- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha nem kell 5 GHz-s wifi akkor Asus N18U vagy TP-Link 1043NDv2, 5 GHz wifi-vel Asus N66U/AC66U TP-Link 3600/4300/Archer C5/C7.
Lakótelepen lakom, 5. emeleten, és szeretném, ha a ház körül lenne még jel.
Álom, álom, édes álom. Ez nem fog összejönni, örülhetsz ha 1-2 emelet távolságban még kapcsolódni fognak az eszközök. -
G.F.
aktív tag
Sziasztok! Router vásárláshoz kérnék segítséget. Ami fontos:
gigabites
minél erősebb wi-fi
külső antenna, hogy növelhessem a wi-fi erejét.
Lakótelepen lakom, 5. emeleten, és szeretném, ha a ház körül lenne még jel.
Linksys WRT54G-met váltanám le. NAS-om van, tehát ilyen média támogatás nem létkérdés.
Az se baj, ha nem a legdrágább szegmens. -
numera007
tag
Üdv! Van nékem egy ZXDSL 931VII T-s csodakészülékem. Ezt szeretném némileg kiváltani, egy wifi-s routerral. Vagyis a modem része maradna, és kapna egy programozhatóbb routert erősebb wifivel. Nincs nagy kívánságom, tudja a jelenlegi 30M-s csomagomat (fejlesztés itt nem várható), a menüje értelmes, programozható legyen, főleg az internet használat tiltása, szabályok beállítása a lényeg. Gari sok, és lehetőleg megbízható olcsó, erős wifivel. Köszi, ha adtok típusra javaslatot.
-
Multibit
nagyúr
mint átírni a vezérlőpultban az ipcímet, stb

Nekem soha nem kellett ilyet művelnem, ha routert konfiguráltam.(#40192) codi:
1. A problémád nem ebbe a topicba való.
2. Kicsit szedd össze a gondolataidat, fogalmazz tisztán és adj minimális információt! Még a routered típusát sem voltál képes leírni
-
codi1993
csendes tag
Sziasztok
Olyan problémám lenne hogy a router nagyon messze van a szobámtól, és fentebb szerettem volna venni a transmit power-t mert valahol olvastam hogy ez segíthet. Beléptem a routerbe és wirelles-wirelles advanced alatt nem találtam ilyet és olvastam hogy frissíteni kell a firmware-t és akkor jelenik meg. Megkerestem a firmware-t (Improved wireless performance and fix some minor problem.) és ezt töltöttem le, felraktam ahogy kell és utána se jelenik meg transmit power állítási lehetőség. Valakinek valami ötlet?
segítséget előre is köszönöm. -
xAcidx
tag
válasz
crissprivat
üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Amint eldőlt a router kérdése, rendelem is
Akkor már belinkelem, esetleg erre valaki?
Azért nem ide írtam, mert gondoltam a saját topikjában pontosabb, összetettebb választ kapok.
-
xAcidx
tag
Sziasztok!
Nem találtam neki megfelelőbb (aktívabb) helyet:
Ezt a switchet néztem ki: TP-LINK TL-SG1005D
Jó lesz 500/100-as net mellé? (Látom, hogy Gigabites de ki is tudja magából préselni ezt a tempót?)Esetleg lenne olcsóbb alternatíva?
-
sampe
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Valahogy a CD-s megoldás felhasználóbarátabb, mint átírni a vezérlőpultban az ipcímet, stb

-
válasz
csordas11
üzenetére
szia,
igaz, esetemben csak bő 50 nm panel - be is kéredzkedek a szomszéd csajhoz, hogy távolabb is kipróbálhassam
-, de jól beszórja minden szabványon és frekvencián, még mobiltelefonnal nézve is.
korábban tl-wdr3600 volt, az is jól beszórta, de annak külső antennái vannak, az rt-ac56u viszont belsős, de szerencsére nem tapasztalni hátrányt a szórás erőssége tekintetében.
az rt-n18u típussal nem összehasonlítható a dual band, pláne nem az ac képes, ha elég a csak 2.4 GHz, akkor jobb vétel lehet adott tekintetben az rt-n18u. -
-
sampe
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Pardon, konfigurálni

-
crissprivat
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Biztos a beállítást segítö lemezre gondolt.
-
-
dubplate89
csendes tag
Asus RT-N18U-hoz kéne nekem egy stabil és megbizható (nem tesztelgetnék) custom firmware.
Ami funkciókat kihasználnék:
-Adattároló megosztás (csatlakoztattam egy 1TB-os USB 3.0 winchester-t), szeretném ha tudna mindenki böngészni rajta és minden fájltipus megjelenne -tehát nem csak media file-ok-, illetve Windows és iOs egyaránt tudná használni
-Torrentezés (beállitott időintervallumban)
-QoS
-Automatikus mentéskészités adatbázisról (naponta/hetente beállitástól függően szeretném ha a kiválasztott mappák szinkronizálásra kerülnének megbizhatóan, tehát automatikusan csak a biztonsági mentést irhassa felül!!!)
Ezek közül sokmindent megtaláltam a gyári firmware-n is, csak mivel sokan itt az egyedi firmware-t javasoltátok inkább abba szoktatnám bele magam.
Előre is köszönöm a segitséget, remélem nem volt off!

Zsolt
-
csordas11
aktív tag
válasz
Multibit
üzenetére
Köszi az információkat. Csak 8.000,- Ft-al drágább az ac56u az n18u-tól. Szerintem ennyit megérhet a különbség, ha nincs gond a wifi jel szórásával. Jelenleg csak egy 100/50 megás diginetet kellene kihajtania a routernek, amit a jelenlegi tp-link 741nd nem tud megtenni (40/40-et tud vagy én vagyok béna).
-
Multibit
nagyúr
válasz
csordas11
üzenetére
Nincs gond vele, de ez a Te esetedben nem biztos, hogy így lesz. Sokszor leírtuk már itt a topicban, hogy wifi esetén nem lehet biztosra menni, nem lehet jósolni. Nálam egy 55 nm-es lakótelepi lakásban kifogástalan az AC wifi jel (a laptopomban lévő, rossz hírű AC7260 adapterrel is!). Leutóbb tesztképpen végignéztem egy BD remuxot iPad Air 2-n és akadás nélkül végigment a film. Ugyanakkor az AC56 topicban valaki visszaküldte a routerét, mert sz@r a wifi szórása. Szerintem környezeti probléma és/vagy user error volt, de mindegy. Csak Te magad fogod tudni kideríteni a gyakorlatban, hogy milyen a router szórása.
Egyébként kell neked az AC56 ereje, az 5 GHz-es wifi? Nem elég az - ugyancsak nagyon erős - N18? -
Sárpac
nagyúr
Mit ajánlotok?
- gigabit
- ac. tudja
- nast is tudja
- esetleg lte is? -
kubu83
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszönöm!
Utána nézek!

-
csordas11
aktív tag
Sziastok!
Az Asus ac56u tulajokat kérdezném.
Nincs gond a beépített antennával a hatótáv tekintetében? Egy 65 nm-es panelbe szeretném. Másik jelöltem az Asus n18u, aminek köztudottan jó a hatóávja. Jelenleg egy tp-link 741nd tökéletesen lefedi a lakást. -
Hege1234
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
köszi!
az nagyon jó hír!
akkor már csak egy külső antennás 3g stick-et kell beszereznem ... -
nmy1212
tag
válasz
crissprivat
üzenetére
(#40171) proradeon
(#40172) crissprivatKöszönöm a nektek a válaszokat! Én értettem félre, második elolvasás után már megvan a válasz.

Üdv !
-
crissprivat
senior tag
válasz
nmy1212
üzenetére
A TP-LINK 1043nd v2 -röl kérdeztél gondolom,mert ezzel szemezgettél,ezt írtad.
"Ha esetleg a későbbiekben átváltanék a Digi 1000-re, akkor sem lesz vele gond?"
Erre a kérdésedre feleltem,hogy nem lesz vele gond. Fogja bírni ezt a sebességet is.
Bocs ha érthetetlen lettem volna. Szóval ajánlották már itt a topikban a fent említett routert a digi1000-hez is.
De az Asus-ok közt is körülnézhetsz. Igaz,azok már drágább vasak. -
nmy1212
tag
válasz
crissprivat
üzenetére
Melyik lenne az a router ami ki tudná azt szolgálni?
Köszi!
Üdv!
-
Hege1234
addikt
-
#40149 hodostamas
Jó lesz a TP-Link 1043NDv2 is, ami még ajánlott az az Asus N18U, 5 GHz-s wifi-vel pedig az Asus N56U, TP-Link 3600/4300 ami van 20k-s határral.#40158 sampe
Megfelelő lehet, hozzá hasonló még a TP-Link 841ND. -
mate0120
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom,hogy jó helyre teszem-e fel a kérdést , de megteszem !
Jelenleg van itthon wifi és a telekom iptv-jét szeretnék megrendelni az lenne a kérdésem ,hogy lehetséges-e valahogy , hogy wifin kersztül menjem az iptv mert kezd elegem lenni a kábelekből?
Előre is köszönöm válaszotokat!
-
nmy1212
tag
Sziasztok!
Diginet 200 van itthon, de szerintem a mostani router(TP-link WR841N) nem nagyon bírja és szakadozik, lag-ol nagyon a kapcsolatom.
Le szeretném cserélni a routert és érdekelne hogy ehhez a kapcsolathoz ki mit ajánl. Egy "TP-link WR1043ND"
-vel szemeztem eddig. Ha jól tudom ebből is a V3.-at érdemes venni, bár javítsatok ki nyugodtan.
13-14 ezer a felső határ ezen a téren.
Szóval akkor, ki mit ajánl?Köszönöm!
Üdv!
-
sampe
aktív tag
Sziasztok!
Tp-link TL-WR740n típusú routerem szeretném lecserélni.
30/4-es nettel.Amiket stabilan ki kellene szolgálnia:
Smart tv wifin, filmezéshez (a tplink sokszor eldobálja a tv-t)
2 laptop wifin
2 telefon wifin
1-2 PC kábelen.Egy Asus RT-N12 D1-t néztem ki, megfelelő az igényeim kielégítéséhez?
Válaszotokat köszönöm
-
válasz
crissprivat
üzenetére
"és már teljes gigabit portjai vannak."
A v1.x-ben is minden port gigabites volt, csak épp nem volt benne HW NAT.

-
ZetorGumi
addikt
válasz
crissprivat
üzenetére
Áh, köszönöm.
Akkor úgy néz ki, hogy megvan a jelöltem.
Árban jó, újonnan sem drága, és tudja, amit kell.
És ha jól rémlik, van rá CFW, és abban van logolás. -
ZetorGumi
addikt
1043ND V2-nél lett valami változás?
Vagy még mindig ugyanolyan, mint az alap verzió volt, csak más kinézettel?
-
-
ZetorGumi
addikt
Sziasztok.
Milyen routert javasoltok aminek:
- Gigabites portjai vannak
- Erős Wifivel rendelkezik
- Stabil.
- Árban ne szálljunk el azért, minél olcsóbb, annál jobb lenne.
-
hodostamas
addikt
Sziasztok,
A következőkre lehet szükségem lenne egy routerre:
- WiDi (1080p 60hz)
- 120Mbit-es UPC net (Kábel/Wifi)
- átlag ~ 4 eszköz lógna a Wifin
- Kissebb lakásban lenne.Ajánlóba pl ez: http://www.argep.hu/product_1177623.html
Megfelelne ezekre? Vagy hasonló árkategoriában más márka.
Jelenleg UPC-s TV7200 HWG-m van, de ha 2-3 eszköz lóg Wifin, a WiDi már szakadozik.
üdv
Tomi -
-
Multibit
nagyúr
válasz
kubu83
üzenetére
Sok szerencsét hozzá! Milyen filmekről van szó? Ha csak kis bitrátás divx-ekről, akkor még össze is jöhet. FHD - szerintem - esélytelen egy routerrel, ebben az elrendezésben. Tegyél a tévé szobába egy második routert, úgy csak egy fal lesz a két router között. Mivel ragaszkodsz a wifi-hez, nem mehetsz biztosra! Csak akkor derül ki, hogy működőképes a dolog, ha beállítod és kipróbálod a routereket.
-
kubu83
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Szia!
Max 10e Ft. szeretnék rá kötni. Jelenleg egy 10M-as netem van, de folyamatba van egy 20m-ás.
Sajnos a középút nem oldható meg. Az egy folyosó és a net a munka szobába van bevezetve. -
-
kubu83
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Az alábbi képen felrajzoltam a területi adottságot.
Az okos tv-hez szeretnék egy wifi hálózat. Net és egyéb funkciói kihasználására, és a pc-ről filmet szeretnénk nézni a tv wifi-n keresztül. Két eszköz közötti távolság 10-15 méter között van, tégla fal.
Ehhez milyen routert vegyek?
Én egy min 300mbps-re gondoltam.Segítségeteket előre is köszönöm!!!!!
Üdv: Rudi

ui: bocsi a rajz minősége miatt, csak gyorsan levázoltam.
-
szia,
ideális esetben közel hozzák az írt külső antennások szintjét, a probléma inkább abból szokott adódni, hogy a a beépítettnél az egész routert kell mozgatni és/vagy forgatni az ideális helyzet beállításához, ha a lakásban olyan ponton és szögben van letéve a router, hogy ahhoz képest egy várt helyen nem megfelelő a kapcsolat.
-
dni
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Már csak egy kérdésem volna, mennyire future proof megoldás volna ez, kb mekkora sávszélességet tudnak átvinni?
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szerintem a legjobb megoldás az lenne, hogy ha fogja és levágja a kábel végeket és egy normális kötést csinál megfelelő eszközökkel, az ilyen gányolást meg kell azonnal szüntetni.
#40136 dni
Két db Asus N12 D1 beszerzése is jó lesz ha nem kell gigabites LAN és/vagy 5 GHz-s wifi. -
dni
őstag
válasz
Spuri2000
üzenetére
Teljesen átlagos felhasználás volna, 10Mbit/s ADSL internet kapcsolatot kellene WiFi-n megosztani.
Mivel nem vagyok annyira TP-Link párti ezért az volna a kérdésem, hogy milyen alternatívák jöhetnek szóba, ha jó WiFi lefedettséget szeretnék a WDS-el, jó volna, ha Tomato fw elérhető volna rá és a két eszköz együtt nem kerülne többe 25k-nál.
-
válasz
kory24
üzenetére
Menj át ebbe a topikba, keresd meg dchard-ot, Ő a profi ADSL-ben, majd elmondja mit nézz meg, és mit tudsz tenni az ügyben...
-
SztiviVander
addikt
válasz
chillytommi
üzenetére
szerintem mindkettő kiszolgálja, de én a d-link -et venném. ezeknél "profibbat" (drágábbat) pc-be totál fölösleges rakni.
-
chillytommi
csendes tag
És - egyelőre - egy utolsó kérdés: milyen (PCI) hálókártyát vegyek, ami kiszolgálja a gigabites hálózatot?
TP-Link TG-3468 vagy D-Link DGE-528T Low Profile hálózati csatolót érdemes, vagy valami profibbat kellene? -
Spuri2000
senior tag
válasz
kory24
üzenetére
Ha működött, akkor biztos jó! Gondolom, amikor préselték a kábel végét, akkor elnézte az illető és már nem volt kedve újra csinálni, így inkább a képen látható módon oldotta meg! Én nem gondolom, hogy oxidáció okozza, de egy forrasztást megér! Rosszabb nem lesz! A 0 ugyanúgy 0 marad az 1 meg 1!

-
chillytommi
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm!
Megnyugodtam... kissé
-
válasz
chillytommi
üzenetére
Csak egy féle van, ami az asus.com-on is látható, és nem pedig az, ami mondjuk a második pcx-es linken, 100-as LAN portokkal! Rendeld meg a legolcsóbbat, annyiért oda kell, hogy adják...

Annyiban van több variáció, hogy létezik fehérben, de az RT-AC66W néven fut!
-
chillytommi
csendes tag
Sziasztok!
Még egy dologban segítsetek: csak én vagyok a balf@sz, vagy tényleg kétféle ASUS RT-AC66U létezik?
Mert több helyen is megnéztem (elsősorban az árkülönbség miatt) és pl. a pcx.hu-nál van ez:
[link]
és van ez:
[link]
vagy a pclandnál:
[link]
vagy
[link]
kb. 10 eFt különbség van a két - különböző cikkszámú - termék között...Ha az asus.com-on nézem: [link] ott csak egyféléről írnak...
Mi a különbség?
-
Kulbi
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
N56U esetén a belső antennától tartok.
-
-
Hege1234
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
(még kicsit ködös a 3G-s rész)
ami a routeren van 4 port azt el tudja látni nettel a 3G stick ?vagy az asztali gépekbe kell vennem wifi kártyákat ?
-
kory24
őstag
válasz
crissprivat
üzenetére
Routert még csak most kötöttem be.
Eddig minden nagyon jónak tűnik.Remélem nem fog szakadni, ha mégis akkor újrakötöm azt a régi "kókányolást"

-
crissprivat
senior tag
válasz
kory24
üzenetére
Modjuk elég kókler munkának tünik

Lehet,hogy már oxidálódtak a vezetékek ahol ragasztva vannak.
Ha meg tudod csinálni,akkor kösd átt öket,de ugyan így ahogy volt. Ne variálj
Írod,hogy minden eszközöd jó (jól be is konfigolva) és a szolgáltatóval sincs probléma,akkor más nem nagyon lehet a baj,csak a vezeték.
Próba cseresznye
-
SztiviVander
addikt
válasz
Hege1234
üzenetére
igen, ez az.
a failover azt jelenti hogy az elsődlegesnek beállított WAN működik alapesetben és annak a hibája esetén kapcsol át a másodlagosra. a balance meg egyszerre használja midkettőt, tehát valahol az is failover csak éppen lehet hogy szükségtelenül fogyasztja a mobilnet kereted. de ezt már te tudod hogy mid van és mire van szükséged. hozzáteszem működni nem láttam még ilyet, Intruder2k5 talán igen. -
Hege1234
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
köszi!

akkor majd ezt kell keresnem ?
a failover fog nekem kelleni vagy a balance ?
vagy ezt csak kipróbálás után lehet tudni ? -
kory24
őstag
válasz
crissprivat
üzenetére
Éveken át minden oké volt eddig.
Pár hónapja meg meg szakad a net. És 1-2perc és visszajön.
Van hogy 1 nap csak 1x vagy 2x. De van hogy óránként.Nemtudom mi miatt, minden eszközöm régi volt 5-6éves vagy régebbi (dlink 360r, tp link 541G)
Ezért vettem új modemet (dlink-321b) de azzal sem múlt el a probléma, ugyanúgy megszakad néha net...Ma vettem új routert (tp link-841n). De ha ezzel se lesz jó, akkor csak vonal marad...

Router hiba okozhatja ezt a random net megszakadást?
Akkor ha eddig jól ment a net ilyen telefonkábel "összekötéssel" akkor nem amiatt van ez a hiba?
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Igaz nem router, hanem modemes kérdés, de hátha tudtok segíteni

Ma vettem észre, hogy a telefonkábel ami a modembe megy, maszekolt.....
Nemtudom ki csinálta, nem tudom miért.....Jól van ez így? (szürke a fehérrel, piros a feketével van összekötve)
Hagyhatom így, vagy kössem inkább össze az azonos színeket az azonosakkal?Semmi más nincs telefonkábelen csak egy adsl modem.
-
SztiviVander
addikt
válasz
ferke72
üzenetére
hogy kezelni fogja-e? passz. keress rá itt a fórumon, mintha valaki küzdött volna itt nemrég valami tp-link meg támogatott eszközök közt nem szereplő mobilnet stick párosításával.
"Tudtok arról akku nélkül (hálózatról csak)működik e?"
mármint mi? akku egyik eszközben sincs szóval nem nagyon értem a kérdést. hálózatról meg a router megy, a stick az usb portról táplálkozik. -
SztiviVander
addikt
válasz
Hege1234
üzenetére
a dual wan akár így is használható. failover vagy load balance mód között lehet választani az usb és az ethernet wan portok között.
nem, az usb stick nem tudja a router antennáit használni. de megoldás lehet egy 2-5m-es usb hosszabbító kábel is és akkor tudod a stick-et olyan helyre rakni ahol jobb a térerő. -
SztiviVander
addikt
azért azt vedd figyelembe hogy a jel erőssége és a túl sok hálózat miatti lassúság/szakadozás az két külön dolog. attól hogy az 5Ghz kevésbé (vagy egyáltalán nem) terhelt attól még az 5Ghz-es jelszint mindig is gyengébb lesz mint 2.4-en, lakásban különösen. de ettől függetlenül ki kell próbálni.
"Diginet mellé lenne, ez most nem a legnagyobb csomag, de változhat. Szóval ezen nem spórolnék."
Tehát gigabites kell hogy ki tudd használni akár már most is, de a jövőben mindenképp. Az összefoglalóban van sok típus, de naponta is leírják az ajánlott gigabites típusokat."Milyen programot érdemes mérésre használni?"
PC-n inssider, androidon wifi analyzer -
Kulbi
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Hali,
Diginet mellé lenne, ez most nem a legnagyobb csomag, de változhat. Szóval ezen nem spórolnék.
Max. 20e, akár használtan is. Azért, mert a NAS mindent ellát, tehát nem kell extra funkció, szerver torrent stb. A lényeg, hogy a kábelen átvigye a rendelkező sebességet és tudjak javítani a panelban a wifi lefedettségen. Ha nem megy, akkor majd valamelyik szobába bedobom a második routert, de ezt most még inkább kihagynám.
Milyen programot érdemes mérésre használni?
-
-
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Le akarom cserélni Linksys WRT54GL routeremet gigabitesre, elsősorban NAS és médialejátszó miatt.
Panelban lenne használva minden szobában van kábel, egyedül a telefonok és a laptop menne Wifi-ről. Sokat olvastam már itt, és a következőket szeretném megkérdezni:
- jelenleg gyenge wifi jel van, mivel a fix helye a folyosón a szekrény tetején van a routernek, nem is tudom innen elrakni, a hátsó szobákban már alig van jel
- azt olvastam, hogy a 5Ghz jobban elnyelődik, tehát gyengébb lehet mint a 2.4GHz, de jelenleg a lakásban nagyon sok zavaró wifi jel mérhető, lehet mégis jobb lenne az 5Ghz? Valaki mért már panelben ilyesmit?Köszönöm.
-
geza844
aktív tag
Sziasztok! Mit jelent, ha egy router-en (pl. Tenda N60) van IP TV port? Csak mert pont nekünk is IP TV-nk van, és, hogy tudnám e használni valamire?
-
válasz
chillytommi
üzenetére
Az Asus N66U és az AC66U szinte teljesen megegyezik, az 5 GHz-s wifi-ben térnek csak el.
-
szia,
a két típus között a 2 kontra 3 antenna esetén is csak 5 GHz sávon van különbség, 2*2:2 kontra 3*3:3 mimo (2.4 GHz sávon mind a kettő 2*2:2 mimo képes), és az is csak akkor jelent előnyt, ha van olyan ellenoldal, ami képes kihasználni a többletet, tehát jobb, mintt 2*2:2 mimo képes.
-
chillytommi
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Értem, köszönöm.
Még egy típust néztem, a korábban említettekhez hasonlóan: az Asus RT-AC66U típust.Érdemes ilyen árú, tudású routert vennem, vagy inkább az általad említettekből
(TP-Link 1043NDv2/3600, Asus N65U, Asus N66U) válasszak?
Azt még tudom, hogy wifin keresztül LG G3-mal és lehetőleg 5 GHz-en szeretnék csatlakozni, már amennyiben a telefon is tudja kezelni ezt.
Köszi. -
Heng®
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszi a választ!
Jó látom, hogy a TP-Link 3600/4300-ben ugyanolyan a proci és a ram csak az antennák mennyiségében van különbség? Számít ez nekem egy 70m2-es lakásban?
-
crissprivat
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen,már múltkor is mutattad,amikor a mikrotik routerek os felületéröl érdeklödtem.
Nekem ez már kicsit bonyolult
Spuri2000
Az antenna igen. De úgy néz ki,a mögöttes eszközök mikrotikek
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Series X|S
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

segítséget előre is köszönöm.

-, de jól beszórja minden szabványon és frekvencián, még mobiltelefonnal nézve is.

Dr.NX