Hirdetés
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
▼▼▼ MILYEN ROUTERT VEGYEK? Topik összefoglaló▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. április
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
● Márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb router kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szintek, szomszédok) lenne használva?
■ Milyen netsebesség mellé kellene az eszköz?
■ Mennyi pénzt szánsz a beszerzésre? Lehetőleg pontos összeget írj!
■ Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
■ Milyen egyéb igények vannak a routerrel szemben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWave
veterán
Olcsó is legyen, de kertben is legyen jel. Vigye át a födémet is és a betont is de legyen 5ghz. Én nem tudom gyerekek, zsebbe kell nyúlni ezen kár spórolni mert ezt egyszer kell megvenni, kinyögni, utána kenyeret nem kér.... wiWifi routerrel kár spórolni mert olcsó húsnak híg a leve.
-
törölt tag
Thx a helpet mindenkitől
-
laszlohu
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszönet a segítségekért.
-
-
laszlohu
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
pontosan melyik
TP-Link 841Nmert van V8 V9 V10 v11, ( persze csak túloztam ),
mert jelenleg a V8 van nekem, és az nem tudja a
"guest network"-öt -
-
laszlohu
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Falak száma : 2
Fal anyaga : Tégla
Kliensek száma : 2 (wifi )
Összes kliens : 6 ( ebben benne van a 2 wifi )
Sebesség : Minimum 300
Ár : minél olcsóbb
Egyéb : Guest network beállítási lehetőség. -
-
laszlohu
addikt
Üdv, nekem olyan lehetőleg többmagos ajánlott router kéne, amiben
a router beállításokban van Guest network beállítási lehetőség. -
-
Cirbolya_sen
aktív tag
válasz
Lastemperor
üzenetére
Szia,
Asus RT-N18U jó lehet, a WIFI-t ki is kapcsolhatod, ha nem kell

-
válasz
üzenetére
Szerintem elég egyértelműen leírtam:
- összefoglaló elolvasása,
- Gubek-Einste milliószor ismételt paramétersora.Mivel Te nem kerestél rá az oldalon, én megtettem -- csak az aktív oldalon féltucatnyiszor szerepelt:
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) lenne használva?
Milyen net sebesség mellé kellene az eszköz?
Mennyi lenne a beszerzésre?
Milyen egyéb igények vannak a router-rel szemben?Szerintem ennyit azért megtehetnél: ha már konkrétan megmondják, hogy mire keress rá, akkor legalább tedd meg, hogy nyomsz egy Ctrl-F-et!
MaCS
-
Multibit
nagyúr
válasz
üzenetére
Az a 2 gép vezetékkel, vagy wifi-n kapcsolódna a routerhez? Telefonok, tabletek fogják használni a wifi-t? Hány fal lesz a router és az azt használó eszközök között? Milyen anyagból vannak a falak?
Első blikkre egy Asus RT-N18U jó lenne neked. De ha sok fal van, esetleg vályog falak, akkor lehet, hogy nem elég egy router ahhoz, hogy az egész házban legyen stabil wifi. -
törölt tag
Mivel nem értek hozzá mit kellene még leírnom?
-
Lastemperor
tag
Sziasztok!
DIGI 1000-hez keresek 15-20k körül routert, vezetékes módban szükség van a végpontokon a gigabit sebességre. Wifizni egy EAP225 AP fog, szóval akár wifi nélküli router is érdekel.
Köszi!
-
válasz
marquuard
üzenetére
Szia,
Itt olvashatod a C7 különböző verzióinak a specifikációját: Link
Írtad korábban az RT-AC58U-t is, abban négymagos processzor van (és szintén 128 MB RAM), a C7-ben pedig csak egymagos, ezt is érdemes figyelembe venni, mivel árban minimális a különbség a kettő között. -
törölt tag
Sziasztok!routert szeretnék venni.jelenleg 20 megás netem van de ezt majd nemsokára bővíteni fogom.2 gépre kéne szintes házban lakom.milyet tudtok ajánlani?
-
herdsman12
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszönöm, 3G lesz.
-
marquuard
veterán
válasz
Soma01
üzenetére
Akkor kérdezem inkább másképpen, ha a C7-et választanám (mondjuk a költséghatékonyság miatt), akkor kell figyelni vagy utána érdeklődni, hogy ki melyik revíziót árulja? Mert a C5 v2 és v4 között elég nagy a szakadék és sajnos nem találtam korábbi revíziót, ami itt rendesen kitesztelt. Szívesebben venném inkább a C7-et az ára végett is, ha a két modell közül tényleg ez a jobb.
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Két router közül kérnék segítséget a kiválasztásban:
- Asus AC58U
- TPLINK Archer C7Viszonylag azonos áruk van, specifikációk alapján talán C7, de nekem egyformának tűnnek. Wikidev szerint C7-ből van 5 revízió is, C5 V4-gyel rendesen ráfáztam sajnos, úgyhogy inkább érdeklődök, hogy milyet illene beszerezni. Talán ami fontosabb különbség lehet, hogy a C7 3x3:3, és 1750-es. Előre is köszi a segítséget.

-
Mr Dini
addikt
Nagyon köszönöm mindenkinek a gyors segítséget!

-
-
Mr Dini
addikt
Értem, ez esetben milyen (esetleg drágább) routereket tudnátok neki javasolni?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Mr Dini
üzenetére
Szia!
Ennek a chipset-e sajnos szériahibás, emiatt random újraindulgat.
-
-
Mr Dini
addikt
Urak!
A 20k-s árkategóriában ez a modell mennyire számít jó routernek? A cél a kollégának a stabil net lenne, a 2.4 és 5 GHz-en párhuzamosan sugárzás, illetve a nagy hatótáv lenne. Custom firmware, illetve egyéb nyalánkságokra nem lesz szüksége, viszont a kikötés, hogy Asus legyen lehetőleg.
Köszönöm!

-
válasz
FuRiONight
üzenetére
Ezeket szoktuk még ajánlani ami megfelel az igényednek: D-Link DWR-953.
Nem dual band tudással: TP-Link TL-MR6400, D-Link DWR-921 -
válasz
herdsman12
üzenetére
Szerintem nem éri meg, maradj a 3G-nél.
-
FuRiONight
addikt
Hali!
Telenor hello data szolgàltatàst szeretnèm igènybe venni. Adatmegosztó simmel lenne, ehhez szeretnèk egy routert. Lehetőleg tudja az 5ghz-t is, mert itt a közelben sok a wifi. Èn a a TP link mr200 (ac750) nèztem eddig, de màst is meghallgatom, kb. Ez volna a max amit ki tudnèk fizetni. Fontos, hogy legyen SIM foglalat.
Előre is köszönöm!
-
válasz
KovyZoly
üzenetére
Nem igazán tűnik ez nagy bajlódásnak és költségnek, egy ház építésénél az informatikai hálózat kiépítésének a mozgó költségei gyakorlatilag elhanyagolhatóak. Eygszerűen nem lehet annyira szoros a költségvetés, hogy ez számítson. AMikor én legutóbb építkeztem, a kábelezés anyagára 5000 Ft volt, a villanyszerelő meg konkrétan egyetlen fillért sem számolt fel, mert annyira nem volt vele többletmunka és az anyagszükséglet kijött a ráhagyásból.. Persze ha új nyomvonalat kell kiépíteni, az belekerülhet tízezer forintos nagyságrendbe, de nincs ebben semmi olyan misztikum, ami sokba kerülne. Ésszel kell titalálni a rendszert.
Utólag kiépíteni -- na, az már komoly szívás! Ezért aztán most megcsinálni nem ráfordítás, hanem megtakarítás. Úgyhogy legalább a lehetőséget egy további fejlesztéshez őrültség lenne nem megteremteni most.
Amúgy egyáltalán nem törvényszerű, hogy egy AP ne lássa el az egész házat. Nálunk a családban mnden családi házban egyetlen router üzemel, másodlagos AP-ok nélkül. Itthon Kb. 3×100 négyzetmétert + a kertet kifogástalanul ellátja az RT-AC87, 2,4 és 5 GHz-en is, a pince egyik sarkától a padlás átellenes csücsükéig, a szomszédom 3×120 négyzetméterét wgy régi TP-Link 841-es fedi le, bár ott a csövekkel kibélelt kazánház már fehér folt. De csak az, a ház több részében kifogástalan a wifi.
Apósomáknál az utca túloldali szomszédjának a jelét lehetett tökéletesen venni -- sokszor tévedésből arra csatlakoztam fel, mert nem volt védett.
Egy ügyfelemnél 4×150 négyzetméter (igaz, középen egy nagy átriummal), egyetlen D-Link 860 router működik benne, pedig nem spórolták ki a vasalást a falakból.Ettől függetlenül ismétlem: nem szabad erre hagyatkozni, ha építkezel, bűn nem előre gondolkozni.
MaCS
-
herdsman12
őstag
Megnézné valaki, hozzáértő, hogy mi az extra a Xiaomi Mi WiFi Router 4-ben a 3G-hez képest?
Megér plusz 2500-at a feleannyi RAM és a kispórolt USB 3.0 csatlakozó? -
kissbp
tag
Sziasztok!
4g/lte sim kártyás routerben gondolkodom de elég sokért elég gyér a felhozatal. Az előbb találtam egy ilyet: HUAWEI E 5180 S 4G LTE
Van valakinek tapasztalata, véleménye róla? Előre is köszönöm. -
KovyZoly
tag
Az lehet, hogy nem számottevő, de már enélkül is feszegetjük a határokat költségkeret szinten.
Vannak már jó minőségű fali aljzatok, amibe csak bedugom a Lan/antenna kábelt és minimális veszteséggel továbbítja a jelet?
Vagy ahol nem lesz semmi, ott nézegethetem a falból kilógó kábelvéget?
Kamera nem lesz, viszont riasztórendszer igen, azt is be kell kábelezni. Lesz mindenhol álmennyezet, úgyhogy kábel befér annyi, amennyit nem szégyellek. -
punisher1
aktív tag
Szia!
Nekem is fiberpower 120-as netem van,amihez annó a technicolor márkájú routert kaptam.
Nálunk nem vált be egyrészt gyenge volt a wifi 20-30mb/s és hiába állítgattam,másrészt idegesített,hogy állandóan forró a router.Felhívtam az upc-t és mondtam,hogy sütőnk már van a wifi katasztrófa,kijöttek megnézték kaptam egy connect boxot hát ég és föld,ez max langyos a wifi nagyon jó 120mb/s mindig stabilan megvan.
Azonban gondolkodok a váltáson,hogy visszamegyek a digihez kipróbálom az 1000-es netet,a upc aranyáron adja a netet ha feljebb váltok.Ez a hozáállás nem tetszik,hogy meglévő előfizetőknek akik pl 2 éve előfizetők drágábban adja mint az új belépőknek.Most olvasgatom a fórumot éppen mi az ajánlott router 1000-es digihez.Régen volt digis net de akkor asszem 50mb/s-es volt akkor csak behúztak egy utp kábel és annyi.Ez már más kategória és úgy olvasom kütyüket is adnak,azonban szeretnék egy saját ugyanilyen stabil és erős routert venni majd a digi alá olyan 30e környékén.Mi panelban lakunk 54nm-es és persze sok wifi jelet lehet fogni a szomszédok által. -
rekop
senior tag
válasz
KovyZoly
üzenetére
Egy új háznál szerintem ez nem annyira számottevő költség, főleg ha még csak most készül, sokkal egyszerűbben kialakítható a hálózat. Később csak nagy munkával, költségesen bővíthető. Én például az emeleti szobákba is tennék egy vezetékes kiállást, ha például nem csak hálószobának lesz használva hanem mondjuk gyerekszobának akkor egy PC-nek vagy TV/médialejátszónak jól jöhet a kábel. Kábelből is CAT6A-t tennék, szintén a jövőre gondolva, utólag sokkal nehezebb cserélni. Én bekábeleznék egy kültéri AP-nek is még ha nem is lesz most felszerelve. Érdemes lehet elgondolkodni esetleg biztonsági kamerán, és annak is kábelt kihúzni a lehetséges helyére. Én mindent utólag csináltam mert régebbi építésű a ház, és nem kis meló volt vele.
Illetve van is még, mert az ip kameráknak még be kell kábeleznem..
Ez az én véleményem, én így csinálnám. -
KovyZoly
tag
A felső szinten még nem állnak a válaszfalak, jövő héten lesz a villanyszerelővel is a találka.
55m2 egy szint, tényleg ennyit kell bajlódni vele, hogy legyen Wifi a lakásban? Feleségem meg is öl, ha ennyit költök rá
Biztos örülne, ha mikro és páraelszívó helyett ezeket venném meg. 
-
rekop
senior tag
válasz
KovyZoly
üzenetére
Szolgáltató eszközét nem használnám routerként. Én tennék két darab AP-t, egyet az emeletre a közlekedő középső részére a plafonra, a földszinten pedig valami frekventáltabb helyre(pl nappallikonyha) ahol legtöbbet van használva a wifi, szintén a mennyezetre. Ezen kívül kellene még egy legalább 8portos switch, és egy router(wifi nélküli). Ezeket elhelyezni valami kevésbé látható helyen ahova befutnának az utp kábelek.
Nem írtad milyen készültségű a ház(lehet-e vésni, fúrni stb a kábeleknek), de ez így kb. 80k lenne plusz a kábelezés.
Az eszközök:
-AP: UAP AC Lite
-Switch: Tplink SG108E
-Router: Edgerouter-X
(Ami hátrány lehet, hogy beállítása némi hozzáértést igényel) -
KovyZoly
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
2 dolog fontos nekem, dlna server, valamint
aktív torrent státusz. Utóbbival nem tudok mit kezdeni, mióta digis vagyok. Előbbi simán megy a szolgáltatóin is, viszont a felső szintre a telefonokat, max egy laptopot kiszolgálni az is jó lenne. Vagy nem? -
Richie32
csendes tag
Sziasztok.
diginet1000 netünk van ehhez szeretnék új routert kb.25k ig a tp link c7 ac1750 néztem ki 23k ért van akcióba de van ahol a neve végén szerepel , hogy v2- v5 ez mit jelent mert ehhez épp nincs írva , vagy mit ajánlanátok helyette . tp link c59 ac1350?
-
-
KovyZoly
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Mi a gond a szolgáltatóival? Tényleg érdekel, mert én nem tapasztalok vele problémát, max gyenge a hatótávja. De az mehetne mondjuk a felső szintre, és a 1750 lentre, abból ágaztatva a lanos cuccokat.
Ha teszem azt, kevés a router 4 lan csatija, akkor lehet osztani azokat vagy másik készülék kell? Teszem azt, egy Tv és a Ps mehetne egy portra?
Btw Digi1000-s csomagról lenne szó. -
-
-
válasz
LordPorcio
üzenetére
Nem ajánlott eszköz de tehetsz vele egy próbát ha akarsz.
Főleg az érdekelne, hogy jobb lenne-e mint a mostani routerem, mert az már közel 3-4 éves lesz.
Esetleg ennyiért van-e jobb?
Előre nem lehet megmondani.
Csak a Xiaomi Mi Router 3G van még mint lehetőség, drágábban az Asus AC58U/AC66U B1 vagy a TP-Link Archer C5v4/C7 jöhetne szóba. -
válasz
Laprasi991
üzenetére
Nem feltétlenül jó, régen voltak újra indulgatási gondja, ugyan erre a SoC-ra épülő más eszközöknek is vannak, de az utóbbi firmware verziókkal már jobb a helyzet de nem ajánlott kategóriás eszköz.
Helyette egy Asus AC66U B1 megfelelő lenne vagy olcsóbban AC58U. -
blzja
csendes tag
Sziasztok!
Van egy TP-LINK Archer C2 AC750 routerem, de már nem az igazi, egyik percről a másikra nagyon belassul (nem csak a WiFi). Régi routerrel nincs ilyen probléma, csak az 10/100 Mbps.
Az internetem helyi szolgáltató, 270Mbps le, 16Mbps fel. Megbízható routert szeretnék a Ti tapasztalataitok alapján. ~20k Ft-ot költenék rá. Tudtok esetleg ajánlani valamit helyette?
Családi ház, csak az emeleten használják. 3 telefon, 3 PC. Gipszkarton falak. -
rekop
senior tag
válasz
KovyZoly
üzenetére
Általánosságban elmondható, hogy többszintes családi házban kevés lesz egy AP. Ha egy jól működő wifi hálózatot szeretnél, akkor szintenként egy AP. És ebből is célszerű a plafonra vagy falra szerelhető változatot választani, nem csak az esztétikum, hanem a jobb elhelyezhetőség miatt is. Ezeket kábellel bekötni a switch vagy routerbe, és nem mesh/wireless uplink-ben gondolkodni. Ha az udvaron is lényeges a wifi akkor kell még egy kültéri AP is. És ha már ennyi AP-t telepített az ember, érdemes szerintem olyan eszközöket választani, amelyek tudnak valamilyen roaming(802.11k/r/v) szabványt is.
5G esetében egy vastagabb fal akár 50%-ot ronthat a jelerősségen, egy vasbeton födémen meg kb. semmi nem megy át belőle. 2G-n jobb a helyzet valamivel, de a födémen keresztül ott is jelentősen romlik a vétel.
Építettem néhány családi házban hálózatot, többek között a sajátomban is(180m2 tetőteres), és ezzel a felállással lett a legjobb az eredmény. Tény hogy nem lesz olcsó, de egy 15k-s eszközzel ezeket nem lehet kivitelezni. -
De4d
őstag
Üdv.
Haldoklik a Routerem, amúgy is egy ősrégi vacak (bár nem is az enyém) Nem is én raktam össze anno a netet, szóval nem is tudom hogyan megy ez. Egy ezer éves Smc wbr14 g2 van, folyton megszakad a net. Ha a gépet közvetlen a modemre kötöm akkor jó. Viszont akkor ugye nincs wifi. Két kérdésem lenne. Ezt cserélik a ups-nél ha bejelentem? Ha nem akkor milyen routert érdemes venni, nagyon olcsóba gondolkodom. Eddig se használtam ki semmi extra funckciót sose.
Ez mennyire számít "gagyinak"?
NETIS SYSTEMS WF-2411D Router
-
LordPorcio
csendes tag
Sziasztok!
Routert szeretnék cserélni, mert a mostani wifi erőssége nem az igazi mióta elköltöztünk a panelból.
TPLink wdr3600 van jelenleg.Régi építésű felújított polgári lakás jó vastag tégla falakkal. a lakás maga kb. 60nm, 7,5x8,5m
A jelenlegi net csak egy telekomos 50/25 sajna más nincs itt.
Nem szeretnék vagyonokat költeni routerre. ~20e Ft környéke.
Amit kinéztem az a D-Link DIR-879 Exo AC1900
Ami fontos, hogy kétsávos legyen, mert sok eszköz van, 2 telefon, 2 tablet, 2 laptop, illetve pc, ps4, 2 okostévé, és egy nas. A stabilitás még ami fontos, ne induljon újra random.
Főleg az érdekelne, hogy jobb lenne-e mint a mostani routerem, mert az már közel 3-4 éves lesz.
Esetleg ennyiért van-e jobb?A segítséget előre is köszönöm!
-
Laprasi991
aktív tag
Sziasztok
Egy N18U-t használok jelenleg, nagyon meg vagyok vele elégedve, viszont szükségem lenne az 5Ghz-re.
Az AC1200G+ milyen választás lenne helyette? -
KovyZoly
tag
Sziasztok
Digi lakáson belüli kiépítéséhez volna kérdésem (egy sor).
Szóval új építésű ház két szinten összesen 105m2. Ide kellene nekem olyan megoldás, hogy ne csak a házon belül, de az udvaron is biztonsággal vegyem a wifi jelet. A digi saját routere (valamilyen Huawei) erre nem nagyon jó, a jelenlegi házban is ahol lakunk, nem takarja be. Felső szinten van a router, alul már nem nagyon látni a jelet.
Sztem kellene egy normálisabb router, kb. 15 méter sugarú kört kellene lefednie. Felraktam egy képet, hogy én hova gondolnám. Ez a felső szint, a hátsó kert kb. 12-13 méter.
Másik kérdés. A kábeles netet honnan osszam? Az új routerről (ha lesz), vagy a gyáriról? Bár utóbbinál emlékeim szerint talán 2 lan hely van, azzal nem megyek semmire. Lentre 2db tv-hez, 1db PS4-hez és 1db PC-hez mindenképp kábelt szeretnék húzni (wifin sokszor a dlna szerver 1080p filmeknél akadozik). Fönt nem lesz fixen sem TV, sem PC, laptop meg ha lesz, megy wifiről.
Elsőre kb. ennyi, de ha megválaszoltok egyet, biztos lesz 2 másik kérdés még.

Előre is köszönöm!
-
Multibit
nagyúr
válasz
geogabcsi
üzenetére
A DIR-879 hardverben erős, de a D-Linkek szoftverét nem szokták dicsérni. Ez persze nem gond, ha van a routerre jó fajta CFW, de úgy tudom, erre a Realtekes csodára nincs. Ha Digis vagy, keresd meg a router honlapján a "Digi update"-et, különben szívni fogsz vele! Van topikja is ennek a routernek, igaz eléggé kihalt.
szerk:
A WR741N-ből nem azért fogy kismillió, mert jó, hanem mert olcsó![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Petikusz
tag
Üdv valaki segitsen. Vettem egy tp link wr1043N vegigmentem az instaláláson irta minden ok van net. Viszont nincs wifi ott a sárga felkiáltójel meg irja nincs internet kapcsolat. Már próbáltam vegig nézni mindent de nen tudom mit kell hogy wifin küldje a netet
-
geogabcsi
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Szia! D-Link DIR-879 miért nem ajánlott, mi a gond vele?
-
-
laktop
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Sziasztok!
Elsősorban Asus routert keresnék tetőtéri családiházhoz (11m*11m). Válaszfal téglák, főfal 40cm tégla. A router nem pont a ház közepén lenne, de jó lenne még az udvaron is fogni valami wifit. Legalább 4 LAN port
2.4 és 5 GHz is kell (2 TV, 3 PC, 4 telefon, 1 tablet). Digi1000 van.
Melyik ajánlott a RT-AC68U, RT-AC66U B1, RT-AC87U router közül? Vagy esetleg ebben az ár szegmensben mégis egy másik típus (pl. TP-Link)? -
-
-
-
xcds
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) lenne használva?
- Kis lakás, nem kell nagy kraft.
Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
-Laptop és mobil általában
Mennyi lenne a beszerzésre?
-Nem írtam árat direkt, mert nem tudom, mi mennyi, de természetesen a legolcsóbb, ami megfelel a célra.
Milyen egyéb igények vannak a router-rel szemben?
- Nincs egyéb igény.Köszi a választ!
-
Istuu15
senior tag
10000 ft ig milyen routert ajánlpttok? Az internet sebességem 100mbps le és 10mbps fel. Egy 2 telefon egy ps4 meg egy laptopot hasznàlunk a régi routerrel nem volt baj.
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok! Vettem ma egy D-Link AC 750 dual band routert össze dugtam a laptoppal beírtam címet amit adtak lefuttattam egy gyors setupot de nem volt wifi. Megpróbàltam elérni ezt a címet amit adtak: http://dlinkroiter.local de azóta nem sikerült. Valami ötlet mert ahogy utàna néztem sok embernek van ilyen gondja de amiket írtak azokat megpróbáltam és egyszerűen nem tölto be az oldalt.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Keringett a neten valami béta firmware, ami állítólag többeknek is megoldotta a problémáját, cserébe volt akinek lassabb lett tőle a wifi-je. Viszont úgy tudom ez már nem is letölthető az eredeti tárhelyéről, ami valami filemegosztó volt, nem is asus oldala. Szóval ez csak részmegoldás volt.
-
Dr.Én
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Lényegében azért vettem ezen cumot, mert a TP-link.nem volt kapható...Illetve azért bátorkodtam bele vágni a G+ba mert olvastam a topicjában hogy orvosolták a hibát...
Haza érek melóból és megnézem este a kis fehér címkét a dobozon, mit ír majd... -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Szia!
Ne a router fenti feliratait nézd, hanem az alján lévő címkét, amin van a MAC cím is pl., ott a pontos típus és a hardver verzió is. Egyébként az RT-AC1200G+ nem ajánlott típus, tapasztalatok szerint a legtöbbeknél random újraindulgat, akár naponta többször is. Ezt azért figyeld majd, és ha nálad is jelentkezik, illetve számodra zavaró mértékben fogja csinálni, akkor állj el a vételtől amíg teheted.
-
Dr.Én
veterán
Hali!!
olyan kérdésem lenne hogy rendeltem egy Asus rt-ac1200g+ routert ...a számlán is az szerepel...de a csomagban egy Asus rt-ac1200 van...

Gondolom sok különbség nincs köztük... ?
Boltnak mindenképp írok...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Futás, futópályák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Google Chromecast topic
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Biztos örülne, ha mikro és páraelszívó helyett ezeket venném meg. 

Dr.NX