak, egy korszerű típussal jobban jár az ember.
Illetve a Linksys routerei mennyire ajánlottak vagy kerülendőek?
Nem lehet az egész márkáról nyilatkozni. Konkrét típusban kell gondolkodni!@#66836
Az Asus routereknek jobb, okosabb a gyári szoftvere, mint a TP-Linkeké. -
R̲e̲m̲
senior tag
kali!
most találtam:
Cisco RV130W-E-K9-G5
ez eléggé small business-nek tűnik, bár nemtudom mikori modell
igaz, hogy csak n-es wifivel, de telefonnak elég az is...Illetve a Linksys routerei mennyire ajánlottak vagy kerülendőek?
-
teo77
őstag
Szia,
köszönöm szépen a kielégítő válaszod! 18-20 ezerért létezik valami jó megoldás a számomra? Arra gondoltam, hogy lecserélem az új D-Link router - t egy 16.000-es Tp-linkre (asszem, AC 1200 vagy 1043 ND),és a régi Tp-link routerrel beteszem bridge - be.
Viszont így még mindig nincs kellő térerő a tetőtérben
Esetleg vegyek majd az új Tp-linkre egy erősebb antennát? -
Multibit
nagyúr
válasz
R̲e̲m̲
üzenetére
Akad Cisco is. Igaz, nem túl elterjedt a hazai háztartásokban: Cisco RV340W
-
R̲e̲m̲
senior tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Nem gondoltam még semmire. Korábban, és most is cisco-s voltam/vagyok mint írtam és kellene valami nagyobb. De ha már nem gyárt home célra akkor marad a többi. Asus hálózati cuccaival eddig egyszer volt tapasztalatom, az se a legjobb, utolsó egy pce-ac68 volt, de rendszeresen eldobta a hálózatot, egy 5ezer forintos kártyát tettem a helyére, azzal nem volt gondom, aztán ki lett alakítva a lan.
-
WiZARD
veterán
Sziasztok!
Soho kategóriában létezik olyan router (akár vmi openwrt/ddwrt/stb), aminél a wifi kliensek max sávszélességét tudom korlátozni? (publikus helyre, hogy ne tudja 1 user lefogni az egész sávot)
(itthoni tplinkem néztem, de ezen ha jól értem, akkor a vendég hálózat teljes sávszélességét tudom csak korlátozni, nem pedig eszközönként)
thx
-
válasz
R̲e̲m̲
üzenetére
Nézz szét nyugodtan, hogy az Asusnak mióta milyen SOHO hálózati termékpalettája van!
Tudsz ennél sokkal komolyabbat? Vagy az a probléma, hogy mással is foglalkoznak?
Nem mellesleg azt sem tartom éppen hátránynak, hogy informatikai elektronika területén gigantikus tapasztalataik vannak.
MaCS
-
R̲e̲m̲
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Asus routert? mi a szösz? eddig jobban bíztam olyan gyártókban akiknek ez a főprofilja...
-
Szia,
A TL-WR841N(D) 2 * 5 dBi antennával rendelkezik (csak 2.4 GHz), az annak megfelelő szórási távolsággal és szöggel.
A kétsávos routerek között nem feltétlenül lesz adott tekintetben (sokkal) jobb, ha azok osztott antennákon szórnak (2.4 és 5 GHz). de vannak olyanok, ahol külön külső antennákat kap a 2.4 és 5 GHz, ott jobb kicsit a helyzet.
A wifi routerek kimeneti teljesítménye szabványban van korlátozva adott tekintetben, ezért sokkal erősebb szórású routerek nincsenek az átlaghoz képest, hacsak más módon nem történik némi trükközés, ami lehet gyártói és felhasználói is.
Lehet nagyobb dBi értékű antennákat használni - már ahol cserélhetők -, de azzal számolni kell, hogy a szórási távolság nő ugyan, viszont a szórás szöge arányosan csökken.
Néhány routerhez van olyan moddolt firmware verzió - például az amúgy is jó 2.4 GHz wifi szórású RT-N18U-hoz -, amivel átléphető a szabványos korlát, de azzal csak óvatosan, egyrészt nem egészséges dolog, másrészt egyéb problémák is adódhatnak belőle (például ha egy hozzáértő szomszéd kiszúrja, tehet ellene).
Ideális esetben nem egy erősebb, hanem több jó eszközzel érdemes megoldani több szint és/vagy nagyobb terület beszórását.
Halk megjegyzés: a DIR-842 nem véletlenül olyan olcsó abban a kategóriában. -
teo77
őstag
válasz
Borisz76
üzenetére
Köszi, de sajnos 4 szint van. Az előző, olcsó tp - link viszonylag jól átvitte a fő szint fölötti és alatti szinteket, ha gyengén is. (TL-WR841) Sőt, még a 4., garázs szintjére is lehatolt valamelyest, de csak bizonyos helyeken lehetett fogni. Fontos lenne, hogy a fő szint fölötti (tetőtés), és az alatti szinteket jól terítse az új router.
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Most vettem egy D-Link DIR-842-t. de Semmivel sem erősebb, mint a korábbi, két külső antennás TP-Link routerem. Meg lehet állapítani, hohgy milyen erős a szórása, hogy ahhoz viszonyítva keressek megfelelő erősségűt?
Milyen routert ajánlatok? Ami mondjuk olyan 16-20 körül mozog árban, és 2 szintet jól be tud szórni.
Köszönöm szépen! -
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok! Elég speciális lenne a kérdésem de hátha tud nekem segíteni valaki. Szeretnék venni egy új routert. Jelenleg egy Asus rt-n12d1 van használatban. Ezzel teljesen meg is vagyok elégedve, a probléma ott van, hogy olyan hálózatot szeretnék építeni ami reklám mentes. Így az elsődleges szempont, hogy a router tudjon reklám blokkolót futtatni valamilyen formában. Ha custom firmware kell hozzá az sem baj. Elsődleges szempont lenne, hogy a YouTube is szűrhető legyen a tv-k miatt. Szóval ha tudja azt amit a mostani akkor már jó. A többi lenne a lényeg. Esetleg ha kicsit modernebb az nem baj. 20 körül szánnék rá. Előre is köszönöm a segítséget.
-
Brogyi
őstag
válasz
Hompi01
üzenetére
Tipikus hiba, hogy nem veszik figyelembe a HDD irási képességét. Torrentnél messze kevesebb az írási sebesség mint egy CrystalDisk Mark-kal mért adat. Nézted a lemez terheltséget? Gyanítom 100% volt.
Ráadásul nem is az első másodpercekben jelentkezik a hiba. Meg kell várni míg az átmeneti tárolók megtelnek.
Utoljára maradt a CPU. Neki se keveés a dolga.
Ezek után lehet, hogy nem is a router a szűk keresztmetszet.
Mindenki elfelejti, hogy az 1Gbps órisi sebesség/terhelés torrenttel. Kevés gép képes erre. -
grigo
őstag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat. Jókor jöttek még.
Azt esetleg elfogadható időleges megoldásnak tartjátok, hogy mivel gondolom az előző tulajnak van az emeletre felvitt kábele, így a lenti router helyéről szépen felcsatornázok egyet fentre meg lentre és amikor belakjuk és esetleg nem elég akkor valami egyéb eszközzel kiegészítem az adott szint ellátását? -
-
R̲e̲m̲
senior tag
Hello mindenki!
Emberi árban (~20k-ig) keresek routert gigabites wan/lan-al, wifi mind1 milyen, 200mbitre kell.
mit éri meg megvenni?
Köszi előre is! -
válasz
Chris82
üzenetére
Szia,
Bármilyen gyártónál van ilyen, az Asus, TP-Link...stb. topikokban is találsz ilyen hozzászólásokat, hogy akár fél vagy egy évesen megpusztult, egy gyártó nem ettől nem ajánlott, ráadásul ez csak egy típus a sok közül, ezért még általánosítani sem lehet az egész gyártóra.
Halkan jegyzem meg, hogy 1.5 éve használok egy Linksys EA7500 v1 típusú routert és sokkal elégedett vagyok vele, mint a korábbi aktuális Asus, TP-Link...stb. csúcsokkal, pedig az RT-AC87U sem volt rossz például, vagy a maga idejében az RT-AC56U, de sokat elmond, hogy azokat nem használtam ilyen sokáig, sőt, előtte más típusokat sem. -
Chris82
senior tag
Sziasztok, csak szeretném jelezni hogy Linksys tényleg nem ajánlott kategória.
Egy ea6700-ast használtam másfél évig, aztán meg is adta magát.
Egy Asus RT AC66 B1-et rendeltem helyette, remélem tovább tart.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

fél megával tölt ez olyan 500kb/s /nem?/ elnézést ha rosszul irom. a lényeg fél megával tölt. utá

Dr.NX