- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
Hege1234
üzenetére
igen, ez az.
a failover azt jelenti hogy az elsődlegesnek beállított WAN működik alapesetben és annak a hibája esetén kapcsol át a másodlagosra. a balance meg egyszerre használja midkettőt, tehát valahol az is failover csak éppen lehet hogy szükségtelenül fogyasztja a mobilnet kereted. de ezt már te tudod hogy mid van és mire van szükséged. hozzáteszem működni nem láttam még ilyet, Intruder2k5 talán igen. -
SztiviVander
addikt
válasz
Hege1234
üzenetére
a dual wan akár így is használható. failover vagy load balance mód között lehet választani az usb és az ethernet wan portok között.
nem, az usb stick nem tudja a router antennáit használni. de megoldás lehet egy 2-5m-es usb hosszabbító kábel is és akkor tudod a stick-et olyan helyre rakni ahol jobb a térerő. -
-
-
válasz
Hege1234
üzenetére
Én 1043ND-vel próbálkoztam még a megjelenése után nem sokkal, amivel torrentezni (is) szerettem volna, de az akkori ASUS WL-500gP-m sokkal stabilabbnak és megbízhatóbbnak bizonyult nála, így egy-két hónap szopás után végülis a TP-LINK-nek kellett mennie, és a régi ASUS maradt mindaddig, amíg nem spóroltam össze az RT-N16-ra! Akkor megfogadtam, hogy nekem többet TP-LINK nem kell, és ha van más lehetőség, akkor másnak sem ajánlom! Továbbá úgy látom, hogy a router gondok topikba is TP-LINK-esek a leggyakoribb vendégek...
Én nem használtam még TP-LINK-et nyomtató megosztásara, de mintha valahol írtak volna olyat, hogy kell hozzá valami kliens program a gépre! De ez ügyben inkább várd meg valaki más válaszát, akinek van tapasztalata is vele...
-
-
válasz
Hege1234
üzenetére
Jaaa... Azért, mint ezt is írtam fentebb, nem kell ettől megrémülni, csak jó vele tisztában lenni! Én ASUS RT-N16-ot használok, többek közt torrentezésre is, illetve ftp szervernek is, na meg persze LAN oldalon a gépek közti megosztásra is! Erre van Tomato firmware, aminek a feltétele tapasztalattal 3 perc, de első alkalommal az írásokat követve is megvan 15-20 perc alatt, és ebben már van torrent kliens (transmission), de telepíthető rá rtorrent is! Nem olyan ördögi dolog ez!
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Monitor hiba topik
- Haladó fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX